![]() |
|
Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkKoupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení? |
jmaci
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkProsat: absolutny suhlas v pripade ceny Freesatu, ano tato cena bola znizena konkurencnym prostredim, no na druhu stranu si myslim ze ser poplatok by mohol zmenit podmienky u abonencie konkurencnych sluzieb, akokolvek, chce to cas ;)v pripade trestneho oznamenia, by ma vcelku zaujimalo, co chce podavatel napisat coho sa vlastne "Skylink dopustil? podvodu? no to asi v trestnopravnej rovine neuhra, takze? bohuzial musim konstatovat, ze VZP sluzby Skylink su tak salamunsky napisane, ze sluzba (t.j. majitel) moze menit podmienky pocas hry (a to aj extremne v neprospech abonenta), to znamena, ze jedina moznost ako nachytat sluzbu je, ze urobi krok ktory je v rozpore zo zakonom, respektive s jeho VZP (lenze tam je odsek o moznosti zmeny) takze zostavaju este dve veci: 1) postoj TV, ktore maju co docinenia s distribuciou ich programu cez 23.5E 2) eticka rovina v pripade prvej,to si musime pockat, no a v pripade druheho bodu, neskromne napisem, ze aj ked s VZP je to asi ok, z etickeho hladiska ide o facku do tvare abonenta (a to nie je asi, ale to je fakticky) cus bus, nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexJedině,co by měli změnit,měli by to dát na klienta,například na 4 karty.Poplatek v jedné rodině za 4 karty je hodně. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkpekny poctenicko po nocni:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
hotovyradpo jednej stranke maju pravdu vsetci , je to podvod z ich strany ale tym ze si tu budeme nadavat nic nevyriesime, len sami sebe ublizujeme .hotovyrad ma zase pravdu v tom nelegalnom pozerani,ked mozu oni mozeme aj my a ak na to mate podmienky urobte to, ved ked sa s nimi neda ani s nami sa nebude dat....ja som sa prisposobil a verim ze aj viaceri............. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkPresne tak!Jedine co plati v bananademoratickom state ako su CR a SR je: odzubavaj-inac-budes-odzubany! Rv Rv |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
to easyale já nic nelegálního nedělám.... prostě si najdu "poskytovatele Pay TV s pro mě přijatelnými podmínkami"... že kradou ti, kdo mi to poskytují? co mi po tom? To bych musel chcípnout hlady - kdyby mě někteří mravokárci kritizovali za to, že někoho podporuju, protože i potraviny jsou ošizené - je to totéž.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
pavsla"Bohuzel vetsina Cechu je jako ty, jednodussich, a diky tomu tady mame drahe mobilni operatory, banky s tisici poplatky, atd."Takže ty nemáš mobil, nemáš účet v bance ...? Asi ne, protože bys byl také jednodušší člověk. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
pavslasry ale meles (nevhodné slovo)oviny :))) mne poplatek neva( platim si balicky) a i kdyby ne tak denne utratim za nepotrebne veci x krat vice takze 29 kc bych vazne neresil takze bojuj za koho chces ale ne prosim za mne |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: VeresovaOn ten Skylink nezbankrotuje, od 1.9.2012 dudeme brblat,platit a zirat bez Viziru(vy zirate my ratame.) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
hajnalkaty budes platit skylinku? sud vidim skepticky...skylinku platit nebudem, keby tak vsetci neplatili, to by bola ina sranda pre M77 Group. pitomec by mi napisal nezaplatis-nepozeras :))) pozeram kedy chcem, co chcem, ine moznosti nie su??? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31A kolik teda těch možností koukat bez placení je? Myslím tím stejnou nabídku CZ a SK programů jako na satu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
bohus31myslim si že je to spravne vystihnute.U nas je chybou to že naše zakony nezohladňuju etiku.Vdaka tomu si hajz...ako M77 dovolia take arogancie . Rv |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
bohus31Platit budem musiet inac mam po CZ programoch, multi ringispir si zaplatim 2krat do roka, HBO 1krat pred vianocami a to mi bohato staci. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@jmaciPřesně tak a to není vše. Koupíš si např. sat. přijimač, který Ti v pohodě jede. Oni s tím začnou (nevhodné slovo) a konec. Pak Ti jen oznámí, že nemáš přijimač certifikovaný. Koupíš si tedy opět "ten správný" a po nějakém čase a jejich opětném "šťourání" to zase nejde. Stejná písnička. Do háje, kdyby to aspoň vše chodilo OK bez neustálé nutnosti nových investic a přelaďování či sekání HD programů atd. U německých programů jsem doposud tento problém/sekání/ neměl. Občane, nemáš kvalitní/žádný/příjem pozemní veřejnoprávní TV, na který máš právo? Nevadí, pořiď si za "malinkou investici" satelitní příjem a budeš spokojen. A neboj se, my Tě stejně časem ojebeme !!! Rv |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
joscerako vzdy pochopil po svojom...bez platenia skylinku, uz chapes???Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
ajapsuper...100bodov! :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Proto mám mozek, abych věci chápal po svém, což ještě neznamená, že jsem je pochopil špatně. A zrovna to, co řekl Pitomec jsem pochopil správně, protože on to přesně ta myslel. Kdo diskuzi sleduje pravidelně to ani jinak pochopit nemohl.Ty bys byl dobrý politik. Já jsem se na něco zeptal a ty jsi stejně plácnul co jsi chtěl a úplně od meritu otázky. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
josceruz som tu ...a venujem sa ti :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
AjapMám celkem 4 necertifikované přístroje Technisat, dva s čtečkou CRW, jeden s necertifikovaným modulem Smit CRW, jeden s necertifikovaným modulem Mascom, ve všem mám karty ICE. Vše šlape bez problémů.Neinvestoval jsem nic navíc tak, aby mi to původní zůstalo ležet doma bez využití. Obraz se mi neseká. A neustálé přelaďování? Kolik jich letos bylo? Jedno, dvě? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerzachovaj klud a rozvahu...ajap ma 100bodov :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
tulenŠkoda, právě se chystám jít dělat něco ven kolem domečku. Asi budu řezat dřevo a pak musím posekat, až tráva trochu oschne.Je mi líto, ale tady by to byla ztráta času. Své už jsem si tady řekl (napsal), nemá cenu tu déle prodlévat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
bohus31Ajap ať má klidně 1000 bodů, mě je to jedno.Kdyby zachovával klid a rozvahu každý jako já, to by bylo krásně na světě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
tulenjoscer sa ta zlakol? ;)Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31:laughing:som mu vcera pisal ze pokial tu bude sirit demagogie tak sa zapojim a budem jeho vyroky podrobovat kritike :8) skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
joscerok. ja sa chastam brigadovat na zahradu..takze tu odo mna bude viac menej klud aspon do pondelka :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
![]() |