![]() |
|
Upc karta se nenačteZdravím prosím potřebuji pomoc objednal sem si upc kartu a po vložení do recívru stále nenaběhla mám recíver Showbox 301 Platinum HDMI signál na thoru mám dobrý a čt 24 mi jde mám i v pořádku nalazene programy a furt nic furt se ukazeje že kanál je zablokován. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteAsi musíš zavolat na 222999900. Tam ti jí aktivují.měl jsem něco podobného... :))) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
re:DjTommyZdravím! Včera jsem měl podobný problém. Pořídil jsem si kartu Twin (ICE Irdeto). Po zasunutí do přijímače (Stříbrný Philips UpC) karta ne a ne naběhnout. Pomohl až 2 refresh přes zákaznickou linku a cca 3,5 hodiny zapnutý přijímač!Ale nakonec se karta rozběhla!R^ Hold Irdeto nejdeto! :))) anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačtevraz ju do filtra od akvaria ze to chodi aj v nom.....to je recept od Milana C velkeho fandu tejto platformy... :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteZ bláta do louže.........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteVyhoda tychto kariet je,ze ich staci raz refsresnut a pokoj....a nie ako SL 5 krat do tyzdna :laughing: :laughing: :laughing: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@dodiakZatím,než spustí změnu keys??? |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
@ProsatVsetko je relativne a len porovnavam nespokojnost zakaznikov SL a spokojnost (dajme tomu,ze zatial) FreeS. Zatial zrejme nemaju potrebu si od seba odputavat zakaznikov R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačtePřesně tak domu mamce bych už nikdy nedal Skylink má UPC Freesat a já mam klid.Už víc jak tři roky jsem na to nemusel šahnout. :))) O tom si mužou nechat u fujlinku snívat.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteJá tedy nevím,mám Skylink i Cslink a nemám žádné problémy,už 2 roky. |
jjara48
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteProblem je vyřešenej sice jsem musel zavolat 2 krát na tu jejich linku.Ale už mi vše jde jak m jinak já zasebe mužu říct že s upc jsem uplně spokojenej a skylink kartu jsem schoval jako škrabku na zimu až bude sníh a zamrzle auto jinak upc určitě doporučím dalším známím. |
DjTommy
![]() |
|
@dodiakDnes jsem řešil někomu freesat,provolaných 500kč s posraným automatem,není vše tak ořechové,jak píšeš |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačtenevím no já jsem sima spokojenej a navíc na jejich stránkách jde zadat sve tel číslo a oni ti zavolaj sami takže nemusíš míjet kredit. |
DjTommy
![]() |
|
satmamsatmam co vymýšlím sl mám 4 roky a žádný problém sním nemám nepoužívám pirátsky přijímač |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Upc karta se nenačteU mně 2-3 hodiny 2 karty,základ 200 balík HD 150 když to vydrží a ještě něco přidaj tak SL pá pá! |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE:satman1Já s tím problém nemám ale starší ročníky ano.A proto doporučuji FreesatDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
![]() |