Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kontakt Skylink

Zdravim vas.Mate niekto skusenosti s telefonickym kontaktom zo Skylink?Mam problem uz tyzden sa tam nemozem dovolat,len automat ma stale zdrzuje a nic sa nedeje.Vdaka.

ruhros
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kontakt Skylink

Pánové,každý má své máslo na hlavě,bohužel.S tím obrazem na DIGI to ale není tak zlé.Je to perfektní platforma,pro nás spíše narozené(za ty peníze),proto jim stále přibívají abonenti,při současné politice(celkově). :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

RE: Kontakt Skylink

Až jim zmizí PL, tak si to o tom přibývání povíme :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

RE : Kontakt Skylink

Na FB by to mal byt clovek zo zakaznickeho centra,ktory tam pise.Toto info mam z dobreho zdroja.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

pitomec

Zase ta upozornujem-zalez!
Nenadavaj na digi,sam si proti sebe-pred par mesiacmi si sa chvalil svojimi monterskymi schopnostami pri montazi ich digisrotov a ich solo parabol(vtedy islo o montaz efka-kto si to pamäta,alebo chce dohladat).

Kasr
Registrace: 8/2008

Jaivan

Nieje Pitomec bývalý Jaivan ? Tiež bol zrodený a zakliaty do vlastného ega. DigiTV už mám pekných pár rokov a zatiaľ ani raz som nepotreboval niečo riešiť. Skylink mám tri roky a stále sa tomu musím venovať. Nové fw, prelaďovanie, zápisy resety, poplatky, výmeny... Keby zostalo digi na starom kóde, tak by možno Skylink už neexistoval. Potom mohli vymeniť karty a bol by kľud. A kvalita ? Keďže mám digi na ešte kedysi strašne drahom analógu, tak kvalita obrazu je oveľa lepšia, ako Skylink na LCD.
Rodičom zaplatím SP na starú CW a svoju ICE kartu hodím do Dunaja a bude na chvíľu pokoj.

jao32
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra