![]() |
|
Registrace SkylinkTak jsem se dnes rozhodl zaregistrovat kartu výměna a vůbec jim to nefunguje.Stránky jsou snad přetížené ...no jestli jim tak funguje všechno tak to mám radost. |
Fandax
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 157 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkAsi jinej gang, co ? R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:Registrace SkylinkSkús cez Hlavnú stranu do Registrácii,tak ti to pôjde.Mám v rýchlej voľbe Registrácia a spr. sl. a tiež nepustilo,ale tak áno. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkPred hodinov som reg.kartu výmena išlo to. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkJá pro -sichr- přihlašuji karty u Skylinku doporučeným dopisem a no problém. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkOd neděle dopoledne nepřišel nikomu žádný potvrzovací email s vygenerovaným heslem,až dnes cca od 19hod.... ,-registrováno nejméně 20karet,... :( a to bylo nutné 3x upozornit,že nemají něco v pořádku,než se s tím někdo zabýval |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@CESDopisem?... v dnešní době?... a to ty,co seš na netu vylepený každý den?.. :D |
Harnadek
![]() |
|
Harnadekzajímavé,mě to šlo už 15 hod bez problémů,asi časový posun R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
HarmadekPíšu pro -SICHR- , protože mám pro jistotu nějaký doklad pro sebe v ruce o odeslání a pro případ reklamace. Jinak na stránkách Skylinku si dokážu vše najít - no problem. :) R^ |
CES
![]() |
|
Registrace skylinkAspon cez prazdniny by ste mali tuto tému obmedzit na minimum,pretože je to stále o tom istom Skylink alebo Skylink,Pat alebo Mat a je to... |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@pierrepetrNevím,čím to bylo,ale nemám potřebu kecat,měl jsem pokazenou celou neděli :( dnes až po 3 telefonátu řekli,že to pošlou technikům... |
Harnadek
![]() |
|
@CESJo,klidně i dopisem,když ti to nevadí.. Já na dopisy nemám čas a zbytečně by mi to prodražovalo registrace. |
Harnadek
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkNa registraci karty Výměna je 20 dní, takže za tu dobu se to snad podaří! :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkJá registruju 18-19 den.... :D |
Harnadek
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkNo koukám, dle toho co píšete, tak Skylink je teda "suprově ne-připraven na služby za poplatek 29,- kč. měsíčně". ???? Stanovit čas. limit na plnění služeb Skylinku a po uplynutí čas. limitu a pro neslnění, Skylink penalizovat ! ! ! Co nám asi odpoví kolega Pitomec ??? :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
Harnadekjá 20. a někdy vůbec,jede to už od podzimu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Registrace Skylinka čo by sa stalo, ak by sa karta výmena nezaregistrovala za 20 dní?,....povedzme, že by nastala tma a potom by sa ešte dala zaregistrovať, alebo by už bola úplne nepoužiteľná?Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
digitalsregistrace není povinnost,pokud ti vadí tma,zaregistruj a koukej R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetr:) je mi to jasné,ale pro klasické zákazníky to není potřeba řešit :) |
Harnadek
![]() |
|
HarnadekOK rozumíme si R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetraha, tak registráciu je možné vykonať potom ešte hocikedy bezproblémov ano?Lebo niekde v tých papieroch od skylinku bolo písané, že sa musí vykonať registrácia do 20 dní, lebo sa karta Výmena znefunkční.... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
digitalstak si to najdi a nenajdeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrhttps://www.parabola.cz/forum/topic-63619/Po 20 dnech u některých ICE karet dojde k narušení sektorů a jste v pr... Rv Možná by to měl tuto problematiku vysvětlit některý soudruh od SkyLink. :))) Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
digitalspokud ano,máš nárok na odstoupení od kupní smlouvy par 616 a vrácení peněz,nebo výměna za bezvadné zboží a to se vyplatí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SektoryJeště jsem žádnou ICE kartu ze série se záškodnickými sektory nepotkal, někdo z vás už jo? :) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkRegistrace karet výměna se nedaří. Sytém chce znát neexistující přihlašující údaje na kartu starou 9 let. Na jiné kartě zas neposílá na email tzv. zapomenuté heslo. Bordel. Kdo to nechá na poslední dny července, tak asi i přijde o balíčet zadarmo. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |