![]() |
|
Ariva 202E nahrany spatny firmwareAhoj. Chtel bych se zeptat, jestli mi nemuze nekdo poradit. Nahral jsem do Arivy 202e firmware ktery je na Arivu 200. Nyni protoze mi prijmac nejede jsem se snazil postupoval podle postupu ktery je uveden v dokumentu:Ariva update přes RS 232 Zkousel jsem prevodnik USB-RS232 ale dostal po uspesne synchronizaci jsem dostal hlasku: Set stb memory error Zkousel jsem nastavit jinou prenosovou rychlost, strcit prevodnik do jineho USB, pouzit prevodnik v jinem pocitaci a dokonce u kamose propojit na klasickz desktop s COM RS232 interfacem, ale vzdycke ten samo proble. Zkousel jsem hledat novou verzi programu, ale nenasel jsem. Pouzivam: ArivaUpgrade (STB EPROM upgrade 2.0.0c 2009-05-22). Zkousel jsem vzpinat firewall ve Xin XP, divat se na nastavneni portu, kde jsem zjistil, ze jsem neposila paritni bity a v programu jsem posilal liche, tak jsem provedl zmenu a porad nic. Pro pripojeni pouzivam asi 2m dlouhy seriovy kabel a pokousim se nahravat oficialni firware ze stranek vyrobe Nemuzete mi dat nejaky tip, jak dal postupovat? Diky za pripadnou odpoved. Luckeblack |
luckeblack
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Ariva 202E nahrany spatny firmwareNo nejlépe to funguje bez převodníku. A nebo i s nižší rychlostí a když ani toto nezabere, tak navštívit jiné fórum kde o tom píší mnohem více. A ještě, hlavně ten kabel musí být křížený. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Ariva 202E nahrany spatny firmwareZkus použít tento program "3606_EromUpgrade", musíš používat programy určené pro daný typ přístroje. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Ariva 202E nahrany spatny firmwareTo je ten typ ktery pouzivam. Dival jsem se i na ty jine diskuze AB i TVF a zkousel jsem asi vsechny rady a nic, tak ted jedu do servisu a uvidim, necham si urcite rict to s tim bylo |
luckeblack
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |