Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink akcia 10+2

Tak mi to nedalo a napisal som do Skylinku otazku ako je mozne ze cesky zakaznici mali akciu 10+2 a slovensky zakaznici nie? (Bolo to tu riesene pred par dnami)

No a toto je ich odpoved - su uz fakt smiesny :fuming:

"Pri aktuálne prebiehajúcej akcii boli systémom náhodne vybraný zákazníci, ktorí boli oslovení.

Vyčkajte, možno budete neskôr oslovený práve Vy.

Ospravedlňujem sa za oneskorenú odpoveď na Váš mail, ale zákaznícky servis je momentálne plne vyťažený nielen telefonicky ale aj mail. otázkami na kartu VÝMENA.

Ďakujeme za pochopenie."

misoUK
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink akcia 10+2

:laughing: :laughing: :laughing:
toto je antikampan...lebo komu to neponukli a dozvedel sa to ten si ich teraz uz zasadne nepredplati.. :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Skylink akcia

Tak neda mi to abych slavnemu Sky link neprilil oleje do ohne , onehdy se na mne obratil muj znamý mene zdatny v satelitni technice stim ze plati Sky link balicek za 360 korun stim ze tam jdou vybrane HD kanaly + SD , jeli mu pouze HD... SD nikoli , tak jsem jim tam psal poskytl veskere info vcetne jmena samozrejmne cislo karty telefon imal proste vse , ne jenom ze se na vse totalne vyflákly . ani se neozvali.. ale asi za dva dny mu vypli i komplet HD kanaly, jak to pak dopadlo nevim uz jsem stema darebakama nechtel mitvůbec nic spolecneho , vazne mi to prijde ze soudruzi kapitaliste ze Sky link vybyraj prachy akorad aby mohli letat po dovolenych... :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

satak

Teď už je bývalý známý,ne.Místo abys mu pomohl,tak zbytečně píšeš na Skylink.Nedošla žádná odpověď,tak ses na něho vykašlal Rv .Pokud to má(měl) zaplacené,tak to nikomu nevypínají.Nedošly zápisy.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Jo vždycky se najde něco jsou to jen data,každý tu nadává na sky/cslink doporučiju navštívit polské fora N,Polsatu,Cyfry+ je to to samé to nehraje,kdy to přidají,je výpadek atd..

Ale jsem zas překvapen že tu není vlákno nejdou mi komplet HD po těch vypnutích,takže karty byly asi všem s předplatným zaslány,sice na starých CW nešla komplet Hd nabídka,ale i tak.

Zajimavější to bude koncem zaří při vypínání komplet SD nabídky PAYTV pokud dodrží harmonogram na Skylinku.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

ANTOŠ

Joo mas pravdu , pac sem ho stim podruhy vyhodil, a ted se mnou kvůli Sky linku nemluvi :)) :lookaround: :lookaround:

satak

satak

A teď ještě tu o Červené Karkulce.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Zklapni a plat troubo , at maj kapitalisti za co jezdit na dovoleny ... :lookaround: :lookaround:

satak

Už se ví , kdy začne SD vypínat CS Link ?

snoop69
Registrace: 8/2006

snoop69

nevie sa...nic konkretne len tolko ze do 31.12.2012 by to malo byt odpojene nakomplet vsetko..z cw.
ale 21.12 je koniec sveta tak to dovtedy asi nestihnu... :laughing:

tulen

A ja ze to je 10 rokov s podmienkou na 2 roky........ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

satak

Jo, jo. Pro pravdu se lidi zlobí. Nemohu si pomoci, ale tvé příspěvky měly skutečně jasné znaky pohádek (se špatným koncem). Psané narychlo, jen abys plivnul na Skylink.

joscer

joscer

kedfy uz pochopis ze skylink sa zhovadzuje sam...svojimi cinmi..nikto im nem,usi nasadzovat psiu hlavu lebo tu si nasadzuju sami..ved to co stvaraju posledny rok to je chaos...a chaos..nic ine..

tulen

tuleň-jako vždy,moc to žereš.Já a spousta jiných problémy nemá.To jen tady dokola pořád stejní.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

TO: JOSCER

Ty darebáku ze Skylinku , ber si tu do huby nekoho jineho a neosocuj mne bez dukazu ze lzi , prosim admina o trest dekuji .. :lookaround: :lookaround:

satak

satak

Jen jsem napsal svůj názor. Na to nepotřebuji důkazy. A jsem přesvědčen, že i volání po trestu je v tomto případě irelevantní.

joscer

tulen

A kdy už tedy prokazatelně přestaneš využívat služeb těch, co jsou tak špatní ve tvých očích?

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra