![]() |
|
Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichNamontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu! |
alhajda
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 37 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichR^ R^ R^ R^Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichmyslím,že je každý zodpovědný sám za sebe a každý má možnost se sám k tomu nějak postavit.Proč budeš brát jako rukojimý tvoje zákazníky?? Nechápu.Každý má svobodnou volbu jestli zaplatí 29kč/měsic nebo ne. |
Paolo65
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichMyslím, že nemáš pravdu-lidé byli evidentně podvedeni, protože jim bylo řečeno, že mají zadarmo programy a to na vždy. Lidi jsou naštvaní a sami si nepomůžou! |
alhajda
![]() |
|
Již dávnojsme ztratili jakoukoliv soudržnost a je mi to líto,nejedná se o 29kč ,ale o princip přístupu k zákazníkovi,za totáče se přece jen lidi chovali slušněji a uměli se podržet,tohle není o svobodné volbě,pokud to většina nechápe,pak už nemá cenu v téhle republice cokoliv řešit,pak nás tyhle"firmy"sežerou zaživa !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichNechápu proč ty (montážník) budeš ,,odpojovat" svým zákazníkům naistalované satelity? AŤ si to sami ošéfujou.Leda že by jsi se somozvolil za nějakého spasitele satelitního světa. ;)For Spyka: a ty ještě tady začni o tom jak to bylo za totáče lepší.Vím,že nejde o posraných 29kč ale je to o přístupu starat se každého sama o sebe. |
Paolo65
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichNemáte ani jeden z Vás pravdu!!!!!Už jsem píši pouze sporadicky!!!Protože je to tu samý ubrečenec.Každý se snad postará o své prioroty,dovede si poradit jak to řešit/skoro za hubičku/,když se Vám nelíbí politika výše uvedené platformy. Nebudu tady navádět jak,co k tomu potřebujete,ale ubračený sokolníky a ubožáky nemám rád,jsou to většinou lidi,kteří se neumějí postarat ani o své nejbližší.Místo aby hledali systém jak to vše koukat,tak tady radší budou otvírat vlákna úplně na houby. Je vidět,že si nic lepšího nezasloužíte,než to co pro Vás ten Sky link dělá.Jste prostě jak ovce!!!! :laughing: :laughing: :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichPaolo,spis by jsme meli nahanet soudruhy ze skupiny JaT,kteri vlastnili satelitni sluzbu Skylink a meli v reklame zakladni nabidka programu zcela zdarma bez poplatku.Novy vlastnik si muze urcit podminky zcela sam a zalezi na prodejni smlouve,jak byla sepsana pri prodeji a s jakymi zavazky prevzal novy vlastnik obe satelitni sluzby.Nikdo z nas nezna presne zneni smlouvy a co se dojednalo mezi prodavajicim a kupujicim a bude zalezet jenom na nas, zda budeme nadale vyuzivat jeho sluzby ci nikoliv.Myslim si,ze oba provozovatele satelini sluzby Skylink/Cslink by za par mesicu asi neprezili,protoze provozovat sluzbu jenom z cen karet se neda donekonecna a tech par predplatitelu balicku by situaci nezachranilo.Jednu chybu spatruji v tom,ze po prodeji novemu vlastnikovi M7 Group byla stale na strankach Skylinku a Cslinku reklama na bezplatny prijem zakladnich programu jeste nejakych par mesicu.Ten text se mel podle me co nejdrive upravit,pokud se pocitalo s poplatkem za nejaky cas po prodeji.Jsem docela zvedav jak to vsechno bude probihat ohledne prosetreni CTU uradem,zda dojde k nejakemu posunu a poplatek bude zrusen ci zustane zachovan a zda budou muset byt zachovany alespon verejnopravni tv aktivni na kartach i po neuhrazeni poplatku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
heryhery napíš mi prosim ťa na mail jozefk18@post.sk chcem sa ťa na niečo opýtať díky :) |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
bože,zase řešíte korunu za den?,to je krize R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichHery-tiez nemas pravdu-neni problem sa postarat o prijem programov napr skylinku inou cestou,ale vela uzivatelov ma aj karty a ked niekto nieco deklaroval,tak to ma aj splnit. A,ze uz mali malo penazi z kariet a by na tom nevysli? No jednoducho krach-riziko podnikania(ovela väcsie firmy skrachovali).Tu nejde o plac,ale o to,ze v nasich statoch si niektore firmy a institucie dovoluju velmi vela a v niektorych statoch na zapad od nas by im take nieco nepreslo. Ale my blbi cesi a slovaci vzdy sklopime usi-ale u nas boj s veternymi mlynmi je casto marny, ale ked nejde bojovat,musime aspon na nespravodlivost poukazovat na kazdom kroku. Takze aj ked bude kazdy den nova tema o serpo mna to nerozculuje,prave naopak. Keby skylink mal v vop doslova uvedene-zakladna ponuka zdarma,ale casom môze byt spoplatnena a nedivala by sa na mna kazdu chvilu reklama-skylink:zakladne programy zdarma,tak vtedy by som na "uplakancov" nadaval sam. Aby sme potom nemuseli spievat podla Tomasa Kluma: "Za co pane boze, za co, trestas tento SPROSTY lid... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
pierrepetrTu nejde o korunu na den,ale o princip-neni problem mat za 3 koruny na den full ponuku-mna len cigarety stoja okolo 100 korun denne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
a jéjetěch zamindrákovaných a zapšklých blbců je stále dost.... fňuk.... Rv |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradtakže podle tebe a toho druhého mistra platí opět ono bolšenické, že kdo denně nekrade alespoň hodinu, okrádá svou rodinu? Je hamba žít v zemi s lidmi jako jste vy.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
to SaxonTo jsem neřekl, ani se dle toho nechovám, ale připadá mi stupidní si vylívat srdíčko nad svým soukromým obchodním případem na technicky orientované fórum.... Dva měsíce je zdejší diskuse nepoužitelná, protože 3/4 témat se týká tohoto škváru. Pokud se někomu nepozdává jednostranná změna smlouvy, kterou zavřel, tak ať od ní odstoupí, ale ať neopruzuje ostatní.... je to privátní záležitost každého, která nepatří na toto fórum, je to každého soukromý boj.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichUplně souhlasim se zakladatelem treadu, nic dalšího neřešim. Ty tohle pochopit nedokážeš, protože nechodíš lidem nic montovat, do podobných situací se nedostáváš, tedy nevíš k čemu se vyjadřuješ. Být tebou, mlčel bych.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
zo saxonale chápu moc dobře.... sám vlastním firmu a podnikám v jiném oboru, avšak své sra*ky si řeším sám.... a propos... zde se to ani neřeší, ale jen si tady lidi honěj ego, jak jsou důležití právě opni a jak jim někdo háže klacky pod nohy... jen o tohle zde jde.... dva měsíce dokola, jak u blbých na dvorku, pročti si tohle fórum.... ze třech čtvrtin je to podobný odpad, informační hodnota NULA... P.S.. Jo další odpadní téma nude Fanda.... vskutku erudované myšlenky |
hotovyrad
![]() |
|
to saxon....krom své regulérní práce ještě melouchařím okolo PC, WiFi sítí atd.... Když jse, před 15 lety začínal na kšeft skládat PC, byl jsem taky takový aktivní blbec a přistoupil na tu hru, kdy si zákazník myslel, že pokud mu poskládám PC, tak že je v ceně i doživotní servis, reinstalace atd... kvůli každé blbosti jsem byl na telefonu... od jisté doby už jsem tvrdý.. chceš PC? Ok... zde je nabídka.... dej prachy, dostaneš bednu. Konec, tečka.... a tohle je identické, jako s montážema satelitů... Nechte sebou orat, když chcete..... nebo nenechte a udělejte jen to, za co dostanete prachy, ale - a o to mi jde - nikde si nestěžujte, navíc ne veřejně..... Já Teda nevím jak ty, ale já vše mimo svých koníčků dělám jen a jen pro peníze a ne pro dobrý pocit někoho, nebo protože mě to baví, doba je taková a já nejsem jiný |
hotovyrad
![]() |
|
herylen aby policia nezacala ist aj po zdielacoch |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichKedy prišla informácia o servisnom poplatku? Dosť dávno. A až teraz to zakladateľ diskusie potrebuje riešiť. A najlepšie na tom je, že nevyrieši nič, akurát o mesiac zas založí diskusiu o tom istom |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 927 |
![]() |
|
Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichAhoj všem můj názor na ten poplatek je asi takový že jej zavedli hlavně kvůli tomu aby si lidi za svoje prachy karty vyměnily aby jim je nemusely posílat zadarmo.Kolik lidí má ještě starou kartu já myslím že jich moc už nebude takže jak tu někdo někdo psal kolik skylink vydělá tak si myslím že to bude jen minimum, vydělá jen na výměnách tam ten zisk bude větší protože když si tu kartu každý vymění tak 2 roky má grátis bez poplatku tak k čemu to zaváděli aby donutily lidi si kartu vyměnit za 600 stovek je to zase takový podvod na lidi.Aspoň to si myslím.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichStávkokazové a lidi, co mají jen své ego, byli vždycky. Spíš by mě zajímaly názory, jak to provést technicky-aby se zrovna nemusela sestřelit družice :8) |
alhajda
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichZakoupit v rusku ve výprodeji zařízení pro vysilání na satelit a naladit se na transporder který chcete na dané družici rušit.Příkladem je Iran a kuba kde se tohle provádí... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichVo Švajčiarsku na všetky verejnoprávne programy je karta za jednorázovú predajnú cenu 60 CHF (cca 48 eur). Objednať si ju môže iba osoba s trvalým pobytom vo Švajčiarsku. Dekóduje 7 SD programov v štyroch jazykoch krajiny do roku 2015, pričom teraz v súbehu ponúka aj 6 programov v HD. Po kúpe sa už nič neplatí. https://www.broadcast.ch/ordercard.aspxKto by sa mal kým inšpirovať? My od nich, alebo oni od nas? |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichservisní poplatek? co to je?od nich žádnou radu nepotřebuji myslím od těch "holanďanů" a kdybych si k nim zavolal tak linka zákaznická není grátis ale hovor si platím ze svého-TAK JAKÝ SERVIS POPLATEK !!! Rv ;P ;P ;P |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichMyslím,že je každý zodpovědný sám za sebe a každý má možnost se sám k tomu nějak postavit.Proč budeš brát jako rukojimý tvoje zákazníky?? Nechápu.Každý má svobodnou volbu jestli zaplatí 29kč/měsic nebo ne.Tato reakce se dá přeložit i takto: Zvýšili vám DPH? zdražili elektřinu? zavedli školné? No a co? Každý má možnost se sám k tomu nějak postavit. Každý má svobodnou volbu, jestli bude platit nebo se přestěhuje třeba do jiné země. Nebo večer nebude svítit a děcka nechá hloupé. Proč upíráte lidem možnost jisté rebélie, když cítí bezpráví? |
alhajda
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
![]() |