Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

registrace Skylink

Právě se snažím zaregistrovat kartu výměna, ale příše mi to tuto hlášku přestože tam píšu č.karty kterou K zadané kartě Skylink CryptoWorks byla odeslána jiná karta Skalink Výměna! Registrujte, prosím, správnou kartu. poslali- Task a kliente starej se

Clint
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: registrace Skylink

Nerozumieť tvojej reči... Vo svojom účte označuješ starú kartu a následne vpisuješ číslo karty výmena?

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

asi ti poslali kartu...ktioru si este nedostal..alebo ti hodlaju poslat inu kartu...a ty si kupil inu tak tu veru neregnes namiesto povodnej cw..volas SL ..sai m mala chybicka stala :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

U svého účtu kliknu na reg.karty výměna a vyběhne okno s č.staré karty a dole do okna se vepíše č.karty nové tedy výměna, ale registrovat to nejde, vybíhá to okno

Clint
Registrace: 1/2011

Potom asi vážne platí to čo píše @tulen... Nezostáva ti nič iné ako kontaktovať Skylink.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

Vymena

to iste vypisuje aj mne

ferdo
Registrace: 7/2009

kontaktuj Skylink a připrav si tak pětikilo na telefon :O ;) :))) :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

nielen pětikilo ale aj pevné nervy! Mne prestala v nedeľu fungovať karta CSlink tak som tam zavolal.Povedali mi že bola na nej urobená v sobotu Výmena za inú! Skoro ma vyvalilo. Ak mi to do pondelku neobnovia tak na nich dávam trestné oznámenie.

lubomir63
Registrace: 6/2006

Lumobir a hlavne na to ako je mozne ze niekto naraba s tvojim cislom karty ! Je to kradez cez IT prostriedky nemenovanej sukromnej spolocnosti so sidlom v P:O: boxe..... R^ :laughing:
Pouvazuj nad tym.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Opravdu,treba robiť výmenu číslom tej karty,ktorú poslal Skylink,inák Ti to nepôjde.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

no asi si niekomu tú svoju pôvodnú kartu predal a ten to zaregistroval skôr ako ty ináč nikto nemôže vedeť tvoje číslo

Duzu
Registrace: 7/2005

kartu som nikomu nepredal ani nedaroval . mám ju pred očami. Jej foto aj s dokladom o vlastníctve som poslal do cslinku. Tam mi povedali že niekto "sa trafil" do mojho čísla :8)

lubomir63

lubomir63

nechceš moju gitalku na výmenu :)

🇸🇰

Jupi

@jupi

aj toto je gitalka :))

lubomir63

no já už ju nepoužívam tak čo chceš stale funguje ;)

🇸🇰

Jupi

hádam mi ju len aktivujú. zatiaľ budem pozerať na zvyšných troch kartách od skylinku ;)

lubomir63

lubomir63, trvalo mi to asi deset minut "programování" a našel jsem jak číslo Gitalky, která je ještě v používání, tak i číslo nepoužité karty Výměna. Že bych ji zaregistroval na Glisníka. :))) Ne takovej previt nebudu. Každopádně je to bordel a vůbec si to skylink neuvědomuje, co by se v tom dalo udělat za bordel zutomatizovat programem vyhledávání čísel. Na ty karty měly dávno dávat také PIN, PUK či CVV kód, takhle je to lehce zneužitelné.

MilanTuma

hotovo !

zas ma po 5 dňoch zapojili. Ale stálo to za tie nervy. Kartu mi zaregistrovali ako novú, čiže do 20.7.2014 mám od SERPO pokoj. R^

lubomir63

gratulace lubomir63

pokial maš všetky doklady bolo to jasne , ja už nemam trpezlivost každy 2 den čakat 10 minut než ice karta najede z novym zapisom :fuming: objednavam freesat medium a seriem na skylink na hdčka mam cyfru+karta packiet start a je to pohodička :))) občas ta vidim svietit na kyng fore v položke last data full -kyng je večny R^ nech sa ti dari ;)

WADER
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra