![]() |
|
Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichNamontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu! |
alhajda
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
magictrafená hus zagágala :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
labudikPřepodkládám správně, že suma je v Eurech?"ty musíš povedať ..." Já nemusím vůbec nic. Identitu zatím není potřeba odhalovat, to stačí až na konci. Bratra nemám, takže ti ho poslat nemohu. Podrobnosti co a jak lze dohodnout i pod neznámou identitou. Ty jsi mě označil za placeného agenta M77 Group, ty musíš dokázat, že to tak je. Dokazování ti usnadním tím, že ti poskytnu vše o co si řekneš. Teda ono toho moc není. Smlouvu s M77 GROUP po mě nechtěj, tu fakt nemám. A pokud ti nebudou stačit výpisy z účtů mé banky 2 roky zpět, tak nevím co bys ještě mohl chtít. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pro adminProsím aby všem v tomto vlákně diskutujícím prominul porušování pravidel ohledně obsahu diskuze a vlíkno nezamykal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
MagicialPřipomeň mi prosím, koho kde urážím a kde lžu. Konrétně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichJoscer ty si natvrdlí alebo, čo!??Ked neviem /nezadefinuješ/ spôsob, ako dôveryhodne zistiť že ty si ty , tak dovtedy nemá cenu ostatné veci dohadovať lebo ty pošleš niekoho za seba! už sa zobuď! |
labudik
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
joscerJa akože nič proti tebe nemám, ale prečo si mysliš, že nejake vypisi z učtu z nejakymy platbamy bi mali niečo dokazovať.Vid servisny poplatok nieje za gratis :))) teda ani agentom Skylinku nemusí byť človek za peniaze :laughing: ono sa to dá kompenzovať inak, šak to by bolo predsa Okaté nie ??? a ako píšeš sám právne dokázatelné, keby niečo chodilo na učet. PS: Ber to iba ako argumentáciu, vobec to nieje stavané voči tvojej osobe, Ja iba tak Všeobecne. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
labudikVýmluvy. Prostě couváš.Mě zatím tvoje identita nezajímá. Dokud nebude vše dohodnuto, není mi tvoje identita k ničemu. Jak se poznáme stačí dohodnout až úplně na konci. Máš čas na rozmyšlenou, teď jsu dělat také něco pro sebe okolo rodinného domku, co jsem si postavil. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
PISTOK153Na ale na dokazování je žalobce, tedy v tomto případě labudik. Já mám skutečně jen ten výpis z účtu v bance.Ale jestli si on je jist, že jsem placeným agentem Skylinku, tak ať do dokáže. Jinak jeho slova nemají váhu. Mě to nevadí, ať mě v příspěvcích stále označuje za agenta, mě to je jedno. Ale zbytešně si šoupe klávesy na klávesnici. Mimochcodem, ten výpis z účtu byl jeho nápad. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichJoscer: aké cúvanie!Ked viem konkrétneho vinníka a to Skylink- tak nie je problém, aje len a len na mne, aby som dokázal skylinku, že podvádza aj cestou SOi a podobne Ale ako dokážem Joscerovi, že je ich platený agent, ked neviem jeho identitu?? Ako to môže byť na mne?? Ako ti môžem niečo dokázať, ked nezadefinuješ nejaký spôsob, ako zistím že ty si ty??? stačí spôsob, nemusíš ho vykonať, a potom sa môžeme dalej baviť!!! |
labudik
![]() |
|
labudikTakže z toho nic nebude. Škoda, mohl jsem si vydělat.A teď už jdu opravdu na zahradu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichAno už je po pracovnej dobe--tak chodA porozmýšlaj na tým spôsobom, aby som mal akú taku istotu lebo nenechám sa oklamať skylinkom, a už tobôž nie jeho zamestnancami. |
labudik
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichCo to má za práci, ten Joscer. Je doma a lže že dela. Kluci,klamání, poloinformácie a dezinformace je jeho pracovní nastroj. Ten člověk to mě těžké v životě, tak jako Jupi. Ale ten to ma jinak. :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichjoscer: zatial som o uzamykani nepremyslal :8) ja mam rad, ked sa veci diskutuju, samozrejme bez vulgarnostinech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
MagicialVyzývám tě podruhé. Buď ukaž, kde koho urážím, lžu nebo podávám dezinformace nebo zmlkni.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
labudikJakou bys chtěl ještě větší jistotu než tuhle diskuzi? Kdyby šlo do tuhého, tak se dá vysledovat z jakého PC bylo diskutováno. Takže já svoji opravdovou identitu skrývat ani nemohu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichako sa dá vysledovať, vie to admin? Ip adresu? alebo provider internetu má povinnosť ju poskytnúť ked ho požiadame? na tej IP adrese si sám?alebo čo, ty mi poskytneš počítač, ako budem vedieť že je tvoj a nedal si ho kamarátovi? nerozumiem.... |
labudik
![]() |
|
labudikSkutečně to nemá cenu. A klidně to ber tak, že já jsem srab, a že jsem to odpískal.Klidně si o mě piš jako o agentovi Skylinku. Nikdy jsem si nemyslel, že tak málo stačí k dětské radosti. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerZmlkni ty, lháři. ;PNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichjoscer R^Tohle vlákno zřejmě začal někdo kdo nasliboval zákazníkům hory doly (příjem navěky zdarma), aby měl kšeft. Alespoň tak mi to připadá. Viděl jsem, co si někteří experti vymýšleli za finty od začátku vypínání analogu, aby přímo natlačili lidi do DVB-S. Zamkněte to tady prosím.... |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
vsak je to cele:laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
![]() |