Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zvažuji podat trestní oznámení na Skylink

Koupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení?

jmaci
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylink

Můžeš "podat",ale nebudeš koukat......většina tohoto národa chce koukat na ty "(nevhodné slovo)" a proto bude platit. Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

myslím, že adekvátní odpověď na jejich praktiky by bylo zveřejnit jak prolomit jejich kódy :)

jona
Registrace: 10/2007

A já bych ještě podal tr. ozn. na ČTÚ, že se nezastává spotřebitelů, že povolil prodej 2 konkurentů 1 firmě.
To neměli povolit.
Nakonec to dopadne jako u dřívějšího Multichoice, člověk si pořídil receiver za dvacet tisíc + úprava Videocrypt dekoderu, a za pár měsíců byl šlus, stáhnul se jen do Afriky.

JEJDA
Registrace: 8/2007

tophunter

lépe bych to neřekl.... číst toto téma je ztráta času

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Kamil_k4

platím polovinu toho co chce Skylink za Multi nabídku a mám celý orbit, hodne stesti

hotovyrad
Registrace: 3/2011

"lépe bych to neřekl.... číst toto téma je ztráta času

tak proč to stále čteš? :laughing: Rv :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

podávanie trestných oznámení nič nevyrieši. Funguje nám korupcia. jedinná vec zostáva osobná navšteva od 03:00 do 04:00 hod.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

rok 2012-14,20 euro....rok 2013-18,50 euro....rok 2014-23,-euro....rok 2015-27,40 euro...atď...sprostý Slovák a Čech aby mohol "KOUKAT" tak bude platiť podvodníkom...je mi s toho na grc....ja im nedám ani osratý hajzlový papier!!!

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

jsivak

Možná v r. 2014 už tu M77 nebude, dostanou zpět to co zaplatily na kartách a ser-po, a až nepůjde prodej, tak odtáhnou.
Ještě jim cpát, to tak akorát.

JEJDA

Nedám jim ani korunu!

Musel bych pořídit nový satelit, kartu a to nemám jistotu, že příští rok to nezdraží na 1000Kč/měs. Na prolamování kódů se necítím a sebekriticky uznávám, že na to nemám. Zbývá to jen podat a čekat, jestli to OČR neodloží.

jmaci
Registrace: 6/2012

Hotovyrad

Pokud mate pocit, ze vas nekdo okrad, vratte jim stejnou minci... za 4 USD mate Full HD nabidku Skylinku u kazdeho sdilece. Nebo na to nemate koule a dovedete jen zvatlat u klavesnice a honit si pres internet sve ochable ego?
Ono je to o tom, že na hubě je každý silný.... pokud jsou přesvědčeni, že je někdo okradl, tak jim to vrátím stejnou mincí... jenže na to buď nemají koule, nebo na jednou stranu budou brečet jak želvy a na druhou stranu budou pokrytecky ukazovat na sdíleče.... a to je celé.... Pokrytectví, nic víc.... mě se politika Skylinku nelíbila, tak jsem si našel "poskytovatele Pay TV který mi vyhovuje více".... a nikde to neventiluju, protože nemám důvod.... zapnu Dreama a hraju.... tečka

Chlape ty musíš mít koule jak atomovej fyzik, snad nas tady s nima neumlátíš, ja bych měl strach abych si je při instalacích neutrch o hromosvod.

Mjr
Registrace: 8/2005

@JEJDA

Nakonec to dopadne jako u dřívějšího Multichoice, člověk si pořídil receiver za dvacet tisíc + úprava Videocrypt dekoderu, a za pár měsíců byl šlus, stáhnul se jen do Afriky.
Přesně tak,když nebudou mít finance na provoz!!!Jenže někteří by chtěli vše zadarmo,to byl sen komunismu,ale to by nikdy nemohlo fungovat!Zadarmo vysílat nejde,tak jak zadarmo si nemůžeš vzít rohlík,musíš za něj zaplatit!

Prosat

for jmaci

jmaci, pockaj ete chvilu, mi tiez nieco pripravujeme, pojde na strausbur" prepacte ak som to zle napisal" ,bude toho viac, s pravnikmi to pripravujeme, bali sa toho ale teraz je to realne a pojde, len je to pripravovane na dlhsiu retaz, su to amici pravnici , zaloha je uz splatena,dam potom znat, europania sa toho boja M77, ale amici to zobrali, vidia v tom super potencial na provizie ako aj ja, takze neboj, nedame sa tu o..bavat na tomto malom, ale nasom Slovensku

reavisko
Registrace: 1/2012

Prosat

Problem je v tom že s tím zadarmo přišli oni a že to zadarmo nebylo, třeba taky 4500,- za kartu a bez dvouměsíčního bonusu.

Mjr

sak o tom to je prave, a amici si zgustnu, nedaju sa po.....it

reavisko

@reavisko

To by jsi musel podat i na Freesat,ten taky bere za servis 500kč.

Prosat

Človeče,vieš čo je trestné oznámenie?Max. žalobu!

Maximálne žalobu môžeš podať. Trestný zákonník sa vzťahuje na iné prípady.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

este dodam ze je to renomovana a svetovo uznavana pravnicka firma, ktora nepozna krizu

reavisko

@Mjr

Samozřejmě jsi taky několik roků poplatek žádný neplatil!

Prosat

for prosat

sak sa mozem na freesat v....t, ide o s.....k, on nas zaviedol, freesat to ma v zmluve, malymi pismenkami

reavisko

Prosat

a platit nebudu

Mjr

@Prosat

Přesně tak,když nebudou mít finance na provoz!!!Jenže někteří by chtěli vše zadarmo,to byl sen komunismu,ale to by nikdy nemohlo fungovat!Zadarmo vysílat nejde,tak jak zadarmo si nemůžeš vzít rohlík,musíš za něj zaplatit!

Podruhé se nachytat nenechám, jednou jsem se spálil s Multi... a dost. To byla taky Holandská platforma a možná chtějí Skylink časem /až se jim finance přibližně navrátí/ "položit".

JEJDA

Dostal se ke mě dopis odeslaný na Skylink :)))

Vážení,
už mne (nevhodné slovo) neserte !
Já si kartu koupil s tím, že tam je neplacená nabídka. Pak jsem zaplatil dalších 600,-Kč za výměnu karty na novější.
A teď chcete servisní poplatek !!! Vy sami jste mne uvedli v omyl.
Skutečně nevím co Vy jste za bandu hajzlů už opravdu (nevhodné slovo) nemám slov.
Už mám těchto Vašich praktik plné zuby, protože mám dojem, že to děláte schválně.
Toto mne jednoznačně utvrdilo v jedné věci, že Vám nejde o zákazníka, ale pouze o svůj prospěch a profit,. Vůbec se nesnažíte zlepšit svůj obraz solidního dodavatele, ale přímo naopak.
Za vaše služby Vám neděkuji a nezůstávám s pozdravem

Veresova
Registrace: 9/2009

@Mjr

Nikdo tě nenutí,nezaplatíš,nepujde ti karta,to je vše.A nebýt skylinku,tak by služba freesat nestála 300-500,ale 800-900 měsičně!Všichni zapomněli,jak upc základ stál necelých 700kč měsičně!Jen nechte zbankrotovat skylink,Freesat pak nebude mít konkurenci a cena půjde hezky nahoru!

Prosat

On tak Skylink zbankrotuje.. a teď tu O Červené Karkulce..

Veresova
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra