Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

Namontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu!

alhajda
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195
Odpověď v diskusním vlákně

@jupi

Tu maš dôkaz odkial berie UPC HD programy:

http://www.lyngsat.com/packages/canaldigital.html

o tom tu bola reč a nie o mojom či tvoj skylinku či UPC. Mne je to jedno odkial beriem programy mna nezaujimajú platformy, ty Jarine...cele toto tema tu je o HD programoch a za tým si stojim...keby si mal upc alebo iné platformy tak to na vlastne oči uvidiš ale takto len tápaš....

Milan C

RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

šak toje jasné skylink tiež má symulcript zo satbg aj canal digital a tie obrazu su perfekt takže všetký obrazy nemajú zlé ako tvrdiš

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

A ty ospevuješ a brániš skylink ako keby ti patril, použil som tvoje slova... :)

Milan C

hotovyrad: :8) rusi mali od nas vzdy vsetko lepsie, niekedy aj zeny boli v rusku krajsie :)))

Jupi: daj si dolu uz tie klapky z oci, doba sa posunula, a od presunu UPC z 19.2E na 1W sa hraja v pripade UPC uplne ina liga, co samozrejme ortodoxnym zastancom (asi mas akcie) nevonia, nuz akokolvek, kazdy si plati to co chce, a nie je potrebne hanit konkurenciu, predsa len tak ako na 23.5E tak zrovna tak na 1W su chyby o ktorych nezaujati ludia vedia velmi dobre...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: a ten od*b v pripade experimentalneho poplatku sluzbe Skylink nezabudne vela ludi nikdy...

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

hehe ano lebo všetko zlé sa hádže na skylink ako keby upc bol svatý to sami nepáči

🇸🇰

Jupi

Zožen si kartu free satu a porovnaj a potom tu piš..nedaj na slová napr. joscera- puntičkára, ale drž sa faktov...

Milan C

vieš že mám len astry nedása a upc ani zadarmo sory ;)

🇸🇰

Jupi

šak toje jasné skylink tiež má symulcript zo satbg aj canal digital a tie obrazu su perfekt takže všetký obrazy nemajú zlé ako tvrdiš
CS Link, Skylink No.1 (Monoblock 19.2/23.5)

Bavíme sa o HD programoch... ak je 8 alebo 9 z 10 špatných tak to beriem ako všetky ...a hlavne platené HD programy tam je to 10 z 10...

Milan C

mILAN c

"ak je 8 alebo 9 z 10 špatných tak to beriem ako všetky".
Od koho máš, LHÁŘI, certifikát, abys mohl soudit jaký program je špatný a jaký dobrý? Jaká je vlastně definice špatného programu?
Musím se takto zeptat, to puntičkáři dělávají.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Máš vychádzky z liečebne??? :)

Milan C

Milan C

Proč se ptáš? Že mě tam nikde nevidíš mezi vámi ve společenské místnosti?

joscer

Milan C už to pochop

Ludia ako Jupi ,Joscer Pitomec.... sú za bránenie a nadhánanie zákazníkoV Skylinku, od Skylinku platení....čiže im nejde o pravdu, im ide o zarobenie penazí, hoci aj amorálnym sôsobom.....
Minule v diskusii, ked sa kritizoval Glisnik za svoje klamstvá, že "Gratis je preto Gratis, lebo je a bude Gratis" a onedlho zaviedli serpoplatok, tak ho obranovali tým, že však koho chlieb je toho pieSen spieva,a teda kludne bude tvrdiť dnes to a zajtra opak
/ ak predtým klamal ludí a tak len obalamutil dalších zákazníkov Skylinku, tak je to vlastne normálne/
TO PLATí AJ PRE NICH, NIE Sú VôBEC INí!

labudik
Registrace: 2/2011

labudik

Už jsem se tak dobře dlouho nezasmál. Ale budiž ti ke cti, že jsi konečně do příspěvku napsal něco jiného než ty dva paragrafy.
Nicméně na takto nízké úrovni, co tu nastavuješ, já v diskuzi dále pokračovat nehodlám. Ono vlastně ani není o čem.

joscer

Tymto ľudom ani vlastná mater nerozumie...splietaju hrušky s jablkami, vytrhávajú vety z dvoch , troch príspevkov a posplietajú potom somariny...k tomu sa nedá naozaj vyjadrovať... :)

Milan C

Milan C

Takhle bys neměl o labudikovi psát.

joscer

@joscer

Písal som to o tebe a tebe podobným.A už ma neoslovuj, neželám si to !!!

Milan C

Milan C

títo ludia majú svoje praktiky vedenia diskusie, sú to školení agenti
vedia čo majú robiť, ked v diskusii prehrávajú a ked vyhrávajú.
ked prehrávajú zahmlievajú, veci obracajú akože na srandu, alebo sa pridá ich kolega a začína sa tvorba vyššieho počtu stupidných príspevkov aby odvrátili pozornosť- môžem tu dať aj dôkaz, ak bude treba!
ale dve vlastnosť majú charakteristické
1.nenájdeš od nich príspevok, ktorý by Skylink nejako spochybnoval, vždy ho len hája
2.NIKDY NEUZNAJú PRAVDU, AJ KEBY BOLA AKOKOLVEK ZJAVNá ,KTORá JE V NEPROSPECH SKYLINKU---prečo??
No preto, že sú platení presne za opak. Keby také veci robili, tak by dostali padáka, a to nie zlatého, ale kopancovo-zadnicového.
;) ;) ;)

labudik

K bitrate

Já jsem se nikdy na bitrate nekoukal, protože je mi jasné, že jen bitrate o kvalitě obrazu nerozhoduje, avšak nyní u Transformers 2 jsem to HBO HD porovnal.... u Skylinku 4500-6000, u UPC 8000-12000.... to je 100 procentní nárůst.... což v mých očích není vůbec málo. Zvuk je u obou 5.1 ale u UPC je jednoznačně dynamičtější - zkoušeno na Hifi aparátu Yamaha & Tannoy za čtvrt koule...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

@radku

...a vidiš niekto ma tu nazval LHAŘOM...ja to sledujem dávno. UPC ma HD jednoznačne lepšie... :)

Milan C

to Milan

i bez ohledu na bitrate, ano UPC má lepší obraz, a u SD je rozdíl ještě markantnější - Sport 1/2 budíž důkazem :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

labudik

Nech toho, nebo se fakt uválím smíchy.

joscer

labudik

A ještě drobnost. Kterou tu zjevnou pravdu máš na mysli?

joscer

labudik

skoro som sa doščal od smiechu ked som čital tvoj prispevok kua ako to robíš :laughing:

🇸🇰

Jupi

Jupi,Joscer
ano produkcia počtu stupidných príspevkov a obracanie na srandu- vieme na čo to slúži.....písal som to vyššie

labudik

@jupi

Já se počuravam s tvých reakci na všechno a všech a jak do toho vidíš. To se neda nedochcat smíchy. :))) :))) :)))
Ničemu nerozumíš, všechno si jen slyšel nebo někde vyčetl ale diskutovat budeš o život. :laughing:

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra