![]() |
|
SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!presne o polnoci výpadok celej služby, HBO, multi HD. pomohol restart. už mi dochádza trpezlivosť :fuming: :fuming: :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!homecast s3000cr takovej starej krám no problem, ariva s module smit irdeto taky ok tak nevím co pořád za potíže. Jaký máš přijímač?FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!goldenMedia 9080 - podotýkam, že už dva roky sním žiaden problém. Ale ten skylink sa s tým drbe. Akú máš kartu? ja ICE výmena |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!taky ICE a žádný problém poslední dobou co čtu tak na UNI čtečkách problémy.Samozřejmě zase asi jak na kterých.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!kdyby jen v UNI čtečkách :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!ve 2X Arivách 200HD u mě také NO PROBLEM (SkyLink ICE výměna)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@jklajbanSkylink s tím nedrbe,jen tvůj příjmač nemá origo cw,tak si dokup modul a máš po problémech.Skylink ti s tím nic dělat nebude. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Prosat: bež niekam s tými tvojimi kecami, alebo radšej čítaj všetko čo tu je, nie len to čo ti vyhovuje. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
@matov3Se vzpamatuj,když si koupil šrotuni,tak se nemůže divit,že má problémy.Ti co mají origo cw,tak problémy nemají. |
Prosat
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Mas pravdu, srotuni, ktoru mi doprucil skylink. |
matov3
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Goldenšrot určitě ne |
Prosat
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Prosat: Doplň zásobu prosa, mluvíš nesmysly z hladu. Mnohdy uni čtečky fungují lépe než "doporučené" originální krámy. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
jklajbanpomoze zmenit firmwer :8)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
to uz je prilis!!!RAno jsem pustil TV a vse kodovano-ct1 apod i balik multi.KOdovano na ICE i stare CW karte-NEHLEDE na PRIJMAC.Original tecka CRW MAscom kaput i s obema kartama...HNed jak se objeví v budoucnu nějaká konkurence,okamžitě ruším skylink.Ať si ta banda kolem Glisníka vyjebává s někým jiným,Ode mě už neuvídí ani korunu.hawk |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!a pritom chyba bude niekde inde že ale nadávat sa bude stale :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!toto forum mi pripadá ako žalobníček na skylink strašné Rv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!v čem je chyba?proč skylink tyhle problémy vyrábí vědomě?POkud se jim nelíbí,že lidi používají k příjmu svoje přijímače,tak ať tu svou "službu" vážou pouze na svůj krám,který si od nich člověkkoupí nebo pronajme.A to je právě to co už tu je od dob DIGI či UPC.NAvíc mi teď vovlal kolega,že mu nic nehraje (Homecast nevím číslo,ale kupovaný před 14dny s ogem SKYLINk READY...)TAkže se ptám proč furt do toho je.ou?!! |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Na tvoju otazku ti urcite odpovie Jupi a Prosat, oni tomu rozumeju. |
matov3
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Golden Media 9060 s fw 1.4.41 v pohodě. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
a zase neco!Mam zaplatený Multi HD a už druhý krat do týždna zase ked zapnem tma.Ked som kupoval TV LG tak som si pošušnaval ako zapnem TV a pozeram .Zatial len zapnem a tma a stojim u obrazovky kedy to konečne znova nabehne JAAAAJ možem aj z kože vyskočiť ked mi žena povie čo som kupil za televizor drahý ked každu chvilu tma.DAKUJEM SKYLINK.PS:čo vlastne stale testujú ved blokeristov už deaktivovali,alebo frčia nejake neregistrované karty.Každopadne je ich problem ale nech neobtažuju platiacich :fuming: |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Poděkuj sobě, že sis koupil křáp televizor s vestavěným SAT tunerem. Teď jsem nedávno řešil něco podobnýho u korejskýho bratra Samšrota a nakonec bylo nejlepším řešením tam strčit receiver TechniSat a bylo po problému. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Cha,cha,cha,že,keď máš origo cryptoworks,nemáš problém.Nie len origo cryptoworks,ale aj cerifikovaný napr.Zircon má neustále pri týchto zmenách problémy.Ešte šťastie,že som ich robil iba pár kúskov.Nemiením robiť pdskoka Skylinku pri týchto ich šrotoch a spomeniem ešte Kaon 270 IR.Ešte tu mám jeden možno rok aj sa ho bojím niekomu dať,lebo tí čo ich majú tak majú aj problémy.Neustále im musím zasielať refreshy.Po týchto zmenách,ktoré už teraz Skylink robí pravidelne sa veľmi zle načítavá.Každý deň stále dookola.Už to začínam riešiť odporučaním na linku Skylinku,nech si to riešia oni a s patričným upozornením,nech im naložia,čo im patrí.Upozorňujem prípadným oponentom,že píšem o origo cryptoworks a certifikovaných prístrojoch a nie o iných.Ja mám mimochodom už 2 roky "šrot" Ariva a problém som zatiaľ nemal.Toľko asi k tejto téme.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Já mám 9080 Gold.Media-šrot a používám 1.3.42 . nebo 1.4.34.Nepozoruju žádný problém. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE : změny v kódováníPotvrzuji nonstop úpravy kódování - stížnosti cca 10 lidí - přijímače různé vč modelů s CI sloty a moduly |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Mam uz 2 roky kartu vymena ICE v unicitacke DM800 a ziaden vypadok,dokonca som vymenil druhu kartu tiez ICE,takisto ziaden vypadok :O :8) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!V starsom DM 7000-S original starsi Phillips CW modul ICE karta bez problemov,vymena ICE nabehla do 30 sekund,aj prva aj druha karta :8) ;) |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |