![]() |
|
Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkKoupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení? |
jmaci
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkTo můžeš tak akorát na toho,kdo ti ji "prodal"....Pokud nechceš platit a tedy nesouhlasíš se zněním jejich "nových" obchodních podmínek nemusíš,ale taky nebudeš "koukat".Podat podnět můžeš na více institucích. R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Nepřipadáš si trapný?Ty budeš mít holt asi nějaký mindrák, podávej si co chceš, ale je to Tvůj privátní boj - tohle je odborné fórum o satelitním příjmu a ne přehlídka uplakánků! Už mě ta přehlídka nýmandů, kteří nepřestřihli pupeční šňůru vytáčí! |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinktohle téma bude asi zajímavý :))) "uplakánci" versus "skylinkovští vlezdopr_elkové" :lookaround: :laughing:.... tak do toho :laughing: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkNejsem "vlezdo(nevhodné slovo)ka",ale pokuď půjde tato platforma do kytek,tak bude na 23,5E T.M.A. a budou mít tmu všichni. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
jmaciDelás dobre jen je trestej a verim ze nebudes sam kolega ma tri a ted po nem chtej 1200 korun , a to zaplatil pres 6 tisic PS: takoveho hloupého Českého honzy jako je hotovyrad si vubec nevsimej.. to je pako ze Skylinku a podavej a podavej... hodne uspechu preji a drzim palce :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkjá mám 5 karet a všechny musím vyměnit nebo zaplatit serv.popl. Nezaplatím ani za jednu. A jednou jak mi zavolá jejich operator,řeknu mu že jim nedam ani korunu,a stare karty jim klidně pošlu,aby si je strčili dozadku... nemazat!!je to slušně napsáno! |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkSkylink se zahraničním "samozvancem", provedl neskutečný podtrh a podvod. Zde se cítí 90% klientů Skylinku podvedeno a ten mini zbytek zaprodanců a podlejzáků k cizákům, jak je v Čechách od dob Jana Husa zvykem, šlušným a v právu lidem podráží nohy. Co jste zač ??? :fuming: Rv :fuming: Já Vás mám na Háku !!! :dead: :))) :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
hotovyradTy si nechas s.at na hlavu, je ti to jedno. Bohuzel vetsina Cechu je jako ty, jednodussich, a diky tomu tady mame drahe mobilni operatory, banky s tisici poplatky, atd. Kdyz M77 vidi, ze to delaji jini, proc by nas nedrbal, i kdyz to rozhodne neni fer.Pokud ti soucasny stav nevadi, je to tvoje vec. Ale rozhoddne nenadavej ostatnim, kteri se ozvou, do uplakanku - bojuji i za takove sraby a, jako si TY. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
O tom jestlise stal TČ rozhodne jen státní zástucenebo soud. Kdyby ta firma neinzerovala "Kvalitní televizní příjem bez poplatku", tak bych si satelit s jejich kartou nekoupil. Já se opravdu cítím podveden a dnes už může být trestně odpovědná jak firma, tak konkrétní lidé ve vedení. Když mají přes milion uživatelů a kdyby jen 10% se cítilo poškozených, tak minimální škoda 100000*1999 je 199 900 000 Kč. To je škoda: "škodou velkého rozsahu - nad 5 000 000Kč." Kolik lidí by si nepořídilo jejich služby, kdyby věděli, že se to změní? |
jmaci
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinknehadejte se :) tomu nepomužete,ještě se nám budou z M77 smát:) :O Kdybychom neplatili nikdo tak by hned měnili svou politiku. Ale ,my tupé ovce zaplatíme:) a za rok bude serv.popl. ne 29 kč ale třeba 45,- :laughing: |
jindraa
![]() |
|
tak neplattePokud mate pocit, ze vas nekdo okrad, vratte jim stejnou minci... za 4 USD mate Full HD nabidku Skylinku u kazdeho sdilece. Nebo na to nemate koule a dovedete jen zvatlat u klavesnice a honit si pres internet sve ochable ego? |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkSa obavam, ze v nasich krajinach taketo oznamenie "sfuknu" za par minut. Tu nezijeme v normalnych pomeroch, ale na bazi "kto si co vybavi a prelobuje". RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkale stejně v M77 jsou mazaní jak lišky. Kdyby jim to ČTU zakazal,tak by vlastně dokázali za málo času vyměnit spousty karet a ještě donutili lidi honem honem k výměně :) Ted k tomu maji i posvědcení od ČTU.Bud jsou domluvení za pár kaček:) nebo se jich bojí :) všude je korupce.Je to prohnilé skrz na skrz.. ;P |
jindraa
![]() |
|
Tady jde o princip a ne o peníze.Za rok přijdou a budou chtít servisní poplatek 1000Kč/měs? Takovéto chování firem se nesmí připustit! |
jmaci
![]() |
|
to LucaBrazzaOno je to o tom, že na hubě je každý silný.... pokud jsou přesvědčeni, že je někdo okradl, tak jim to vrátím stejnou mincí... jenže na to buď nemají koule, nebo na jednou stranu budou brečet jak želvy a na druhou stranu budou pokrytecky ukazovat na sdíleče.... a to je celé.... Pokrytectví, nic víc.... mě se politika Skylinku nelíbila, tak jsem si našel "poskytovatele Pay TV který mi vyhovuje více".... a nikde to neventiluju, protože nemám důvod.... zapnu Dreama a hraju.... tečka |
hotovyrad
![]() |
|
to jmacitak pokud jde o princip, nemáš lepší možnost, než jim principielně stějně odpovědět..... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradTy tady navrhujes jako alternativu nezakonne jednani. To je jeste horsi, nez nefer jednani M77...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkJen to oznámení klidně podejte, akorát bych doporučil začít šetřit na úhradu soudního poplatku pro prohraný spor, většinou to zatáhne strana, která prohraje :)) |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
Platit nebudu a podám trestní oznámení.Třeba s někdo přidá? |
jmaci
![]() |
|
to pavslamoment, já nezákonně nejednám.... a co dělají jiní, po tom mi nic není |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkSuper, je potreba dodrzet kvotu alespon dvou uplakanych Skylink prispevku tydne. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkVyhlasovat ze podam a vystatovat sa tym na internete je zbabele. Podaj a potom az pis. To nas uz bude zaujimat. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
Vydání karty jsem zaplatil!Dokonce několikrát a i jejich výměnu. Veškeré podmínky jsem dodržel a nejsem si vědom porušení jakéhokoli ujednání, které vedou k vypnutí karet. Mají nejvíce uživatelů a chovají se jako monopol. Stěžoval jsem si na dTestu a ochraně spotřebitelů a jediný dTest zareagoval skvěle. Nevím, proč bych neměl pokračovat a dotáhnout to až do konce. |
jmaci
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkprodám svých 5 karet za 99,-kč :laughing: :laughing: :laughing: |
jindraa
![]() |
|
Karty zatím jdou a tak zatím nemám žádnou škodu.Až to vypnou, pak teprve u mě nastane škoda mohu podat tr. oznámení. |
jmaci
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
![]() |