Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nová nabídka pro cslink total irdeto za 1 Kč?

Mám od loňska kartu CSlink Total irdeto, co tenkrát dávali za 1,- Kč. Jak informovali dříve, tak chtěli doplatit 1000,-, aby na ni šla zaregistrovat výměna (nic výhodného). A dneska mi přišel od CSlind dopis, že když si předplatím na 6 měsíců Multi, tak mi tu výměnu pošlou zdarma. Nevíte, co to zase zkouší? Nějak se v těch jejich krocích přestávám orientovat.

xls
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová nabídka pro cslink total irdeto za 1...

Nj,ale ten doplatok tam stále visí.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Mal by si kartu za 1000 Kč a tým multi balíkom im tu kartu výmenu 3x preplatíš. ;)

letas

Právě že podle toho dopisu by to bylo bez toho doplatku 1000,-, takže za za 1740 bych měl k té kartě na vyhození 2 měsíce všechno + 4 měsíce multi. To mě na tom taky zaráží.

xls

Píšeš iba,že Ti pošlu kartu výmena zdarma o tom.že nemusíš doplatiť tých 1000 Kč sa tam nepíše.Ak tam máš uvedené,že nemusíš,tak ich zober za slovo.

letas

nepíšou ale je nutno doplatit těch 1000.- nebo novou kartu výměna "nezaregistruješ" ;P

papay
Registrace: 12/2006

U mne všem, co to měli v rámci výměny SkyLink/CsLink za 1,- Kč zaslal Cs Link karty výměna zdarma. :))

RAFI007
Registrace: 1/2006

xls,papay

Roční CS linková jde normálně hned přeregistrovat za výměnu ICE Skylinkovou, bez nutnosti doplatku.

Od 29. května 2012-CS Link nabízí možnost přechodu k sesterské satelitní platformě Skylink i pro majitele ročních karet CryptoWorks. Datum expirace nové karty Skylink bude kopírovat datum expirace původní karty.

Pak je možnost např.Upgrade neplacených programů na ICZ-Dopl.ROCNInaSTANDARD za 1000 CZK.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Iste,ale až,keď zaplatíš doplatok,práve mám tu takú a samo,že nejde,tak ako všetký ročné doteraz.

letas

letas

Tak já právě teď měnil zákazníkovi jeho roční kartu, bez jakéhokoliv doplatku a šla v pohodě vyměnit :lookaround: , tak někde máš šotka, leda, že by to SR mělo jinak než CZ?!
Navíc to ještě dnes přišlo E-mailem ve wordu od Skylinku, ale už dříve to šlo na jejich poslaných kartách, které měli spárované k sobě na výměnu! :-/

Delta1

Momentalne myslím,žs nejdu vymeniť ročné karty za karty výmena bežne kúpené a nie,ktoré pošle Skylink,takú som ešte nemal v ruke,aby som to mohol vyskúšať,či to ide.

letas

letas

Já dělám denně výměny CZ, tak vidím co lze!
Jde obojí, tak jak jsem to popsal!

Roční jde vyměnit hned BEZ DOPLATKU!
Vypadá to poté takto:
ICZ-KOMPLET 02M(PROMO) 19.07.2012 19.09.2012
ICZ-GRATIS ROCNI migrace(CSL) 19.07.2012 23.06.2013
;)

Delta1

Zase podvod

Tak jsem se po dlouhém čekání dovolal do cslinku, abych si tu jejich "supernabídku" ověřil. Nakonec se to ukázalo (jako všechno poslední dobou od SL/CSL jako podvod, tj. musel bych stejně doplácet tu 1000,-, jen to v tom dopise s "výhodnou nabídkou" zapomněli zmínit. Ať jsou k čertu, už do nich nevrazím ani halíř.

xls

Nakonec to potvrzuje i ten příspěvek od letase výše: zaplatíte si předplatné, abyste získali Výměnu "zdarma", a oni vám pak slavnostně oznámí, že pokud chcete koukat dál, tak si doplaťte 1000,-. A pak asi platit pořád ten servisní poplatek. (A jak jde servisní poplatek dohromady s tou 1000,-? Ta je za to samý?) Prostě budete neustále dělat Glisnikovi a Holanďanům oslíčka otřes se.

xls

Nesmysl, mám těch karet 5 a nikde se nic o doplatku nepíše. Prostě Skylink poslal karty na Výměnu a kdyby nic, tak se dá vykoukat 20 dní global free a pak to hodit do koše.

Pitomec
Registrace: 9/2011

xls.

dobre rano stara mama :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

No....

Ja tu IRDT idem doplatiť stímy 40 eurami, ovšem predpokladám, že sa jej ten servisny bude tíkať až o rok, ono v podstate doplatok, je niečo jako registrácia, takže uvidíme.
Toť bez Minimaxu nebudem :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra