, sekce: Skylink |
|
Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD ERROR !??Co to jako je ? Po týdnu přijedu domů, zapnu všechno do zásuvky, naladím satelit a nejdou ani neplacený programy SKYLINKU (jen CT24) :zombie: ??. Mám Golden 9080 HD a všechno šlo před odjezdem 12.7. v pohodě - dělal snad Skylink nějaký zásahy do kódóvání nebo mi nějak odrovnal UNI-čtečku v tom Goldenu :O ? . Karta CS Link v té čtečce normálně jede, Skylink mám už dávno vyměněnou za Irdeto :lookaround: . Jestli nikdo nepomůže, tak zítra zavolám mýmu sateliťákovi co je s tím ať to zprovozní nebo nerad bych někoho posílal nazlostěnej do (_|_) :bomb: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
|
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...No stále zapnutý setabox také nic neřeší. Stačí, když skončí předplatné, tedy změna, která mi posledně vypnula všechno. Jak už tady psal PISTOK153, vytáhnout kartu, natvrdo vypnout přijímač a pak chvíli počkat. Jinak jsem spokojený, od listopadu 2011 jsem použil refresh pouze jednou. A mimochodem, na zákaznickou linku Skylink jsem se dovolal vždy hned. Ale je pravdou, že jsem tam volal asi za celou dobu možná dvakrát. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
|
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...T+T najela okamžitě, karta ICE (E) potvrzeno na ovládači OK, najetí do 3 minut ( přijímač AMIKO STHD 8800). Přijímač bylodpojený od sítě 5 dnů. |
kostička
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...Mno, já jsem psal o víkendu na technickou podporu pro nás, partnery, co jim vyděláváme prachy. Psal jsem, že lidi s mašinama Skylink Ready (optibox Zebra, Topfield 2050..) a taky staří dobří Topfielďáci TF 6000CR, kterých jsou mraky, jsou hrubě naštvaní na to, že každé druhé ráno musí čekat na zápisy a čučet do tmy. A co mi napsal Helpdesk? Cituji: Změny v kódovacím systému byly, jsou a budou běžné a na každodenním pořádku. Pokud někdo používá tzv. UNI box, nebo má v době zasílání akt. zápisů na kartě přijímač vypnutý, pak se na kartu logicky nové data nedostanou.V tom případě je potřeba na kartu zaslat nové aktivační zápisy: Reaktivační zápisy je možné zaslat na kartu těmito způsoby: 1. přes Uživatelský účet na našem webu - tlačítko "Rautorizace karty", viz: https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ 2. pomocí mobilního telefonu odesláním SMS ve tvaru SKYLINK INFO ČÍSLOKARTY na tel. číslo 9035507 (SMS stojí 7 Kč) / nebo tel. číslo 7017 pro SR - příklad tvaru SMS: SKYLINK INFO 00002851234560. 3. vyžádáním u operátorky zákaznické linky Skylinku na čísle 595 694 310 nebo 02/20 250 241. Zákaznická linka pracuje každý všední den od 7:00 do 19:00 4. vyžádáním u partnerského prodejce Skylink, viz:http://www.skylink.cz/web/structure/12.html Copak jsem jasně nepsal, že jde o Skylinkem podporované mašiny? Jaké uni čtečky??? Tak kdo je tady vlastně tydýt..???? koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...tak bych jim to opsal co napsali chytří lidi a napsat jim že takový žvásty jsi nechtěl at napíší ke konkrentní věci co jsi chtěl . Pokud to neumí tak at jdou od toho třeba kopat kanalizaci . . R^ |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 513 |
|
|
RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...neviem čo to mele skylink že to nefunguje len tým čo majú zapnutý bloker a vypnutý satelit so siete . nepoužívam bloker, poctivo si platím mám to predplatené do 12.8.2012 a satelit mám v kuse zapnutý a nič mi nejde . jedna karta úplne nič a tam mám full skylink na druhej mi idú aspon cs-programy aj to pomohol len refresh . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|