![]() |
|
ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen nebylJak dlouho bude správní řízení ve věci Skylink trvat, mluvčí Malina z ČTÚ neví. Už je ale podle něj zřejmé, že M77 Group samotným zavedením poplatku zákon neporušila. Dnes z dnešního tisku. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Dneska se dá zkorumpovat každý, tak proč ne ČTÚ. M77 se tato investice rychlé vrátí a ještě vydělá. Na slušné lidí se u nás kašle. To je ta takzvaná demokracie, co jsme chtěli? Hnus! |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
Re:SkylinkDalo se to čekat. V tomhle státě ruka ruku myje.Je to jedna velká společná pakáž. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
vlcekTakže chápu správně, že sebe započítáváš mezi slušné lidi.A proč by se měl nechat ČTÚ korumpovat. Jeho rozhodnutí je jasné. Můžeš uvést paragraf, který díky podplacení pokřivili, aby vyhověli M77? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...joscer: to máš marné, oni (odpůrci SP) se budou pořád jen a jen vymlouvat... |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
KamilZOni ani tak nejsou odpůrci SP. Jim jde prý jen a jen o princip. Ale co už. Alespoň je tady nějaká zábava.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Právě proto, když jim jde od princip, ať podají tu žalobu. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Každý musel investovat určitou sumu do přijímače, paraboly, karty, montáže a M77 ti řeknou, když s tím nesouhlasíš, tak odstup od smlouvy. Toto je spravedlivé? A ČTÚ to posvětí. To není svinstvo, když lidé přijdou i o desítky tisíc korun! |
vlcek
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Není to spravedlivé ale co dělat? Elektřinu za tu dobu taky mnohokrát zdražili, to dělá víc než 29,- Kč. Co když zítra sluneční erupce sfoukne satelit, kdo nám vrátí naše náklady? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Nevíte jak zjistím jestli byla karta stará CW vyměněna za novou ICE výměna...Na webu mi píše : Karta není registrována! Pak dám Nový zák. pro tuto kartu a dále se mi objeví tohle... Karta je už zaregistrovaná a nie je možné ju znova registrovať. Totiž na aukru jsem koupil starej KAON i s kartou TT.... Pres servisní web by to šlo zjistit. ;) 48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
visperAle todle i kdyz vim jak to myslis je uplne neco jineho nez ze zdrazi proud , ten zadarmo nikdy nebyl a pokud jde cena nahoru mam moznost bud prejit k jinemu dodavateli coz si asi moc nepolepsim a nebo proste spotrebu ruzne omezit , tady je jasny priklad vydirani a ja bych rekl a nejsem pravnik i zlocineho spolceni za ucelem mnohamilionoveho obohaceni , jako to neni o par stovkach tam jde o 100 milionu rocne to je na kriminal co udali , milion karet se prodalo stim ze zakoupim zaplatim jednorazove a tim to pro mne skoncilo , oni si pockali az ten milion navrsi a pak svevolne vyderacsky udali regulacni poplatek stim ze pokud nezaplatis vypnou te tudis ti znehodnoti tvoji takrka dvoutisicovou investici do sveho majetku , jasne znaky tresnych cinnu.. vydirani , zlocine spolceni , podvod,dehonestace atd. nevim na co policie ceka ja bych je uz davno pozatykal a dal do vazby je to tak , todle neni pravni a svobodny stat , pokud si toto dovoli a projde jim to tak si uz dovoli uplne vse, ja ukrast v kramne rohlik soudi te oni ukradnou 100 milionu a je to legalni je to skandal ktery nema obdoby ve svete :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Myslim, ze to kazdy cakal. Organy, co su platene z nasich dani a mali by chranit zakaznika, ako stale zlyhali. Keby nezlyhali, najde sa nejaky lobista, ktory vybavi uspesne odvolanie. Ak nie, potom si to urcite zariadi na sude, v ramci preskumania rozhodnutia. Jednoducho, u nas nic nefunguje, ako ma.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Novy pan prezident z Vysociny a nabuduce volit Grebenicka a je to vybavene ! R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
satakJá chápu tvoje rozhořčení a v žádném případě Skylink neobhajuji. Jenom jsem při koupi karty nevěřil, že to bude napořád, takže nejsem překvapen ani uražen. Jestli to udělali kvůli obohacení nebo jako záchranu před krachem netuším, jejich účetnictví jsem neviděl. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Inak, freeSAT na karte to nazyva "administrativny poplatok" a stoji to 20€ rocne.http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/freesat-karta/ Bez mesačných poplatkov Jednorazová aktivácia len 20 € Ročný administratívny poplatok len 20 € Len, len, len... :))) AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Koukám že ufňukánci jsou dneska zase v ráži. Inu poslední křeč před smrtí, od září po nich pes neštěkne :razz: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
PitomecTěch ufňukánku je tu většina. Pokud ty jsi spokojený, tak pošli M77 děkovný dopis a tady zbytečně neopružuj. |
vlcek
![]() |
|
PitomecJá a další inteligentní lidé, provedli """" opatření proti servis. poplatku Skylinku a M77 Gšoup """. :)) Rv :)) ! ! ! ! ! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
joscernic ti vysvetlovat nebudem, ak si to doteraz nepochopil - nepochopis to nikdy a to je na tvoju skodu... |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...Doufám, že jim to spláchnou elektromagnetické bouře.. |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: ČTÚ: dodatečným poplatkem zákon porušen ne...a co ste cakali , ten kto z toho daco ma nebude robit problemy....nepreslo to na slovensku, neprejde to v cechach vsade su ludia ktorim sa pacia peniaze................... Rv |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
johnyskProč by co mělo být na mojí škodu? Já jsem spokojený člověk, který si užívá života, má skvělé zaměstnání, super rodinu, svůj rodinný dům, dobré kamarády ...Nezabývám se malichernostmi a tak mám spoustu času na zábavu, netrpím stresem. Proč bych měl řešit nějakých 29 korun měsíčně, vlastně u mě 2x29 korun? Jestli to někomu pomůže k tomu, aby byl multimilionář, tak ať. Hlavu si z toho nedělám. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
easyUž jsem se párkrát ptal jiných a odpovědi jsem se nedočkal, zeptám se i tebe.Pokud jsou příslušně instituce podplacené, tak zřejmě nerozhodli podle zákona. Můžeš uvést který paragraf museli pokřivit, aby "protizákonně" rozhodli ve prospěch M77? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerNič v zlom ale sam si odporuješ ...pišeš že maš kamaratov -ale určite len dovtedy kym ťa neoje....potom sa nanho vybodneš .Aj skylink nas ojeb....v tom je cely problem a navyše už raz ho platiš a teraz budeš to iste platiť 2 krat Rv |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
par32Máš 100%-nú pravdu, ale porozmýšľal si už nad tým, že kolkí oj..u ale už oj..ali poskyt. sat. vysielania, myslím na zdielanie kariet!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
par32Nechápu v čem si odporuji. Sice si mi to hezky vysvětlil, ale ani tak tam žádný rozpor nevidím. Či spíše nějak mi nejde na rozum to přirovnání ke kamarádům.Ale to je jedno. Teď už opravdu jdu dělat něco VEN. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
![]() |