![]() |
|
Zase nové zápisi ?Přesně o půlnoci mě to zase vypadlo .. Jsou zase nové zápisi ? Díky za odpověď |
Marogamer
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?i me ku....vaaa |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
co blbnetevše jede OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Tk co ?Tak jsou to new zápisi nebo mám čekat ? |
Marogamer
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?mě najelo po 10minutach total tmy |
Dukan
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Aj mne to budou zapisy ja mam bloker a vypadlo vse. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
Jak ?Jak totál tmy ? Si to nechal na jednom programu 10min ? Mě to totiž pořád píše kódováno |
Marogamer
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?ne ja poslal zapisy jistota je jistota talže asi proběhla změna o pulnoci |
Dukan
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?U mňa tiež tma. Po reštarte mi to nabehlo. prijímač GoldenMedia 9080 |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Tak jsem si nechal poslat zápisy a pohoda |
Marogamer
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?no vyzera to tak, ze im fakt se.rem na tu ice a budem pouzivat staru cw, kym to ide a po vypnuti cw definitivne opustam skylink. Nejak dosla trpezlivost :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Jozef Ba: mno me uz dosla taky...diky velkemu bara bum s poplatky za uklizecky na druzici:-)))...mluvil jsem se spousty majiteli velkoobchodu se sat.a jak jsem psal...spousty lidi na to nadava!...pak nasledne neustale zmeny frekvenci a parametru atd.Myslim ze ted staci aby pridali par dobrych kanalu na dvbt a sat.distribuce papa ;P Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Teraz hlasili nejaku novu pohlavnu chorobu v CZ nema to vplyv aj na to? R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?cb21ja mam trochu iny problem, konecne som svokre pred dvomi tyzdnami vymenil cw za ice, kedze aj ja som podlahol tej zbesnenej glisnikovej nahanacke za vymenou. No a u mna dnes karta nabehla, u svokry v rovnakom boxe ne, no a teraz jej vysvetluj, preco jej zas po necelom tyzdni nechodi markiza a joj, naviac ked argumentuje, ze susede vsetko chodi viac ako rok bez vypadkov :) Nuz tam sa ale niet comu divit, ked ma dvb-t. Takze svokra ma dnes vyhnala do najblizsieho elektra kupovat box na dvb-t a ten skylinkovy spolu s kartou vraj nech si skylink strci niekde do ri.ti. Nuz pre klud v rodine, som jej pochopitelne vyhovel :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
jozefBAA teď ještě tu o Červené Karkulce.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
PeterA to mala certifififkovany box?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
cb21Co si mám představit pod pojmem "Neustálé změny frekvencí a parametrů"?1x za rok? 2x za rok? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Jozef som myslel...ten box mala aky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?jozefe, Jozefe.... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?box je klasika dream 500, takze v boxe na 100% problem nie je. Naviac karta nenabehla ani po pichnuti do mojej DM 800, kde druha karta nabehla na prvu supu.No a ja na nejake refreshe a na vyvolavanie do skylinku fakt nemam cas :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Tal potom ma pomylilo ako si to napisal ze nech si ten skylinkovy aj s kartou strci do niekam.........myslel som box....aspon mne to tak vyznelo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?jj citoval som vyjadrenie svokry, ovsem box je v tom samozrejme nevinneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?DM500S bych rozhodně nezatracoval nový soft a jako sat modem na satelitní share bez intenetu.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?jj je to skvely nadcasovy boxSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?no tak skvelý neni ked ti tam nejde ice karta :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Zase nové zápisi ?Ešte stále tvá spokojnost zo skylinkom???? Tí ktorí ho obhajujú... Toto nie je platforma pre starších ľudí. Nadávajú ako pohani....Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |