Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

Namontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu!

alhajda
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

Na vrácení peněz od M77 asi nemáš nárok........jedině,že by ti je dal obchoník.......ale ten už možná "neexistuje".........chaaaa :laughing: :laughing:

Jak jednoduché:1.buď budeš platit a zároveň se budeš koukat
2.nebudeš platit a nebudeš se koukat
3.dej to k "soudu",neplať,ale nebudeš se taky koukat..........a může se to táhnout třeba dva roky.

Nepochopím tady některé lidi(už opice bude chytřejší...),že to neustále nechápou.....a bude HŮŘ. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

to liquere

ano, za dva dny jedu na Krym (Sevastopol - Jalta)... povodně byly v oblasti Krymskoe (Krasnodarský kraj) což je území na východním břehu Černého moře... Poloostrov Krym nedobyli turci, fašisti, ani žádná povodeň :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

to alfasex....

Nemohu si nepřihřít polívčičku.... ruská platforma NTV+ se rovněž kvality nebojí.... Euro 2012 nejlépe hrálo na jejich Sport 1 HD RU :-) Ale ano, seveřaní to mají fakt pěkné :-)

hotovyrad

hotovyrad

Tak stastnu cestu, jo a fasisti to dobili len museli ustupit, ver mi mam to v malicku................ R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to liquere

Vidím, že to máš pod kontrolou.... město Sevastopol ale celé dobyto nebylo, 35. dělostřelecká baterie držela pozice až do příchodu Ruské armády a každoročně se u příležitosti Bike Shov vydává kolona (loni 12000 motorek) k těmto bunkrům položit květiny - předloni vedl kolonu Putin, který se tam chystá i letos... Díky za přání, za rok se Bike Show z popudu Vladimíra Vlamiroviče stěhuje do Volgogradu, kde se bude slavit 70 let NEdobytí Stalingradu :-)

http://bikeshow.ru/ru/video/do-bayk-shou-ostalas-nedelya-vizit-putina

hotovyrad

pre kamilka

Obchodník existuje, takže v tom ťa sklamem
, a ked ty si napr. v Tescu niečo kúpiš, reklamáciu vybavíš si tam, a TESCO si to rieši s dodávatelom tovaru Skylinkom, či výrobcom podľa svojej zmluvy, to zákazníkov nemusí zaujímať a nezaujíma
Avšak podvod urobil- spôsobil Skylink, čiže ak by aj nebol obchodník-predajca, tak náhradu škody by mal uhradiť Skylink
ciže
1. ty môžeš platiť Skylinku TV a zároven sa môžeš domáhať náhrady škody
2 nemusíš platiť Skylinku a inde si zabezpečíš TV, ale takisto sa môžeš domáhať náhrady škody
3.môžeš ich dať k súdu bud formou hromadnej žaloby, alebo by to za teba mali urobiť SOI a čoi a podobné štátne inštitúcie- ked sa budeš u nich početne s dobrou argumentáciou sťažovať, tak im nič iné neostane, a zároveň si zabezpečíš pozeranie TV uvedené v bode 1. alebo 2.
......a to, že sa to bude tiahnuť aj dva roky ta nebude zaujímať!!

Nepochopím, prečo opice hladajú problém, tam kde nie je!!!!!!

labudik
Registrace: 2/2011

labudik

No :)))
1. ty môžeš platiť Skylinku TV a zároven sa môžeš domáhať náhrady škody

Tu je maličky problémik, ak zaplatiš servisny, alebo ak si vymeniš kartu, alebo ak si pretplatiš hociaky baliček, AUTOMATICKY SUHLASIS Z NOVYMY VOP, takže neviem Jak by sa to riešilo, ale podla mna už len táto klauzulka je Protizákkonná.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

Jo problem je v tom, ze ked sa do toho pusti nejaka opravnena organizacia co netvrdim,muselo by byt prve opatrenie vybavit na sude predbezne opatrenie o pozastaveni platnosti/ucinnosti novych VOP,kym sa nerozhodne.Ale kedze k tomu nepride, tak sa moc ani nezmeni.Tym padom by bolo vyriesene, ze od 1.9. netreba nic platit a potom sa az rozhode, ze za co vobec sa bude platit,takto je to zatial o nicom a M77 robi to co robi.Ale mne je to uz jedno......... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

Ver tomu, že aj mne, už mi ostáva len zadať svoj učet SIPO na stránku, no nejak už bude, Dobre už bolo, každy rok je len horšie, takže toto už fakt ma nezabije, Ja som sa už vzdal, lebo nemá to už vobec zmysel.
Vieš temy sa zamikaju a mažu, koli tomu, že stále vnich niekto provokuje a nakoniec vynde stanovysko nejakej Inštitucie, že nikto sa nikde nesťažoval, ja si myslím že o to tu ide, takže nemá to vobec už zmysel.

PISTOK153

Koľko krát mám opakovať, že v tej časti sú VOPú protizákonné, obsahujú tzv. neprijatelné zmluvné podmienky odporujúce §53 a 54 občianskeho zákoníka, čiže aj ked je to vo VOP, tak je to protizákonné a teda neplatné, čiže stačí aj ked neskôr sa preukáže, že v tejto veci VOP sú ,resp boli protizákonné
čiže to, že ty si platil im niečo, nie je podstatné...
Inak, ty si uplatnuješ náhradu škody, čiže stačí, že sa dokáže, že ti škoda podvodne, klamlivou reklamnou, to je jedno, skrátka z ich strany bola spôsobená škoda--
čiže výsledkom bude ,že tým, čo platili serpolatok ho jednoducho vrátia, a pre ostatných tú povinnosť zrušia, alebo umožnia ROVNOPRáVNE ODSTúPIť od zmluvy zo skylinkom a vrátiť kartu z náhradou určitej hodnoty určnej súdom,,alebo.....
to nie je naša starosť, to musia riešiť štátne inštitúcie platené z našich daní Soi, čoi a podobne!

labudik

labudik

zrejme ti to uslo ale stanovisko SOI aj STV je zname a vraj je vsetko v poriadku.Takze skus si pocitat par tyzdnov dozadu.Jedine v CZ sa este cosi kdesi rokuje, ale to nakoniec moze dopadnut vselijako.To je problem vies.Inak ta chapem, ale tato tema sa uz davno rozobera po forach a jej zaciatok ti asi usiel.Pohladaj.

liquere

§53 a 54 občianskeho zákoníka :)))
No to je pekné, ale My sme na SLOVENSKU v právnom štáťe na poprednych poslednych priečkach v rámci EU.(prečo asi ???)

Takže ak vyhrám raz LOTTO, tak všetko bude vprávne v poriadku (myslím z vyhrou) :))) :))) :)))

PISTOK153

samozrejme že tom dávno viem, ale SOI riešil len to, že si taký cenník môžu spraviť,
neriešil nič iné!!
už som sa tu k tomu vyjadril
Je možné, že nešikovný podnet podal len nastrčený zamestnanec skylinku
a SOI odpovedá-rieši podnet len v tom zmysle, ako je podaný.
Pozri sa , ja som na SOI podal doteraz dva podnety, oba úspešne
jeden na jednu firmu so žalúziami , prišla tam soi a firma potom splnila všetko do bodky
druhý: na skylink, a soi vtedy zahájila voči Skylinku správne konanie
Inak narazil som na naujímavý dokument o činnosti SOI
tu sa nachádza
http://www.soi.sk/sk/Kontrolna-cinnost/Vysledky-kontrol-SOI/Vysledky-kontroly-predaja-prostrednictvom-internetu.soi?ind=

takže SOI aj niečo robí, len treba posielať podnety
aj tu sa píše o § 53a 54, tak by som sa z toho nesmial!

labudik

Drzim palce, mne to tiez nepripada ciste. Dufam, ze vies presne voci comu si to podal, teda ze si ako tak pravne podkuty,lebo inak vies co...........

liquere

No ani Ja sa stoho nesmejem, že je tam ten smejko neznamená že si ztoho utahujem, len jednoducho neverím v Obrat,
Takže podla mna SOI bude konať, ale až sa to zavedie, zatial je topodla SOI OK a nikto nič neplaťí ono to porušenie daních paragrafou potom už bude reálne.
Vtích VOP je rozpoluplne toho už viacej, hlavne tie Minulé 2011 sa mi nepáčili vonkoncom, tam to už smrdelo.
No len nebol dovod sťažovať sa a tu máme teraz vysledok, ono tie VOP sa možu zmeniť zasa aj o Rok a zaplatia si možno už aj Vymenári, takže lákadlo na Vymenu z ušetrenia by som tak nevyzdvihoval, jak každi sa chváli ,že ušetrí.

PISTOK153

alfasex 14.07.2012, 16:03.09

Ale mě přeci vůbec nešlo o hodnocení kvality HD vysílání Skylink kontra UPC.
Já jsem jen poukázal na LŽIVÉ informace, které uvedl Milan C. To je vše.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

labudik

Mě neoslovuj, já tvé příspěvky čtu už jen velmi sporadicky, protože píšeš pořád dokola o tom samém, takže už nemám se k čemu vyjadřovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Nebudem sa opakovať, ja som poskytol pravdivé informácie. Že je niekto puntičkár a chytá sa za slovička je špatné s nim komunikovať, nieto ešte žiť.Ja považujem 9 z 10 programov za všetky.... :)

Milan C

...a keby chcel ešte puntičkár presnejšie informácie, aby tu nevypisoval neustále o lživých informáciach, tak 95 percent HD programov je v horšej kavalite na skylinku oproti UPC...a to je postačujuce aby som povedal že všetky!!!

Milan C

Milane
typické ked máš blbu telku/prímač na skylink sa ani nečudujem že máš zlý obraz tak si pozeraj upc a šmitec neviem čo furt okolo toho kecáš inému skylink vyhovuje a nekecá furt o obraze ako ty Rv

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jupi

Bud taký láskavý a nechaj si tie svoje výplody pre niekoho iného. A neopakuj jak papagáj o mojej špatnej telke,ked to je v niečom inom ale ty to nepochopiš!!!Pozri sa na tvoju telku či ako sa dá nazvať ta tvoja " kryštálka" a potom tu niečo piš o mojej...
To za prvé a za druhé: Ja píšem o úplne niečom inom, ako ty, tak sa ukludni...ty tu splietaš jablčka z hruškami...

Milan C

...a po tretie Dreambox je jeden z najšpičkovejších prijímačov aj po obrazovej stránke, ju...ty maš čo ? Vitamínku ty vole...

Milan C

milane

ty klameš o skylinku už iba preto žesú lepši než to tvoje upc a to ta žere najviac :laughing:

🇸🇰

Jupi

Aké moje UPC ? O čom to tu zas splietaš...??? O akom klamaní o skylinku?

Milan C

milane
ich ospevuješ a brániš ako byti patrily :laughing:

🇸🇰

Jupi
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195

Zpět Zpět na předchozí stránku