![]() |
|
Kontakt SkylinkZdravim vas.Mate niekto skusenosti s telefonickym kontaktom zo Skylink?Mam problem uz tyzden sa tam nemozem dovolat,len automat ma stale zdrzuje a nic sa nedeje.Vdaka. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkPánové,každý má své máslo na hlavě,bohužel.S tím obrazem na DIGI to ale není tak zlé.Je to perfektní platforma,pro nás spíše narozené(za ty peníze),proto jim stále přibívají abonenti,při současné politice(celkově). :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Kontakt SkylinkAž jim zmizí PL, tak si to o tom přibývání povíme :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE : Kontakt SkylinkNa FB by to mal byt clovek zo zakaznickeho centra,ktory tam pise.Toto info mam z dobreho zdroja.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
pitomecZase ta upozornujem-zalez!Nenadavaj na digi,sam si proti sebe-pred par mesiacmi si sa chvalil svojimi monterskymi schopnostami pri montazi ich digisrotov a ich solo parabol(vtedy islo o montaz efka-kto si to pamäta,alebo chce dohladat). |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
JaivanNieje Pitomec bývalý Jaivan ? Tiež bol zrodený a zakliaty do vlastného ega. DigiTV už mám pekných pár rokov a zatiaľ ani raz som nepotreboval niečo riešiť. Skylink mám tri roky a stále sa tomu musím venovať. Nové fw, prelaďovanie, zápisy resety, poplatky, výmeny... Keby zostalo digi na starom kóde, tak by možno Skylink už neexistoval. Potom mohli vymeniť karty a bol by kľud. A kvalita ? Keďže mám digi na ešte kedysi strašne drahom analógu, tak kvalita obrazu je oveľa lepšia, ako Skylink na LCD.Rodičom zaplatím SP na starú CW a svoju ICE kartu hodím do Dunaja a bude na chvíľu pokoj. |
jao32
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 35 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |