![]() |
|
ICE-nejdou cz programyVážení,dostal jsem kartu ICE od známýho co odjel do zahraničí.Na kartě jdou jen SK programy,české přestali jít.Na refresh se nrdostanu,neznám přístupová hesla.Mohl by mi někdo prosím udělat refresh č.karty je:42006473542.Děkuji za pomoc.JirkaIPBox 99HD, Skylink ICE. OSCAM y-mod.
|
jirkaol
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 103 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programya proč bych ho neměl číst-to jakékliv témo?Buďto pravidla platí pro všechny nebo jenom pro někoho?To nejsou žalobníčci my jenom upozorňujeme admina na dodržování pravidel-třeba to "přehlédl"A když admim "někdy" někde trvá na dodržování pravidel a vyhazuje za ptákoviny tak ať to dělá stejně :-/ Rv Konkrétně tento dotičný tady žádá už po několikáté a není cshopen si to zařídit přes providera a zásadně to chce v so nebo v ne.pak další je to že to neumí -je to kamaráda-nemá přístup atd.Koho to zajímá?Tyto "všechny" výmluvy si může zařídit sám!! |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyhttps://www.parabola.cz/forum/topic-72123/Proč to neudělal tak jak mu radí-to nefunguje či nemá peníze na SMS? :-/ Rv :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyTak zřejmě to neumí, proto se ptá. Sám píšeš: koho to zajímá? Tak když tě to nezajímá, tak na to nereaguj když už to musíš číst. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programypoprosil by som o refresh karty č. 42570746695Dakujem |
mayko24
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyJestli zde někdo chodí jen proto, aby neustále upozorňoval na případné porušení pravidel jiných, odpočine si ještě dříve než ten, kterému uvěřím, že je porušil nahodile, tudíž neúčelově. Jen mimochodem si tyto žalobníčky rychle zapamatuji a dlouho nezapomenu..Jestli si myslí, že tady bude 24h denně každou minutu sledovat nové příspěvky a nic nepřehlédne, můžeme si to vyměnit a rychle ho vyvedu z omylu. Taková "zkušenost" by ale nebyla zadarmo.. A mimochodem za třetí, rozlišuji pokud někdo o víkendu přijede na chatu s ice kartou, nemá přihlašovací údaje a slušně požádá o její reautorizaci, tak to s radostí přehlédnu. Tato karta se nedá tak jednoduše "ukrást" jako některé jiné, což byl jeden z důvodů tohoto zákazu. To jen pro ty chytráky, kterým to ještě nedošlo a budou mi chtít i napříště vysvětlovat své názory. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyTomik535 - konečně rozumný admin, naprosto souhlasím.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
k čemu to potom?tak zrušte pravidlo č.13 a hotovo když se dělají vyjímky. Rv A šaškárna s refrešema může pokračovat- čím dál lepší.samozřejmě nahodile nejsou porušeny pravidla,zajímavé výklady pravidel admina-někdo upozorní na obcházení pravidel a je odměněn jiný je porušuje a nic takže privilegija má někdo.Budu taktéž potrestán? :laughing: P.S. tak mi dej tu možnost a já ti to ohlídám aby se to tady nevyskytovalo!čím dál tak dále!! Rv |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyzapoměl jsem dodat-teď všichni budou žádat o refreš že jsou na chatě a že nemají přihlašovací údaje. to snad né to už je výsměch!! :-/ |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programySMS na 9035507 jde poslat i na chatě. Když má na chatě inet, tak si to je snad schopen dohledat. Nebo už to číslo na refresh nefunguje? |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyZkoušel jsem to nedávno, přišlo mi zpět neregistrovaná karta, přes net samozřejmě ok.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Žalobničcičeskoslovenský sport,který už asi nikdo nevymýtí ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
admin postupoval správnenenapadlo Vás niektorých, že je na adminovi ako sa postaví ku problému a že nevhodne zasahujete do jeho kompetencie?ste si istí, že dôvod ako ho uvádza georg11 môže byť aj pravdivý; naozaj nemáte čo iné na práci ako udávanie? |
exclusiv
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
Tomik535"Tato karta se nedá tak jednoduše "ukrást" jako některé jiné "píšeš -ale jde zneužít. ;) Víš jak?Kdo má přístup na servisní web tak s oběma kartami /čísly/ zde uvedenými může/lze /manipulovat.to znamená/příkad/že na jednu kartu nechám zavést nějaký balíček a majitel se potom prohne při platbě, u druhé třeba zase balíček zruším a majitel se nestačí divit že mu to nejde.Můži třeba taktéž zítra volat providera a udělat to přes něj jelikož znám všechny údaje a stačí když vím čísla.Tak lze to nebo nelze?Já bych zde čísla karet NIKDY neuváděl protože jdou lechce zneužít.U sky si to lze udělat sám u cs bohužel "serviman" či provider a zneužití tech karet bylo "neúrekom", mám nebo nemám pravdu?Jestli né ta kmě oprav a osvětli mi to. ;) |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
odpoví miněkdo? ;) |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyKdo má přístup na servisní web, může si karet natipovat kolik chce. Ale to není každý a proto to odpovídá významu slovního spojení "nedá tak jednoduše" které jsem použil. Nevidím rozumný důvod proč by to dělal.Vůbec tedy nejde o to, zda, jak píšeš, to "lze nebo nelze". A jestli ti to budu muset vysvětlovat ještě jednou, tak mě to může rychle přestat bavit. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyJen doplním Tomik535 pro filipes2.Kdyby se i tak nakrásně stalo, tak je to zpětně dohledatelné, který technik s přístupem na servisní www toto udělal. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: ICE-nejdou cz programyškoda mluvit ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@ filipes2ty máš prístup na servisný web keď tvrdíš:Kdo má přístup na servisní web tak s oběma kartami /čísly/ zde uvedenými může/lze /manipulovat.to znamená/příkad/že na jednu kartu nechám zavést nějaký balíček a majitel se potom prohne při platbě, - potom mi vysvetli ako by som prinútil k platbe majiteľa nejakej karty, ak mu spustím bez jeho súhlasu nejaký balík? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |