Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD ERROR !??

Co to jako je ? Po týdnu přijedu domů, zapnu všechno do zásuvky, naladím satelit a nejdou ani neplacený programy SKYLINKU (jen CT24) :zombie: ??
.
Mám Golden 9080 HD a všechno šlo před odjezdem 12.7. v pohodě - dělal snad Skylink nějaký zásahy do kódóvání nebo mi nějak odrovnal UNI-čtečku v tom Goldenu :O ?
.
Karta CS Link v té čtečce normálně jede, Skylink mám už dávno vyměněnou za Irdeto :lookaround:
.
Jestli nikdo nepomůže, tak zítra zavolám mýmu sateliťákovi co je s tím ať to zprovozní nebo nerad bych někoho posílal nazlostěnej do (_|_) :bomb:

Bororo
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vrátil jsem se z dovolené a SKYLINK CARD E...

No stále zapnutý setabox také nic neřeší. Stačí, když skončí předplatné, tedy změna, která mi posledně vypnula všechno. Jak už tady psal PISTOK153, vytáhnout kartu, natvrdo vypnout přijímač a pak chvíli počkat. Jinak jsem spokojený, od listopadu 2011 jsem použil refresh pouze jednou. A mimochodem, na zákaznickou linku Skylink jsem se dovolal vždy hned. Ale je pravdou, že jsem tam volal asi za celou dobu možná dvakrát.

Longines
Registrace: 3/2012

T+T najela okamžitě, karta ICE (E) potvrzeno na ovládači OK, najetí do 3 minut ( přijímač AMIKO STHD 8800). Přijímač byl
odpojený od sítě 5 dnů.

kostička
Registrace: 6/2012

Mno, já jsem psal o víkendu na technickou podporu pro nás, partnery, co jim vyděláváme prachy. Psal jsem, že lidi s mašinama Skylink Ready (optibox Zebra, Topfield 2050..) a taky staří dobří Topfielďáci TF 6000CR, kterých jsou mraky, jsou hrubě naštvaní na to, že každé druhé ráno musí čekat na zápisy a čučet do tmy. A co mi napsal Helpdesk? Cituji: Změny v kódovacím systému byly, jsou a budou běžné a na každodenním pořádku. Pokud někdo používá tzv. UNI box, nebo má v době zasílání akt. zápisů na kartě přijímač vypnutý, pak se na kartu logicky nové data nedostanou.
V tom případě je potřeba na kartu zaslat nové aktivační zápisy:

Reaktivační zápisy je možné zaslat na kartu těmito způsoby:
1. přes Uživatelský účet na našem webu - tlačítko "Rautorizace karty", viz: https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ
2. pomocí mobilního telefonu odesláním SMS ve tvaru SKYLINK INFO ČÍSLOKARTY na tel. číslo 9035507 (SMS stojí 7 Kč) / nebo tel. číslo 7017 pro SR - příklad tvaru SMS: SKYLINK INFO 00002851234560.
3. vyžádáním u operátorky zákaznické linky Skylinku na čísle 595 694 310 nebo 02/20 250 241. Zákaznická linka pracuje každý všední den od 7:00 do 19:00
4. vyžádáním u partnerského prodejce Skylink, viz:http://www.skylink.cz/web/structure/12.html

Copak jsem jasně nepsal, že jde o Skylinkem podporované mašiny? Jaké uni čtečky??? Tak kdo je tady vlastně tydýt..????

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

tak bych jim to opsal co napsali chytří lidi a napsat jim že takový žvásty jsi nechtěl at napíší ke konkrentní věci co jsi chtěl . Pokud to neumí tak at jdou od toho třeba kopat kanalizaci . . R^

amater3389
Registrace: 7/2012

neviem čo to mele skylink že to nefunguje len tým čo majú zapnutý bloker a vypnutý satelit so siete . nepoužívam bloker, poctivo si platím mám to predplatené do 12.8.2012 a satelit mám v kuse zapnutý a nič mi nejde . jedna karta úplne nič a tam mám full skylink na druhej mi idú aspon cs-programy aj to pomohol len refresh .

efendy25
Registrace: 10/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra