![]() |
|
Kontakt SkylinkZdravim vas.Mate niekto skusenosti s telefonickym kontaktom zo Skylink?Mam problem uz tyzden sa tam nemozem dovolat,len automat ma stale zdrzuje a nic sa nedeje.Vdaka. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinkmusis vydret . Cekaci doba 30min a vice :lookaround: |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Kontakt SkylinkUz som tam 5x pisal na zakaznicky servis a vobec sa neozvali ani neodpisali, ci je toto normalne? |
ruhros
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinknaposledy som to skusal vlani v lete..ked mi na ICE karte nefungoval rodicovsky zamok..proste ho neslo aktivovat ani odomknut ked mi ho zablokovalo...standardny kod proste nefungoval na tej karte..a restarntnut PIn sa na ice karte cez web nedalo../neviem ako je to teraz/ dovolat sa do Ostravy trvalo mi asi 3 tyzdne...peniaze na to vynalozene ani nejdem spominat.chcem tym len povedat ze toto je standard..zvykaj si..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Kontakt skylinkJa mam cislo do Cadce,mozes mi sem hodit do Ostravy?dik. |
ruhros
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinkvolal som do blavy a odtial ma prepajali do ostravy...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
ruhrosano, toto je normální. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkP.O. box firma zvykajte si !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ruhrosJá to samé.Bez úspěchu. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkJá jim psal mail ohledně zjištění registračních údajů u karty , přišlo mi 6x potvrzení o přečtení mailu a odpověď žádna. Pak sem 3x volal asi 10min a pokaždý hláška " operátoři se věnují zákazníkům ...." . Před týdnem jsem vyplnil kontaktní formulář na jejich stránce a stále žádná odpověď. |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
KOntakt SkyiinkAko tak citam vase prispevky,nie som sam,koho totalne ignoruju.Je az nehorazne, ze zakaznik si nieco predplati a oni mu to nespustia. |
ruhros
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinksom na tom podobne....cca 2 týždne treba čakať, kým zareagujú... |
puby
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Nejste sami !psal jsem několikrát, dokonce i dost důrazně.... a nic ! To je příprava na ty (na)SERvisní služby ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
KOntak skylinkPredplatil som si program a vobec mi ho nespustili ani po tyzdni a zobrali mi z kreditu. |
ruhros
![]() |
|
Na faceb.Na facebooku komunikujú (asi jediný možný kontakt). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkZdarec, zkuste jim vaše stížnosti, připomínky, návrhy poždavky a chválu směřovat na jejich profil na Facebook. http://www.facebook.com/skylink.sat.tv Je jim třeba čím dál více a častěji dávat najevo, že jejich služby jsou na špičkové bezkonkurenční úrovni :laughing: |
neznalek0
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinkno len mam pocit ze na FB za skylink komunikuje nejaky brigadnik ktory ani netusi o co ide..resp. nema ziadne pravomoci a kompetencie a tu stranku skor vedie ako fanklub..a kriticke pripomienky neberie do uvahy.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@tulenNo o jeho (ne)kvalitách není pochyb. Ale když se člověk začte tak zjistí, že i s některými problémy pomohl. Většinou vyžaduje bližší info do soukr. zprávy... |
neznalek0
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinkza tohle se platí těch 29Kč 1kč za každou minutu čekání R^Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinknebojte, až se začne platit PO-SER, TEDA SER-PO, tak bude technická podpora na takovej úrovni, že oni budou volat každej týden vám, jestli všechno šlape a co mají zlepšit. :))) No dobře, asi kecám.... :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Servis SkylinkuVážení, některé fóry jsou sice dost dobrý, ale celkově je mi z nynějšího chování Skylinku k zákazníkům na zvracení. A to v žádném případě nepřeháním BOHUŽEL. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkChvalabohu,zatiaľ ich potrebujem,len pri preregistrácii na nového majiteľa.Vypíšem formulár a zašlem poštou.Trvá im to skoro mesiac,ale zatiaľ to vždy urobili.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkSkylink pravděpodobně vůbec nestíhá a proto velmi pravděpodobně prodloužily akci s výměnou karet a bonusem placených programů na 2 měsíce zdarma o jeden měsíc. Mě např. neodpověděli na webový formulář zaslaný před 7 dny. Přímý email také už 8 den bez odpovědi. Holt mají asi dovolené. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinknestihaji, zakonite to nemuzou stihat !! operatorky pred kolapsem... a pochybuji ze maji dovolenou. Jak to asi mohlo dopladnout kdyz si kravataci vymysli dead line v pulce prazdnin s takovym poctem karet...kravatakum je to sumak... lzou jak kdyz tiskne ze nikdo nema problemy a nikdo si nestezuje... proste takova "normalni" firma |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Kontakt Skylinktak jsem odešel od DIGI TV kde byl poslední dobou klid kromě kvality vše fungovalo i po výměně karet která proběhla ZADARMO ke Skylinku , ale asi jsem udělal chybu .Stále mám nějaký někdy drobný problémy s přijmem kvalita stále 98% a přitom nic nejde pak to naskočí a jede dál .Třeba ČT 1 najednou najde jen třeba zvuk , ale Čt 2 Prima atd. jede normálně atd. Na info linku to trvá spojený tak 30 min čekání Hrůza , to nebylo ani za DIGI TV škoda jen tý kvality obrazu u nich HNED BYCH SE VRÁTIL .Měl jsem mít 2 měsíce grátis programy při získání nový karty včetně setoboxu Mascon a přitom po 14 dnech mi jelo jen půlka českých programů .Po několika telefonátů to spustili znovu ale zase nervy , nekoukání , peníze za SMS atd. Jsem Sklamaný šel jsem z bláta do louže . Infolinka je katastrofa .Ted jsem to měl 10 dní vypnutý ( kvůli bouřce ) byl jsem na dovolený a hned to zase nejde . Rv |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkU Digi je to ZADARMO asi tak, že platíš měsíčně 260 kaček a za ty prachy dostaneš hnus receiver s only-analog OUT a k tomu mizernej obraz v SD :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |