![]() |
|
Skylink DOCU BOX HD hrajeHraje Vám ??? Mě bez potíží a nic nemám zaplaceno na ICE kartě. :) |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajePrave som si zaregistroval druhu kartu vymena,ktoru teraz pouzivam a Docubox HD naskocil do 30 sekund.Obraz je nahodou kvalitny a nic sa my neseka.Prijmac DM800 :) R^ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeVramci Global Free vobec nesiel a po registracii hned nabehol ;) R^ |
Power150
![]() |
|
Kvalita...Je to lepší, než SD, ale žádná hitparáda. Pokud jde o dokumentárně-cestovatelský kanál, tak jednoznačně pokud jde o obsah i technickou úroveň vede ruský Teleputeshestviya HD na 36E, doporučuji! Jinak mám za sebou báječné dva týdny na Ukrajině a v Rusku, Ducati překonala 50000 na Východě najetých km bez jediné poruchy - krom mého předloňského pádu před Odessou :-) za rok jedu Stalingrad! |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Docubox HD nefunguje vo Vantage!Mám spústu kanálov a všetky mi idú ako víno, kašlem na to, kvôli jednému kanálu predsa nebudem v obývačke vymieňať druhý prijímač. Ináč som si prečítal článok, ktorý uverejnila redakcia zo včera s problémami príjmu a dekódovaním kanálov-bude to asi tým... |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
PeMaTak ziaden problem,vsetko ide ako ma :8) ;) |
Power150
![]() |
|
Power150Jasné, ale je zaujímavé a prinajmenšom čudné, že včera to išlo a dnes s takýmito problémami. Isto niečo testujú navyše než včera a to nám nepovedia. Dúfam len, že to nedajú do všetkých programov, potom budeme všetci túto značku vyhadzovať vo oknami. :laughing: |
PeMa
![]() |
|
PeMaNeviem,co mam nato povedat.Mne ide karta Ice uz dva roky bez problemov(DM 800,Uni citacka,emulator pouzivam Scam 3.60) a ziaden vypadok. |
Power150
![]() |
|
Power150Aj mne to ide tak ako má, doteraz som nikdy nemal žiaden problém s ICE kartou, ktorú mám tak dlho ako ty, len tento kanál Docubox HD oddnes nejde korektne. Vo vantage sa chvíľu zasekáva, potom zamrzne naskočí čierna obrazovka a tento cyklus sa opakuje. Vykašlať sa naň. |
PeMa
![]() |
|
PeMaTak mne ide Docubox HD bez problemov,ziadne sekanie ani zamrzanie. |
Power150
![]() |
|
Power150Áno lebo máš iný prijímač |
PeMa
![]() |
|
PeMaPokial viem,tak su Vangtage kvalitne prijmace,tak sa cudujem,ze Ti Docubox HD takto blbne.Hmmm |
Power150
![]() |
|
PeMaMozno iny soft by to vyriesil. |
Power150
![]() |
|
@PeMaMě se DokuBoxHD taky seká,nejsi jediný.OptiboX Zebra+ICE sw2.25O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeIde mi dobre, zatial epg v azbuke, anglicky komentar, obraz nie je najhorsi.Technisat Isio S1 |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Power150Blbne mi len tento kanál-včera to išlo dobre a dnes sa nedá na to pozerať. |
PeMa
![]() |
|
doku boxse mi seká a rozpadává.Přijímač hd box.Ostatní přijímače jsem nezkoušel.Jinak ostatní hd programy OK.Asi to opravdu vypadá na nový soft.ALE DĚLÁ TO POUZE TENTO JEDEN PROGRAM. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeHmmmm jak jsem ho nahrál doku box tak jsem ho vymazal takový kraviny ted jsou tam černoši třeba . Neznamená , že musíme na každou kravinu a hýbajíci obrázky v HD koukat . Jsem zastánce česky mluvený programů i třeba v SD . R^ |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeJa neviem chlapi, ale nic proti. ...Co tu tiez mozem potvrdit je fakt, ze dnes okolo obeda sa na DocuBox HD nedalo pozerat kvoli rozpadu signalu, pricom napriklad kanal na tej istej frekvecii Planeta HD slapala na 100%! Toto su fakty. Kanal vsak ako taky je super a nevidim dovod na neho plut. :fuming: Pre mna je zaujimavy a i kvalita je podla mna na dost dobrej urovni. To ze poniektori z vas nevedia iny ako svoj jazyk nie je cudzia chyba. To ozaj cumite iba na Sk/CZ stanice???? To je mi vas teda ozaj luto. Tu by ste mali teda ozaj otvorit oci! :bigeyes: Chlapi, orbit je plny stanic..... Ja ak si napriklad mam vybrat medzi mozaikou typu National Geographic a la Skylink, popripade dodrbanu Markizu HD, tak jednoznacne navolim DocuBox HD. Komentar je pomaly, nevtieravy s casom si vychutnat aj to o co v tom dokumente ide. Mne osobne vyhovuje. Osobne som proti tomu, ako Skylink so vsetkym nazivo experimentuje, ale narazky v tomto linku nie su na mieste. Kanal je v teste na Skylinku...ale uz pekne dlho je v normalnej ponuke bulharov. To ze sa momentalne drbe? Neviem v com to je/bolo, ale jednoznacne kazda stanica ma obcas problem. Alebo je niekto z vas dokonaly? Na druhej strane Skylink sa svojimi akciami proti divakovi uz ani nesnazi zaujat akousi dokonalostou. Idu dopredu uz akosi iba zo zotrvacnosti... ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeda sa celkom docu box hd .. myslim ze tam brblu v origo jazyku aspon teraz tusim spanisch.. a facha na ice/idt/cx a aj obraz celkom da sa ... neviem preco nadavate pokial nie je obraz jak fanda na digi zatial .. co uz je uplne naprd tak neviem co by ste chceli ? BLUE RAY .. ci .. ;PVU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeobraz je ledva ledva ale lepsi ako predvcerom..a ide v pohode neseka..nemrzne..uplne bez problemov ..mam piratsky opticum 900 HD s 2 x unicitackou. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajeobraz je ledva ledva ale lepsi ako predvcerom..a ide v pohode neseka..nemrzne..uplne bez problemov ..mam piratsky opticum 900 HD s 2 x unicitackou. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hrajena zirkon starline tento kanal funguje taky bez problemu - obraz bych prirovnal neco mezi SD a HD - ze by upscaling ? |
deepex
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
Docubox HD ide, ale iba niektorýmVidíte, som vravil, Skylink niečo nové testuje a teraz mi ovečky prezradíme všetky tipy prijímačov s ktorými ich testy nefungujú. Vyzerá to tak, že HD boxy, Optiboxy a Vantage si s tým neporadia. Som len zvedavý, kedy daný systém zavedú do prevádzky. :bomb: |
PeMa
![]() |
|
RE: Skylink DOCU BOX HD hraje:laughing: :laughing: pokusaju sa odstavit necertifikovane pristroje ale jedine co dosiahnu je ze odstavia tie certifikovane črepy... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
![]() |
|
![]() |