![]() |
|
Penthouse hd .czMam ice irdeto kartu a přestal mě jet program penthouse hd,jinak všechny hd a sd programy my jedou.Poradí mě někdo kde muže byt chyba.Mam zaplaceny komby balik skylink do konce srpna.Pomužou mě novy zapisy,nebo co by mě mohlo pomoct.Diky všem za rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
PenthouseMam presne tento isty problem. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
![]() |
|
Penthouse HD CZAsi stejný problém. Mám novou kartu Skylink Výměna (ICE) a v rámci promoakce je na ní aktivovaný na 2 měsíce balíček KOMPLET. Všechny programy promoakce jdou parádně, až na Penthouse HD CZ, který se mi nedaří odkódovat. Už jsem prošel na internetu pár fór, kde jsem se dočetl, že problém může být s rodičovskou kontrolou na kartě. Tu jsem si tedy podle rad nastavil na 18+, přesto mám program pořád zakódovaný. Poraďte prosím. Mám Technisat TechniStar S1 a modul Mascom Irdeto/Cryptoworks. |
maulwurf
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czZřejmě výpadek na 23E, šla.....taky stejný problém, ale myslím si, že to je porucha.Na 9E jedou všechny 3 PenthouseHD normálně. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
Penthouse HDAj ja som sa docital nieco o tej rodicovskej kontroly karty,ale ako to nastavim.Mam kartu ICE a Arivu 202. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czpotvrdzujem ..penthouse vypadol...a zamkom by to byt nemalo..sag uz som ho raz odomykal..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
jerry00Tuším, že PHD vysílal asi 2 měsíce volně na některých kartách, skrzevá nějakým testům. Možná už to skončilo a zase laborovali s kódy, chidy nebo něčím jiným...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czno mne to islo volne nejakych 9 mesiacov ..ale nemal som to cas sledovat takze zbytocne..teraz uz je tma. nevadi.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Penthouse hd .cznad ránom vypadlo všetko kodované |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czuz zacinaju byt trapni.. s tymi sachmi...vlastnenasieraju len platicov..pirati sa dalej smeju..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czMaju danovu kontrolu, pocitaju skatule.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquere:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Vrchní honimírZde poradí pouze Ferko :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czjamess - alebo sa minula indulona !hotovyrad - zdrastvuj co nove v sojuze ? :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tulenako môžeš potvrdzovat ked skylink neplatiš :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
to liquereco nového? Ducati má najeto přes 70000 krásných km bez poruchy....Benzín za 24 - loni pod dvacku :-) Vodka stále stejně dobrá, děvočky o rok starší, ale furt pěkné, ponorky Černomorského flotu stojí furt v Sevastopolském zálivu a v mém oblíbeném SAT krámku mi řekli, že Trikolor je naprodej.... Jo, a taky jsem se (nejednou) řádně zlil... což ale není až takové překvápko :-) |
hotovyrad
![]() |
|
to liquere...a za rok pozval Vladimir Vladimirovič motorkáře do Volgogradu k oslavě 70ti let nedobytí Stalingradu, takže se Bike Show stěhuje tam.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradNo pekne ide hore aj u nich vsetko.Povedz im, ze odkedy ide ruska ropa cez burzu v Rotterdame to stoji za ho vno, preto to zdrazuje aj unich ! Mali nejak uhnut tie rury..... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereomyl, v Rusku je inflace pod procento a na Ukrajině je dokonce 0,2 pct deflace... To jen koruna proti mé loňské návštěvě o skoro 20 procent oslabila. Litrovka chlazené Coca Coly stojí na luxusní pláži na Jaltě pořád 8 UAH jako loni :-(((( |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czA co ten benzin potom ? To si ako myslel,alebo si sedim na kabli,je to mozne. :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerecena na UA je cca stejná (cca 10 UAH na Lukoilu), ale hřivna stála asi 2,4 proti dvěma korunám loni.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotradO.K. tak sa maj a nechlastaj tak malo ! R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereaha, tak co jsem byl pryč, tak koruna každý den slábla, tzn 2,60 za UAH, to je třicent procent za rok... to bych blil.... |
hotovyrad
![]() |
|
jupisag pisem ze mi penthouse na ice karte ide 9 mesiacov free..ja som ich o to neprosil... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenaha ok :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Penthouse hd .czTiez som si vsimol, ze to nejde, zaplateny mam HD+...ostatne su ok. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |