Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kto má prístup k aktivačnému webu Skylinku v ČR?

Ide o výmenu karty Skylink,kt. je registrovaná na občana v ČR(jeho meno nepoznám),ochotný(í) predajca(ovia) s uvedeným pristupom prosím píš(te) na van.basten@zoznam.sk

milanelo
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kto má prístup k aktivačnému webu Skylinku...

...no ja mám podobný problém so Skylinkom, nepreregistrovali mi kartu do 30 dní ,nepripísali mi platbu do aktivačného webu ,nemôžem sa tam dovolať 4 deň a keď sa aj dovolám tak ma prepnú na iné oddelenie a tam mi nik nedvíha no už ma serú :fuming:

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

Inzerát SMAZAT a BAN!

Fuj,příště to dej do Bazaru.... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

To Kamil_k4

Kde, prosím Tě, vidíš nějaký inzerát, za který bys dával ban? Žádnou nabídku ke koupi nebo prodeji zde nevidím.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Jo napsat si dotaz a odpovídat na uvedený Email je u mně Inzerát!!!! Rv :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Aj ja by som potreboval to isté. Ochotní môžu kontaktovať jarokol@centrum.sk. Ochotným vopred ďakujem.

fansat
Registrace: 7/2008

Dotyčného plně chápu a je v pořádku to, že pokud se mu někdo ozve a chtějí dále řešit daný problém včetně sdělení osobních údajů, pak je v pořádku, že dal na sebe e-mailový kontakt a nebudou se zveřejňovat tyto údaje ZDE. To se pak může toto DOTAZNÍ forum zavřít, když se nemůže nikdo na nic zeptat s ev. uvedením svého osobního kontaktu, aby nebyl obviněn, že je to dle Tebe "INZERÁT". Rv

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

For milanelo

Když něco nutně potřebuješ a pak nereaguješ na mail, je to podivné :-/

mini
Registrace: 7/2009

som pozeral na to predplatne.na webe .stale je tam na 11 mesiacov uctovane nie na 10 ako niekto pisal..zaujimave...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra