![]() |
|
ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen nebylJak dlouho bude správní řízení ve věci Skylink trvat, mluvčí Malina z ČTÚ neví. Už je ale podle něj zřejmé, že M77 Group samotným zavedením poplatku zákon neporušila. Dnes z dnešního tisku. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
Prosat a podobni advokatiPreco vysielat zadarmo?Ved si kupil kartu, pripadne si kupil aj druhu vymena. Na druhej strane si TV platia za vysielanie a vsetci platime koncesie, tu ide len a len o zisk, ktory navyse vytecie mimo republiku. Ale vlastne naco sa hadat so slepcom o farbach...... Howgh |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
honziasdostane se ti dobryho pocitu u srdcicka :))) ze kdyz neco konzumujes musis za to i zaplatit tak jak to byva zvykem u vseho |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
tanabeplatim koncese a za karty jsem dal v průměru 2000 a mám je 2 roky, takže jsem dal Skylinku cca 100Kč/měsíc za programy, které jsou free. Takže neřikejte, že za konzumaci neplatím.Já jen žádám, ať dají nabádku ZÁKLAD za 30Kč a nebo nechaj Gratis gratis. Protože mi ještě nikdo neřekl co za ten poplatek dostanu. |
honzias
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
honziasJa ti to reknu co za to dostanes a fakt se ti to libit nebude ... vubec ale vubec nic akorad tak hluboky a zavistny vysmech do tvare a oci , Ja se vás tazi... Skylink... proc jste neudali ze proste kdo s popletkem nebude souhlasit vrati kartu a vy mu zpet vyplatite vlozene penize hmmm .... byl to preci vas vymysl a zlodejina .. :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Já prosím až budete pálit ty karty, nezapomeňte sem dát jejich čísla. Někomu to udělá radost. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
johnyskByl bys teda tak laskav a vysvětlil mi "po lopatě" o co tu teda jde?Dovolím si však podotknout, že těm pár známým a příbuzným, kterým jsem satelitní příjem zřizoval jsem už tenkrát říkal, aby to "Navždy zadarmo" nebrali tak úplně vážně, protože je to nesmysl. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Já sice chápu, že obchod je obchod, ale ...Nemám zájem to dál platit. Je 100% jasné, že poplatek 29,-Kč nevydrží ani rok! A já jsem využíval jen základní nabídku ZDARMA ! Přejdu na DVB-T, i když u nás není dobrý signál a určitě bude docházet k zamrzání obrazu. Možná už je na čase se "odvalit" od TV a začít čas využívat jinak, než "čuměním" na TV, kde teda mimochodem opravdu NIC nedávají ! |
KAKABUS
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Co za to dostanes?Velke kulove ! Tak ako kupujes cukor,muku,rozky,mlieko ako volakedy, len teraz to stoji 20x tolko.Este navyse to je dovazane a casto polotovar z Polska rychlo dopekany, mozno aj pol roka stary!Inak ked oni skumali len to, ci to oznamili v zakonnom predstihu, potom su naozaj "organ" a poriadny. Nevadi bude dost FTA programov v HD, kde sa sice nebiju do prs aky su zvrchovany a robi si z nich pr del nejaka M77, ale poskytuju sluzby obyvatelom! STV zoberte si proklad z madarov ! FTA HD ! Budicek v Mlynske doline! R^ :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@joscerKdyž už tví známí a příbuzní měli nejen montážníka ale i skvělého rádce, jak měli vzít tvojí radu, že nabídku "Navždy zadarmo" (opravdu to tak přiblble ta tvoje fa nabízela?) nemají "brát tak úplně vážně"? Měli ji uvažovat jen "trochu vážně", nebo jak to myslíš? Víš, co to je alogismums? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...At lidem vrati penize za karty a cele si to strci do prd...VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
flukesnic se vracet nepude proc taky? auto jdes taky vratit kdyz ti zdrazi benzin atd? plat divej se neplat hod si DVB-T a presto jede vlak pro nekoho tvrda realita ale nic uz ses stim nenadela |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
knawiNejsem montážník a nemám firmu na montáže satelitní techniky. Ale jsem schopen to pro známé a příbuzné udělat. No a když někdo přišel, že by chtěl namontovat satelit (který si sám vybral a koupil), protože bude koukat na CZ a SK programy, a že to je "Navždy zdarma", tak jsem je vždy krotil v euforii, že to bude opravdu "Navždy zdarma". Prostě jsem jim řekl názor na takovýto slogan. Jako "nemontážník", který montáže nedělá na výdělek, jsem si to mohl dovolit.Co je to alogismums nevím, nikdy jsem ten termín neslyšel, můžeš mě poučit? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
tanabeTak auto a benzim je vazne demagogické a totalitni prirovnáni..vlastne jako nase cela republika , nevim co ma automobilka delat stim za kolik si koupis benzin?? jet k Obamoj a Bushoj do slavny totalitni Ameriky a tam budes jezdit prej za 17 korun litr , todle je uplne neco jineho jasne znamky podvodu a defraudace na lidstvu , ano at tem kdo vrati kartu vyplati komplet zpet penize a smeknu klobouk :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
JOSCER:::Poslouchej ty skrholo ze Skylinku , nechces jit uz do duchodu a prestat tu placat ty kraviny a obhajovat vlastne neobhajitelne ??? :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Nie to je podtstatne kto comu veril,ale kto co sluboval.Keby to nebolo tak, jednoducho by spoplatnili od 1.9. gratis programy a nevymyslali by s pravnikmi tzv. servisny poplatok.Ved to je najjasnejsi dokaz, co je zmyslom celej akcie a preco to museli takto urobit.Dalsi dokaz je, ze baliky budu mat zahrnuty poplatok,takze doteraz nikomu nechybal a zrazu sa nasiel.Cize ide len o inak nazvane spoplatnenie gratis ponuky.Podstata celej veci nie je ci je to 29 Kc alebo 1.2€.Fakt neviem co na tom nechapete.Je mozne ze neporusili ziadny zakon, ale mozno si uskodili viac ako keby ho porusili.Mna ked raz niekto podrazi u mna konci, moze sa aj na hlavu postavit a usami odrazat ! ;P Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Na tebe tak celej Skylink zrovna čeká :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...No teba muselo oslovit vlastne "JA" ked si zakladal svoj nick.... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Z důvodu špatného signálu/horská oblast/, jsem si pořídil sat už v roce 2001. Tehdy mně to celkem přišlo na 24 tisíc, z toho jen karta stála 3500 Kč. Za nějakou dobu začali předělávat systém a tím nastala nutnost měnit karty. Byl to rovněž humbuk, ale nakonec museli karty vyměnit grátis. Posléze jsem si přikupoval programy, nejprve Novu a dále slováky, což jsem bral. Před nějakou dobou jsem šel do HD a tak jsem si koupil Ferdu 8900HD, který spolupracoval tehdy k plné spokojenosti. Opět v tom ale začali šťourat/pomalý přechod na nový dekódovací systém/ a jelikož výrobce už na toto novým FW nereagoval, byl příjem u mě v háji. Doporučení = koupit dekodér minimálně za 1000 Kč, tento problém jsem posléze vyřešil jiným FW, ale nákup mě stejně v budoucnu nemine. Dále začala kampaň s novými kartami a jejich výměnou. Hodně lidí jim na to neskočilo a taky proč. Kdo mi zaručí, že ta karta "Vyměna" mně půjde po odpojení CW i když koupím vhodný dekodér? Nakonec řeknout že to chce kartu pouze IR a tím pro mě další výdaje, nebo opět zakoupit nový přijímač, protože s tím zase kouzlí? Nevěděli už jak lidi donutit a tak přišli s novými podmínkami a servisním poplatkem. Před tím dali vábničky, 2 měsíce grátis programy, teď zase servisní poplatek 2 roky grátis. Mně nejde o těch 29 Kč měsíčně, ale o princip, navíc za rok nemusí zůstat jen tohoto a mohou zase zvýšit či vymyslet něco dalšího.Přitom jsou s příjmem programů stálé problémy. HD programy se sekají, obraz u některých pod psa, o neustálém přelaďování ani nepíši. Jak my, co nemáme v místě kvalitní pozemní příjem jsme za to navíc ještě odrbáváni? To nestačí, že díky špatnému vykrytí musíme do TV příjmu investovat? Bordel, podvody a nikde dovolání. Co vy ostatní, co s tím uděláme?!? |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Zaplatis pouze jednou a nikdy vic.www.youtube.com/watch?v=FHK4YZLBRu8 at mi nikdo nerika ze to neni napadnutelne? VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...A co jako uděláme s vládnoucí garniturou?Tam bych viděl hlavní problém.Pak už by to šlo ráz na ráz.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Pěkná reklama, "zaplatíš iba raz a potom už nikdy". Ale neřekli jak dlouho se budeš dívat, takže se z toho vykroutí. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Ja myslim ze spojeni "potom uz nikdy" je dost jasne.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
satakMě to tady baví. A zůstanu tady. Už právě kvůli takovým jako jsi TY.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Tady cesky http://www.youtube.com/watch?v=spc5BT5jgOgVU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Nechápu ty, co tady s prominutím jen držkují kvůli SP, jaký je to velký podvod, nebo že Skylink porušil zákon apod. Tak proč se ku*va nespojíte a nepodáte na M77 hromadnou žalobu, když jste si tak jistí? To se fakt nezmůžete na víc, než jen plané tlachání? Tohle všechno je žalovatelné! Najměte si Fagana, ten to určitě v rámci PR udělá zadarmo. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
![]() |