, sekce: Skylink |
|
SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!presne o polnoci výpadok celej služby, HBO, multi HD. pomohol restart. už mi dochádza trpezlivosť :fuming: :fuming: :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
|
|
kamilZlenze ono sa to jaksi furt "nevyladilo"skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Myslel jsem problémy, který byly na začátku. Celkem věřím tomu, že současné problémy jsou způsobeny buď blbými přijímači nezvládající tyhle zápisy, nebo v případě Skylink Ready přijímačů tím, že jsou dlouhodobě vypnuté.Já mám VU+ s UNI a ICE a nemám žádný problém, přestože i v normálním stand-by je (podle dokumentace, neověřoval jsem) vypnuto napájení LNB a v deep stand-by samozřejmě taktéž. Ale souhlasím s tím, že pokud by Skylink přijal taktiku "nevypínat přijímač" (ať už přes fake stand-by, to je jedno), tak je to od něj velmi špatné rozhodnutí, bez ohledu na nějakou pos*ranou EU. Navíc sám sám Skylink nemá o tomhle ve specifikaci pro certifikaci ani slovo, naopak, je tak doporučení pro méně než 1VA ve stand-by, což podle mě prostě se zapnutým LNB a elektronikou pro práci s kartou nelze dosáhnout: "IRDs should have a power consumption of less than 1VA while in standby mode" |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Podmínka trvale zapnutých přijímačů je nesmysl. To potom lidi přímo nabádá ke sdílení. Trvale zapnutý server s kartou a přijímače se potom mohou zapínat libovolně. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Kasr: Digi jsem montoval skrz prachy a nikdy sem je nepropagoval nad rámec mandátní smlouvy. A dneska nepropaguju Skylink, ale pouze se stavím k SP jako k nutné realitě. Tak se vzpamatuj :sly:lance: Skylink jsou hlupáci a ty seš nejchytřejší a hned víš, jak se to má dělat, že? Na tebe všichni čekají jako na spasení :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Pitomec:"ale pouze se stavím k SP jako k nutné realitě" nutna realita? :laughing: to jsou veci, to jsou veci... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Lepší SP, než aby se Skylink položil. To je ta nutná realita. Letadlo už prostě spadlo a co bylo do teď, to už není ekonomicky možný a nikdy ani nebude :8) |
Pitomec
|
|
PitomecAk ten tvoj zbožnovany skylink vedel že lietadlo pada prečo naberal dalšich cestujucich??? :zombie:Svinst.....je proste svist..!!! |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Plať a nekecej :laughing: |
Pitomec
|
|
PitomecDavam si radšej upc....ruky preč od klamarov-čo sa da dobre čakať od skylinku?? Za dva roky budu pytať za serpo aspon 3 ečka Rv |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!To je rozumný, lepší platit pětistovku ročně než 348 kaček. Je vidět, že matematika byla vždycky tvůj oblíbenej předmět :laughing: |
Pitomec
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Pokud bude někde pivo za 25 a bude tam protivná servírka, která mě bude chtít při placení oškubat tak půjdu raději tam, kde bude férově za 30 a určitě tam nebudou sedět pouze lidé, kteří neumějí počítat. To nemá s matematikou co dělat. |
Vetinari
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 86 |
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Jenomže tady je kvalita služeb na stejný úrovni. A pivo by to chtělo, to je fakt R^ |
Pitomec
|
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Pitomec:kvalita sluzieb vravis? ... v pripade balika HD, je na 23.5E kvalitou porovnatelny len TravelChannel HD.... a co tam mas este? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
Re:SkylinkStále jen a jen ten jeden samý obhájce. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|