Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Podvod nebo chyba?

Jenom se chci zeptat...Stalo se někomu z Vás, že mu vypnuli kartu skylink a zdůvodnili to tím, že byla vyměněna a vy jste výměnu neuskutečnili? :fuming: :fuming:

LucaP
Registrace: 2/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Podvod nebo chyba?

Uz sa o tom pisalo davnejsie..............uverejnoval si svoje cislo niekde na forach ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Oboje ?
Podvod-někdo ti ji vyměnil.
Chyba-dals někde číslo karty

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

nikomu jsem číslo nedával

LucaP

nvíte jak se to řeší

LucaP

Inac to je dalsia chyba celeho systemu evidencie kariet a uzivatelov,lebo normalne ked sa niekto prihlasi do systemu, a volba vymeny by nemala byt moznost natukat cislo karty ale automaticky priradit registrovane karty.Ked niekto ma na ineho, alebo nevie na koho registrovane je to jeho problem.Proste cely system je na (nevhodné slovo),len prachy pytat to vedia.... :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ta karta byla u mé matky v satu a začla si stěžovat že jí nejde tak jsem se začal zajímat proč a je to tak že je od 6.6.vypnutá a nahrazená jinou :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

LucaP

re: .....

Řeší se to blbě,psal jsem svému zdroji ve Sky a ten to poslal dál

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Matka je bez tv a znáte důchodce je hotová

LucaP

liquere: Když se ti nelíbí u Skylinku, tak odjeď jinam. Skutečně není nutný aby ses tak přemáhal ;P

Pitomec
Registrace: 9/2011

Opytaj sa prislusnej institucie v CR ako je mozne, ze ti kartu vymeni niekto cudzi u sukromnej firmy, ktorej platis bez akychkolvek problemov.Myslim, ze na to uz nikto nemoze povedat, ze je to v sulade so zakonom.Myslim, ze dobry napad aj pre inych ludi co takto dopadli,dopadnu ????

liquere

Chtěl jsem se zeptat přímo na jejich lince jak to je možné ale nejde se jim už dva dny dovolat :fuming: :fuming:

LucaP

Pitomec ja ti fakt nerozumiem,hadam nemozes neuznat, ze system ktory dovoli hocikomu narabat s datami ineho cloveka a udajmi o jeho karte je na nic a este aj otazny z hladiska ochrany udajov.Robim v IT desiatky rokov tak mi nekecaj blbosti.

liquere

Pokud to byla karta Skylink jak píšeš, tak Výměnu bez přihlášení mohl udělat jen některý z prodejců, možná omylem. Napiš doporučený dopis na Skylink, karta byla tvoje, tak žádej nápravu nebo náhradu...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Komunikujou jedině na facebooku

LucaP

dvd.cz-jájsem snima v kontaktu byl a napsal jsem ale voni prostě nekomunikujou

LucaP

promiň chtěl jsem napsat dvb.cz

LucaP

liquere

Opakuješ se a hlavně těma kecama stejně nic nezměníš. Jestli máš pocit, že v M77 porušili zákon, tak běž podat trestní oznámení nebo se s nima můžeš soudit, ale neustálým pobrekáváním na netu seš akorát pro smích a nic se nezmění. Tak to konečně pochop :zombie:

Pitomec
Registrace: 9/2011

RE: LucaP

Najdi si v okolí nějakého prodejce ze stránek skylinku, možná ti po dohodě pomůže, může volat nebo napsat na hotline...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Pozoruju tě už delší dobu Pitomec ty jseš asi ňákej zakompleksovanec kterej si vybíjí svoje komplexi na tomhle fóru a každýho tady akorát chceš schazovat .Toto fórum tady bylo založeno kdysi na to aby si sat natšenci pomáhali a ti slušní to stále dělají ale ty tady akorát smrdíš

LucaP

A ta tvoje přezdívka tomu odpovídá

LucaP

Kde som nariekal, ja pisem svoj nazor.Nariekanie musis konzultovat s druhymi.Mne je skylink ukradnuty, nemusim sa ho zastavat ako ty.
Ani nemam ambiciu dokazovat nieco niekomu.Ale ked niekto zacne temu napisem svoj nazor.Asi nenajdes nikde, kde som ja zalozil temu na poplatok,ale ty ked si spokojny preco sa vyjadrujes vo vlakne kde pisu nespokojni ludia?Ved zaloz vlakno "Nech zije SERPO", bolo by zaujime sledovat ako bude rast,mozno sa dostane medzi top temy alebo reakcie......OK koncim uz nebudem reagovat na teba... R^

liquere

Kdyby nějaký "záškodník" chtěl, může si udělat klidně 1000ks výměn, v podstatě zadarmo. Stačí si nalogovat cryptoworksový EMM stream, zaznamenat si aktivní HEX serialy karet, převést do DEC, dopočíst kontrolní součet a hle - má karet, kolik chce, aniž by kterýkoliv uživatel zveřejňoval svoje číslo karty...
Možná by se někteří divili, kolik takových vychcánků by se i na tomto webu našlo...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

A proto nyní Skylink požaduje uživ. jméno a heslo ke starým kartám, ačkoliv ty karty žádné ani neměli. Ještě před několika týdny jsem zkoušel tipovat čísla karet a systém by mě poté pustil dále, nyní jen přes uživ. jméno a heslo. Holt Skylink opomněl jeden bezpečnostní problém.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

Mně spíš zajímá jak se to může stát. Nestačí vědět číslo karty ale potřebuji znát ještě přihlašovací údaje abych mohl kartu ukradnout. A i kdyby se mi to podařilo tak přece musím zadat číslo nové karty a při prozrazení podvodu by ji zablokovali. Nebo jsem naivní?

visper
Registrace: 5/2008

taky mně to je divné že to všechno lze obejít visper

LucaP
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra