![]() |
|
Booting VantageDobrý den,mám Vantage 6000 a začal mi zlobit: pokud je delší dobu ve standby, pak po zapnutí se objeví jen booting a nic se neděje,stroj nenajede. Musím jej vypnout vzadu vypínačem a znovu zapnout -pak vše ok. Při vypnutí pomocí DO a opětovném zapnutí ca. do 1 minuty je vše v pořádku.Může být závada jen ve zdroji nebo i jinde na desce? Díky za rady. |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: Booting Vantagemám ten istý a občas mi to tiež blbne,.....ťažko radiť, ja som na nič mudre neprišiel, skúšal som všeličo,neporadím Ti, ale aspoň vieš, že sme viacerý...... |
puby
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Booting VantageNedávno se zde o tom psalo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Booting VantageHiFiOK asi mysli toto: https://www.parabola.cz/forum/topic-72079/Osobne som nemal nic podobne, hoci blbnutie na svojich masinach som si tiez uz neraz uzil. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Booting VantageTu diskusi jsem četl, na kondíky se podívám jen mě zaujalo Saxonovo "samá voda", tak nevím co tím chtěl říci - jestli jsou to kondy ve zdroji nebo něco jiného. :lookaround: |
velbloud
![]() |
|
Saxon samá voda Vantage Loading R13http://monitor.espec.ws/section28/topic169066.html |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
Saxon samá voda Vantage Loading R13Už moc rusky něponimaju, ale tam vidím jen Loading R13 a kolega píše, že tam má hlášku Booting-tak nevím jestli to Loading R13 je před tím nebo až po booting. Měl jsem kdysi 7100 ,ale už si nepamatuju jak to šlo po sobě :( |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Booting VantageDíky ,tak jsem tu ruštinu luštil znova,jen nevím kde seženu ten tranzistor,uvedený tip jsem objevil jen v SK, snad tady bude nějaká náhrada. |
velbloud
![]() |
|
RE: Booting VantageVýmena tranzistora Q1 za BC 332-40=KC 639 NPN 4/0,5A(ako náhrada) nič nevyriešila,stále "Loading". |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Booting Vantage-loading R13Ten samý problém mám a zdroj mám ok,vyzkoušeno z druhého vantage-problém na základní desce.Píšou vyměnit EMI filtr 5V napájení-ale co to je-nejsem elektronik,ale pájet umím.. |
montek
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |