![]() |
|
AzBox Premium - HuaweiPotrebujem núdzovo vyriešiť pripojenie AzBox Premium na internet cez Huawei a mobilného operátora. Schéma je zatiaľ nasledovná: AzBox - Router - Notebook - Huawei. Za ten svet to neviem rozchodiť. Box vypisuje, že spojenie je funkčné a komunikácia mi ide len jedným smerom do notebooku a na internet sa už Box nedostane. Zdielanie mobilného pripojenia som v notebooku povolil. Niečo mi určite uniká. Vie mi niekto prosím pomôcť s nastavením Boxu ako aj s celým reťazcom pripojenia na NET? |
cigler
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: AzBox Premium - HuaweiPripojenie notebooku na internet cez USB modem Huawei je samozrejme funkčné. |
cigler
![]() |
|
RE: AzBox Premium - HuaweiLAN kabel s notebooku do routra mas pichnuty do WAN vstupu? |
Yano
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: AzBox Premium - Huaweiurčite nie |
cigler
![]() |
|
RE: AzBox Premium - HuaweiJá jsem tohle taky řešil, chodilo mi to, jen bez toho routru. Pořád mi překážel ten čouhající modem, tak jsem to definitivně vyřešil tak, že jsem u O2 koupil mobilní router za asi 1000Kč, do kterého se přímo strčí ten Huawei. Ten router umožnňuje i wifi. Satelit mám po kabelu, notes přes wifi a vše chodí, jak má.BTW k tomu tvému routeru máš připojené nějaké zařízení, které se dostane na internet? Pokud ne, musíš v tom notesu povolit sdílení připojení k internetu. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: AzBox Premium - HuaweiZdielanie internetu cez modem Huawei je povolené.Nastavenie boxu- IP Adresa: 192.168.X.X (pevne zadaná) Podsieť: 255.255.255.0 Brána: 192.168.X.X (IP adresa notebooku na lokálnej sieti) DNS: 192.168.X.X (rovnaká ako IP adresa notebooku na lokálnej sieti) |
cigler
![]() |
|
![]() |