![]() |
|
Prijímač nejde cez HDMIVečer som po sledovaní prijímač Vantage 1100 HD vypol, ráno po zapnutí prijímača tma. Podozrieval som prepojenie HDMI. Skúsil som iný kábel HDMI, tiež nič. Natiahol som skart a ide to. Za 3 roky som uvedený problém ani iný nemal.Neviete mi niekto poradiť? Dík |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMInemas tam nastavenej jinej vyber video vystupu? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIOd večera do rána ani ráno som nič nenastavoval ani som len nestlačil tlačidlo Menu. Proste záhada :(( |
jupol
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMItreba dat do servisu. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIProblem v TV si vylúčil? Ja som ho mal,hľadal som ho tiež v STB scat bol v poriadku. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMITak zkus přehodit za jíný přijímač, za jinou televizi a nebo propoj přes zelený, modrý a červený cinche a změň vstup v TV. Ale napřed dej tovární nastavení. To by v tom byl čert.... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIV menu je nastavení HDMI, ale jestli to pomůže? |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIJo, a některých TV je také nastavení HDMI. Aby toho nebylo málo. :scared: |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMITV mám 2 roky Samsung UE55C6000 so 4 HDMI vstupmi a nejde signál ani v jednom vstupe! Ako som to už vyššie popísal, cez noc som nastavenie nemenil, príjímač bol v standby a ráno to už nešlo, ide to iba cez scart s otrasným obrazom ako akvarel. :( |
jupol
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMItak tam dej něco jiněho do těch 4 HDMI třeba DVD atd a uvidíš zdali ti to jde . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMITak co, jupol, už jsi provedl všechny výše uvedené možnosti ? |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMISkúšal som prijímač aj na inej TV a ide, DVD tiež nešlo, takže to bude pravdepodobne závada na vstupoch HDMI na TV... ešte je v záruke. Nestretol som sa ešte s takouto závadou. |
jupol
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIJa měl tenhle problem s Amikem měl jsem to v zaruce a šlo to tam dvakrat . Poprve si mysleli že je chyba jen ve firmvare ale to se pletli ješte ten den jsem to tam vezl zpatky a měnili celou desku. Od te doby je to ok.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Prijímač nejde cez HDMIJa som svojho Samsunga predal po záruke za 150€, máš šťastie že je v záruke, vraj sa to neopravuje. (Prešiel som k Philipsu.) |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
![]() |