![]() |
|
Nefunkční polovina LNB pro dvě TV?Koupil jsem nový KONVERTORTWIN LNB konvertor monoblock - pro 2 TV. Přijímače mám Humax CR-Fox a Openbox X-820, DiSEqC jsem v přijímačích nastavil snad dobře. Ale v jednom je vždy problém, ale bude to patrně chyba už v LBN. Protože přijímač připojený na levý výstup z LNB hraje v pořádku (obě družice). Přijímač připojený na pravý výstup z LNB nehraje - respektive na starém Humaxu hrají pouze stanice horizontální polarizace z obou družic. Na Openboxu nehraje nic. Zkoušel jsem prohazovat přijímače a kabely, ale problém vypadá na LNB, kde prostě nefunguje správně výstup pro jednu TV. Jen mě zaráží to chování, že na jednom přijímači z něj hrají aspoň nějaké stanice a na druhém nic. V něčem jiném než LNB asi problém nebude, že? Nesetkal jste se s tím někdo? |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Nefunkční polovina LNB pro dvě TV?Ano setkal,je to v LNB,vráť ho a vem si jiný typ,třeba dražší,na takovém to zařízení nešetři,vyplatí se Ti to!!!Měl jsem tyto problémy také,vždy jedna linka jela a jedna měla problémy v polarizaci./myslím ,že vertikální/. TechniSat TwinDi - single LNB-tento mi jede už asi 2 roky bez problémů.Ty LNB TWIN jsem zkoušel asi 3 typy předtím . Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Nefunkční polovina LNB pro dvě TV?Podobný problém jsem měl u Twin monoblok Mascom.Na jednom sat.příjímači OK ale druhý byl mrtvý.Pomohla až výměna za Inverto Twin v rámci reklamace. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
![]() |