Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE alebo CW

Čaute, riešim dilemu čo je lepšie, nechať si na dekódovanie "neplatených" programov Skylink kartu cryptoworks, alebo ICE.
U ICE je možnosť lepšieho obrazu u HD programov MarkizaHD, NovaHD.
Jedná sa mi o to, že ak Skylink zapne surflock, tak u ICE karty bude problém s nahrávaním dvoch programov súčasne (interným zdieľaním tunerov), takže CW by bola lepšia voľba.
O platené programy nestojím, stačí mi základná "neplatená grátis" ponuka :)
Čo by ste mi poradili, bol by až taký problém ten surflock?
dik.

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE alebo CW

Surflock by sa nemal dotknut dvojtunerovych prijimacov. Resp. tie budu nadalej fungovat aj so Surflock. Cryptoworks sa postupne vypina a nema uz dlhu buducnost. Takze, ci chces, alebo nie, budes musiet prejst na ICE...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

S původní kartou CW vydržíš pouze do Silvestra, samozřejmě po zaplacení PO-SER.

HiFiOK

Do Silvestra kterého roku?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Samozřejmě tohoto.

HiFiOK

Gratis prý pojede minimálně ještě rok a půl na CW kartách. Surflock bude mít určitě možnost obsloužit víc požadavků v jednu chvíli minimálně 4 třeba takže sdílet mezi přijímači bude možné to asi nějaký surflock nevyřeší a co sem slyšel už je to dávno ošetřený, ale moc tomu nerozumím. Kup ICE výměnu budeš mít aspoň na 2 roky pokoj od servisních poplatku a když to stihneš ještě do posledního budeš mít možnost zdarma přijímat na 2 měsíce full nabídku v rámci proma.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

HiFiOK

cw základ pôjde ešte myslím aj rok aj dva...vypnutie cw sa týka len platených programov, o ktoré mi nejde

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals

killors

už mám doma ICE výmenu, testujem ju...zatiaľ OK R^

digitals

digitals

pokud hodláš zustat jak píše killors u grátis programu tak s tou výměnou vubec nespěchej ,staré karty pojedou ještě pár měsícu po novém roce takže žádný spěch. R^ R^ R^

marksony
Registrace: 3/2006

No u ICE budes resit refreshe pokud natrefis na tu pravou :D Ja bych si ponech tu starou, vymenit ji budes moc vzdycky. Navic pokud zaplatis serpo tak karta by mela jet minimalne rok (doba na kterou sis poplatek zaplatil).

Hypnos
Registrace: 3/2009

ešte otázočka: u ICE karty je vraj problém s dodatočným dekódovaním nahrávky, pokiaľ prijímač nahrá v nedekódovanom tvare,...ak sa nahrávka potom nespustí v ten istý deň.
Na ICE karte sú platné klúče len deň, je to pravda?

digitals

@digitals

Náhrávky šlapou na tom příslušném přijímači pořád to by museli změnit OP keys. Záleží jaký máš přijímač mě to třeba nahrává nedekódované a můžu si je přehrávat pak kdykoliv v PC. Zajímavé je že například v arive 202E mám srtčený modul Irdeto Smit CI+ a v ní ICE a nahrávky nejsou kódováné jde to na PC a když tu kartu šoupnu do interní UNI čtečky tak najednou to co nahraju je v kódě.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

vy, co chcete zustat u CW karet az do jeho konce, jako hodlate platit zbytecne servisni poplatek? Nebude lepší koupit kartu vymena 600kč a bonus promo 2mesice plna nabidka zdarma?

dakri
Registrace: 10/2006

Hifi

Nikdo, nikde přece nenapsal, ze po Novém roce nepůjdou na starých CRW neplacené programy ze základu. Konci pouze podpora na kódovací systém, to jsou dve různé zalezitosti!

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

@killors

ide ti to prehrať na PC, lebo s modulom sa to ukladá v deódovanom tvare a v čítačke v nedekódovanom tvare -je to naschval blokované vo fw arivi

digitals

Karta Výměna ICE už nemusí od 1. Ledna jít zaregistrovat. Když jsem se jich na to nedávno ptal, tak mi konkrétně na toto neodpověděli.
Takže s tím Vaším ,,myslím´´ bych byl opatrnější.

HiFiOK

@HiFiOK

Sám tomu nevěříš.... ještě budou rádi,že si kartu příští rok vymění zbytek lidí.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Saxon

Že po Novém roce půjdou na starých CRW ,,neplacené´´ programy ze základu tvrdil pouze prolhaný Glisník.

HiFiOK

HiFiOK

A ty jim snad něco věříš, myslím, že nevědí co bude zítra, natož příští rok. JG to dal, už několikrát najevo. A pokud koupí výměnu tak vlastně SER-PO zaplatí v tom takže taky žádná výhra.

Jira
Registrace: 1/2007

Od ledna kterého roku? ;) :))) To sou zase bláboly :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@HiFiOK

ale u CSlinku si to môžem myslieť nie ;) , veď tam začali aj neskôr s výmenou...a ja mám CSlink CW aj Skylink CW R^

digitals

Nejsem si jist co bude tak a nebo opačně. Jediné čím jsem si jist : Skylink a CS Link je čím dál větší loterie. To je moje jistota.

HiFiOK

Rozlišujte Skylink a Cslink CW karty.

U každé z platform je situace jiná viz.konec registrace karet CW:

Skylink 3/2011
Cslnk 6/2012

Po zaplacené Ser-po by ti měla jet rok,ale ty zaplacením Ser-po souhlasíš z novým VOP a oni ti za Výměnu mužou naučtovat uhradu ,pokud ty ji nezaplatíš tak ti po tom roce vypnou kartu bez náhrady.

Dřív jsem si myslel že pujde dřív do kopru Cslink,ale ted to vypadá ,že dříve vypnou CW u Skylinku.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

a keď by som nezaplatil SER-PO, tak vraj so mnou "vypovedia doterajší zmluvný vzťah", a potom čo,...už vyradia kartu úplne zo systému, alebo ak zaplatím za pol roka, opäť vzťah obnovia? :)))
ako dlho môže byť karta bez SER-PO?

digitals

digitals

kolko chceš ale na pol roka s nedá iba ak z volakím balíčkom ;)

🇸🇰

Jupi

to digitals

Na tvoje zvídavé otázky bude vědět odpovědět jen JG.Směřuj to na ně!!

A ostatní se pronuďte,Skylinku vůbec nejde o 1.000.000 neplatících diváků....... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra