![]() |
|
Co vám udělalo letos největší radost na poli DVB?Taková malá anketa. Vaše nejmilejší a naopak nejneprijemnejsi událost na poli DVB v letošním roce? Já jako super věc povazuji 24 HD kanálu z LOH na 28,2E od BBC a naopak nejhorší povazuji vysílání MUXu4 na rozhledne Klet a tamni naprosto nechutné porušování normy limitnich hodnot EMZ v oblastech s pohybem obyvatelstva. Jste na řadě.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...Umna jednoznačne Fanda mi spravila radost a nech je takýchto noviniek čim viac inak ani nové HD by neuškodilo R^ ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...Plus :Eurosporty HD v UPC na Thore, Nemecké FTA HD programy na Astre,Ukrajinský kanal hokej na Amose,Anglicky PLHD na Eutelsate,Španielsky Fox Sport na Hispasate,Bulsat na Helase.Mínus: poplatok G77 |
jazava
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...+ Eurospot2 HD- Množství těch, co nechápou, že nic není zadarmo. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...tak mne najvacsiu radost spravil pochopitelne hack irdeta, vid par drobnych utrzkov napr tu:http://www.oscam.to/wbb3/index.php?page=Thread&postID=121850#post121850 no a za najvacsi minus roka povazujem plan zbytocneho a predcasneho ukoncenia pouzivania cw pri pay ponuke u V6 kariet skylink a neskor aj V5,6 cslink Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...jednoznacne najvacsie minus bol servisny poplatok a par blbcov k tomu, co to obhajuju.plus ani neviem, ale uz ked nic ineho tak tie olympijske kanaly od bbc - uz sa na ne tesim |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...dalkojj servisny poplatok je u mna v minusoch na priecke c.2. O nedlho to ale bude zanedbatelne, vsak na co aj platit nejaky servisny poplatok, ked irdeto este pekne dlho pobezi v emu a dalsiu vymenu v najblizsej dobe nepredpokladam :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...Největší radost mně udělal servisní poplatek a stopka reautorizacím na zdejším webu :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...Pitomecv tom pripade by si fakt mal kontaktovat M77 group ohladom toho ako ta velmi mrzi, ze ty servisny poplatok nemas moznost platit. Nevim, za pokus to stoji, mozno sa nad tebou zlutuju a spravia pre tvoju kartu osobitnu vynimku :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...Mně ten SP ale udělal radost právě proto, že ho nebudu platit ;) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Co vám udělalo letos největší radost na po...1. Motor2. BBC HD pro LOH 3. Němci v HD |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
ale...Aj tak na koniec tohto roka my največiu radosť urobí, ak už konečne odpoja všetke CAID CRW na všetkych baličkoch a konečne už zapnu SurFlock na ICE/IRDT natvrdo.Dufam že aj začnu párovať, lebo inak ma velmi sklamu. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |