Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!

presne o polnoci výpadok celej služby, HBO, multi HD. pomohol restart. už mi dochádza trpezlivosť :fuming: :fuming: :fuming:

jklajban
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239
Odpověď v diskusním vlákně

to už preháňajú

AB cryptobox 450 -20 dňové promo bez problémov, AB cryptobox 450 - registrovaná karta výpadok,nabehlo cca po 30 min a refreshi, nemajú chybu v ich SW ???

wapo60
Registrace: 12/2007

RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!

Další případ
Topfield 6000CR FW, nepoužívaný od pondělí, zapnut 14:55, karta najela 15:01. Bez refreshe!

Zip
Registrace: 1/2006

momentalne na TP 12525 Prima,CT,.. karta ICE velke vypadky kodovania, dal som kartu CSlink a vsetko je OK.

cibava
Registrace: 12/2009

Zacina to pripominat stavkovu kancelariu.

Prevadzkovatel chce odzubat klienta a naopak.
Skylink sa stava platformou pre hracov. A ze ich je v CZ/SK dost, o tom niet pochyb. :)))

dunaj
Registrace: 8/2009

wapo60

určite ti čo nadávajú su agenty upc asi inak si to neviem vysvetlit :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

dedek v pokoji ariva 200HD ICE jede porad,JA technisat sir ICE jede porad:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

Pitomec

Když jsem si kupoval sat.příjmač a kartu T+T,ani když mě ji vyměnily za ice,tak nikdo neřekl,že mě to za pár měsíců nepojede a budu muset dělat stále dokola refleš.Kartu jsem si kupoval do příjmače né naopak.

VU+duo,VU+duo2

modrej

liquere

Sakra vedle seš ty, protože TV s DVB-S tunerem mají problém i s freeSATem a nikoliv jenom se Skylinkem. Takže asi bude chyba v těch TV, ne?

Pitomec
Registrace: 9/2011

Jo, to s tím nahráváním šifrovaných nahrávek a následnou tmou hned na druhý den, to je fakt super. Řešením (a jistě jen dočasným - do vhodné úpravy šifrovacího systému) je koupě CAM modulu za dalších 800,-. To je fakt bomba - 600,- karta, 3000,- přijímač, 1000,- disk, teď dalších 800,-, a za měsíc zas Skylink vyjede s novou vizí, která člověka okřeše o další litr. Jen tak dál! Ještěže spravuju televizi jen u čtyř rodin, kteří nemají jinou (takřka bezplatnou) variantu příjmu televize než tenhleten potroublý Skylink.

(Mimochodem, za poslední týden jsem obdržel osm objednávek na příjem SVK v DVB-T, tj. osm karet Skylink, které už nebudou vyměněny. Z toho tři montáže jsou již realizovány k nevýslovné spokojenosti objednavatelů. Tak máte co jste chtěli, kluci ušatí Skylinkovští!) :))) (a teď je na řadě zašifrování DVB-T na Slovensku, počítám... :-p)

Louskacek
Registrace: 3/2007

@ Jupi

UPC taky budou měnit karty,pak budou nadávat na upc

Prosat
Registrace: 8/2005

Prosat

myslíš ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pred 2 hodinami - TF6000CR u mamky, tyden nezapnuty (dovca), nyni uz 2 hodiny na CT1 a nic. Schvalne to necham, mati bude cumet na DVB-T. Uvidimn jestli se rozjede.

J a
Registrace: 7/2005

pit......

Berem, v tom pripade aj upc aj skylink maju co riesit, nie vymyslat poplatky. Minimalne ked to vedia,upozornit kupujuceho na mozny problem.Lenze je jednoduchsie zinkasovat za kartu, nechat si platit za balik a nasratemu zakaznikovi povedat mas blbu telku reklamuj to tam.Je to tiez moznost, ostatne je na ludoch.
Tiez osobne nepouzivam tento sposob.Ale stale si myslim ze ked tam dam cert. modul malo by to ist.Alebo co ty na to? Ten modul ze by nesiel v TV a v boxe ano? Stretol sa stym niekto?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

deltoroes

Skylink si v rámci své služby (kódovacího systému) může měnit co chce a garantuje to na licencovaných receiverech a CAMech, takže nějaký tvrzení, že máš cosi 2 roky a problémy jsou až teď, neobstojí. Stěžovat si můžeš leda v případě, že to nebude chodit na origoš čtečkách a CAM Irdeto a CW, pak je to na reklamaci služby, viz všeobecný podmínky.

Pitomec

modrej

Běž se obrátit na svýho prodejce, že ti střelil křáp, kterej nechodí. V tomto ti Skylink sotva může pomoct :lookaround:

Pitomec

koudelka

Amiko 7800 umí jeden program nahrávat a druhej (ze stejnýho TP) sledovat.

Pitomec

liquere

No vieš asi všetci vyrobcovia TV a STB su Blbí, a nevedia to spraviť, alebo skor povedané, že naše Ceskoslovenske IRDT je Nadštandard, teda nejde v hoci čom :))) takže musia tí daní vyrobcovia upravovať FW v TV či v STB, šak aj koli DVB-S2 bolo halo pri niektorích TV.
No my tu máme špecialne nadštandartné vysielania a kryptovanie, bo nič nechce isť korektne, ale že by to upravili páni, tak to nie, šak ked niečo splna EU normu, tak to musí predsa isť, len vtip je vtom že my sme asi len tak akože v EU. Rv Rv Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

Toť (len aby som prebral Tomika), ako to mozes takto na plnu hubu povedat ???? :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@AlesHavel
Dik za potvrzeni a informace. Jdu si upravit oscam, bud tam hodim timer, nebo budu filtrovat propustnost pouze te dane EMM-G. Pro budoucnost radeji timer, kazdy den tak minutu. A uvidim. Ted odpoledne jsem mel vypadek, takze mi to opravdu vzdy vychazi tak na 3 dni, jak jsem psal.

wenk
Registrace: 4/2006

ma to cenu resit co jde a co zase nejde. dit oni to udelaji zas dneska vecer. jsem zvedav co vsechno odpoji a co vsechno zitra nepujde :D

gambus
Registrace: 6/2011

Pitomec

nemáš pravdu
1 já mám panasonic s vestavěným satelitem a kartu ICE a žádný výpadky zatím nemám tak nepiš všeobecně , že jsou s tím problémy . ((protože TV s DVB-S tunerem mají problém i s freeSATem a nikoliv jenom se Skylinkem.)))

2. Každý kupoval satel přístroj zvaný šrot jak každý zde mluví ( At s origiál čtečkou nebo přímo jejich doporučený Skylinku šrot popřípadě orig. Modul doporučený Skylinkem , atd . ) , a všem to asi chodilo jinak by to lidi nebrali a třeba za půl roku to nechodí protože někdo něco změnil a kdo za to může , já jsem jako zákazník udělal vše aby mi to chodilo a nakoupil správný zboží , lidi platí Skylinku balíček , májí jejich kartu , tak se budou bavit jen se Skylinkem .
3. ano Společnost má právo vylepšovat svoje věci to máš pravdu , ale musí to taky fungovat ( bavím se přístrojích orig. čtečkách a přístrojích v jejich seznamu Skylink popřípadě orig. Modul doporučený Skylinkem .) a ne každý 1 rok kupovat přístroje a nebo vracet je v záruce pro nespolehlivost a kvůli každý změně kterou někdo udělá a skovávát se za Skylink . To bych chtěl vidět co by ti prodejce přístroje řekl asi .
3.At nadáváš jak chceš na DIGI TV , ale tam problém s kodováním není a vše chodí jak má a přitom jsou to šroty horší většinou , než máme někdo doma . Tak proč by měl mít třeba UPC taky problém při výměně karet ?

standa111
Registrace: 11/2009

Re:Skylink

Pánům se dnes opravdu daří.Tolik problémů a hlášení se zakódovanýma kartama už dlouho nepamatuju.Převážně ICE karty.Pánové to mají opravdu pevně v rukou. Jenom Pitomcce bych rád informoval.V posledním případě pomohl jen refreš. Přístroj zapnutý celý den na čt1 a nic, po refreši na běhl do 1 minuty.Asi náhoda ,co? Rád bych otevřel ještě jednou téma servisní poplatek. Takto si pánové představují služby a jejich občerstvování karet? Řekněte mi prosím, kdo ze zákazníků má zájem na tom, aby mu Skylink kódoval programy a ještě si za to
účtoval v konečném důsledku nehorázné poplatky. Domnívám se, že naprosto dostatečným kódováním v rámci Evropy by mohly být jazykové bariéry. Kdo v Evropě je zvědavý na stupidní české televize plné reklam a v kvalitě převážně mazanice. Proč musí mít češi vždy něco extra, něco co nefunguje nebo s čím jsou jen a jen problémy. Nevím,jak to chodí v Německu, ale tam zcela určitě tyto problémy neznají, a o nějakém žonglování programů z frekvence na frekvenci nemají ani ponětí.To jen tak k zamyšlení.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

No tak si zjisti kolik platí v Německu poplatek za Tv a Ser-po se ti potom i z našim poplatkem za TV bude zdát jako almužna.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

tu už pomôže len jedno - nekódovať a karty im o j e b a ť o hlavu. Však "Prosat"? :fuming: :fuming: :fuming:

jklajban

Re:Habr

Ty to určitě víš. A když už myslíš ,vzal jsi v potaz též kupní sílu a platový příjem? Pak zas to taková almužna zřejmě nebude.Viď?

Pepa 3
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra