![]() |
|
Kdo měl v ruce krystalku ECG 2060 HDSvého času jsem koupil DVB-T přijímač ECG 1250. Má překvapivě dobrý obraz přes HDMI, umí MPEG 4. Platí to také o nejlevnějším HD satelitu ECG 2060, který je k mání za pouhých 1299 Kč???Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
OpravujiDVB-T ECG 1050.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Kdo měl v ruce krystalku ECG 2060 HDJsem vlastníkem této krystalky a zatím bez problémů.Jen jsem musel u prodejce satelitní techniky vyzkoušet několik modulů,aby korektně spolupracoval s přijímačem.Nakonec se jako správná volba ukázal býti modul EuroCam+.Přijímač má sice jen výstup HDMI,ale mě to stačí a plazmě s úhlopříčkou 129 cm také. :))) |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Kdo měl v ruce krystalku ECG 2060 HDTento prijimac jsem kupoval pro maji babi, a krom toho, ze je celkem pomala odezva prijimce (pri prochazeni menu), tak mi v tomto prijimaci nefunguje koretne CI modul Smit Irdeto Skylink Ready, stale se mi objevovala hlaska, ze je CI modul vlozen / CI modul vysunut, porad dokola. Se starsim CI modulem Technisat Cryptoworks to jede normalne. |
posix
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
posixS tím Smit Irdeto modulem jsem měl stejný problém,takže jsem tam zkoušel různé moduly jak píši výše.S menu žádný problém nemám,nahrávání funguje rovněž bez problémů. |
mlengy
![]() |
|
to posix a miengyJak jste spokojeni s kvalitou obrazu na SD??? Díky za odpověďKaždá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorostNa SD moc nekoukám,ale řeknu to asi takto.Německé stanice no problema,většinou vysílají v lepší kvalitě jak české HD.Naše stanice jak které a dost záleží na tom co vysílají.Naprostá bomba je ovšem HD vysílání českých a slovenských stanic ve formátu 4:3,to fakt nemá chybu. :laughing: |
mlengy
![]() |
|
![]() |