![]() |
|
Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Zdravím vespolek.Jsem poněkud zmetený ze změn obou(jednoho) poskytovatelů. Mám kartu Cslink, neplacené bez omezení a dva HD bez omezení. Ví někdo co se stane když: 1: pořídím si kartu výměna - předpokládám, že se tím nějak automagicky přeregistruju ke Skylinku a bude to umět (teoreticky, UNI čtečka) i Irdeto. Co mi v tom případě půjde bezplatně 2 roky? Co HD? Jak s transpondéry? 2: Nepořídím si kartu výměna, nechám původní a se skřípotem zubů zaplatím výpalné. Předpokládám, že zůstanu u Cslinku a budu koukat furt na to samé. Jak dlouho? Co s Irdetem? 3. Deklarovali někde majitelé, co bude s Cslinkem dál? Jde mi o to, zda stáhnout kalhoty, když brod je ještě daleko (bod 1), nebo počkat až co bude za dva měsíce. Rady "vykašli se na družici, koukej na DVBT" mi nepomohou, v místě NENÍ dostupný pozemní signál. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
jozefbodla by náplň na BDC ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?do kdy lze provést výměnu s bonusem,dík |
carleone
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?do 30.7!🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?31.7.2012........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Tak znovu a okopíroval jsem toto co jsem, už tady psal. A teď nezapoměnte, když začala vysílat stanice 14.07.2012 ( TV FANDA ). A tam říkali, že to je bez poplatku a zadarmo, tak si ji nezapomeňte naladit. Pak tady to je co jsem, už psal minule. Ignorujte co tady píšou a obhajuji M77. Že se nestydíte za to, jak okrádáte lidí který Vám věřili a koupili si Vaši kartu a nebyla to laciná záležitost. "Ahoj všem a chci podpořit uživatelů skylinku, aby neplatili SP. Už jsem tady psal a vyjadřoval se. Kdo chce platit nech si platí ,ale dobře uvažujíc i Čech a Slovák. Tak to platit nebude a dobře věděl a ví, že stále a všude to bylo napsáno základní programová nabídka je " ZADARMO " ,tak se tady neohánějte, že se to musí platit. M77 a spol co podporuje tú to zlodějinu. Strkat se někomu do z...u to umí každý jen aby z toho něco vytřískal..... Kdyby to dali na jednoho uživatele a ne za každou kartu. To je výsměch a do očí bytí, že ta zakl. nabídka není zadarmo jako to stále tvrdejí.Ale i tak nesouhlasím za ten SP celkově. Pokud se ten úřad vyjádří jako to dopadlo na Slovensku, tak to je vidět že se na nás spotřebitele nekouká a už nemáme tu orgán co se umí za nás zastat. Přátelé držte se a nedejte se. Pište na svoje podněty a stížnosti na ČTU a nebojte se ozvat i do TV. Přejí hezký večer a pohodu ,kutil." ;) |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Ty vole, tak to je teda síla. To jsi poskládal sám, nebo ti s tím někdo helfnul?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Asi přítel koks, hašiš nebo LSD ;P |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Cau Pitomec a polulin. Žádný koks a ani nic podobného. Jenom mě tady štve, jak tady stále obhajujete M77 + skylink. Už jste asi zapomněli, že co a jak..... To asi vy + zbytek kouříte tu trávu atd... když stále to obhajujete nezmyselné bláboly. Ale to nemá cenu. Starým os lem, už ani nehneš. Tak zůstav a jediné...... Dobrou noc, kutil. |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Cslink vs. Skylink co a jak s výměnou ?Kutil,ja jsem zvedav co budes psat az ti to vypnou.Ten servisni poplatek podle me projde. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |