![]() |
|
Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkKoupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení? |
jmaci
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkVed cela nasa demokracia je podvod.Pozrite sa kde skoncili volakedajsi idealisti z OF a VPN. Vsetci boli odstavení alebo odisli dobrovolne, ked videli aka banda sa tlaci k moci.Ked raz niekomu tieto metody nevadia, nechapem preco kritizuje tych, ktorí sa ozyvaju!Jedine ze by ryzovali podobnym sposobom a potom chapem ze sa boja pripadnej zmeny. Rv Mam fasa robotu,dom,kamaratov,rodinu tak znesiem aj to hnede na hlave....to je logika. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bohus31, tulenJá mám pro strach uděláno, já jsem se nikdy nikoho nebál. Ani tuleně. A kritiky už vůbec ne.A jestli jsou moje názory považované za demagogii je mi tak nějak šuma fuk. Ono od tulene to sedí, co napsal. To teda jo. A teď už jdu opravdu něco dělat. Nashle po obědě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
hotovyradpockaj, m77 vyuzije serpo na vyvoj a zdokonalenie surflocku a share pojde do kopru;) |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkshare je nesmrtelne.. :laughing:skor sa skylink tymito svojimi pokusmi hokusmi sam vyautuje..lebo vacsine abonentov zacina dochadzat trpezlivost s tymi ustavycnymi refrešmi a preladovaniami...a o neustale sa zhorsujucej obrazovej kvalite snad ani netreba pisat Rv skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkUz cely mesic tady cteme jak porad nekdo v hospode u piva "zvazuje podani trestnyho oznameni". A za tu dobu ani jeden neohlasil "tak jsem vcera odevzdal stanimu zastupitelstvi zalobu" anebo "poslal jsem advokatovi penize a uz sepisuje doklady"...... |
r13
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
@ joscerAle mně zatím poslední receiver se čtečkou a s alternativním FW rovněž jede, ale ZATÍM. Když nezaplatím SP či neprovedu tzv. "výměnu" , od září bude klid. Leda, že by zase někdo vytvořil vhodný FW pro stále kvalitního Ferdu 8900. To, že mi to zatím jde, nemusí mít/umět každý, proto ten text. ;) |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinknahral som si pred tyzdnom z HBO film...a vcera som si ho pustil ze si ho pozriem..no parada..posunuty zvuk o 5 sekund dopredu....pekne skylink...v rychlosti nahravania problem nebol stream z HBO sd verzie je taky !kvalitny" /bitrate/ ze by som to nahral aj na kotucovy magnetofon a este by som pritom popijal kavu a tlapkal zenu po zadku.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
to admanMyslíš si, že pokud mám VIP nabídku, že se koukám právě na Skylink? :-))))) dobrý fór :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkMě by zajímalo na koho chcete tu žalobu podat? Na Izera za tu reklamu? Na původní majitele? Nebo na M77? Ti poslední se pouze snaží zachránit firmu před krachem. Naštěstí maj dost kapitálu aby ten poplatek 2 roky zatáhli za nás. Nebýt jich tak by se to prostě vyplo a neměl by nikdo nic. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkvispersuhlasim R^ a kdo neche platit tak at odite a už sa nestažujte nemá to cenu iba čo si robíte vrásky na čele každý den to iste Rv 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@visperano, pred casom som napisal ze skylink bojuje takymto sposobom o prezitie a navratnost investici pre M77group. avsak v tejto oblasti som skeptik a po roku budeme vsetci mudrejsi...a kde bude spolocnost M7 so skylinkom??? v tesko-slovensku... :))) ???Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
JupiNechcem aby tvoja nenažrata firma krachla ale pride zanedlho doba že budeš rad za každeho zakaznika a prestaneš sa nad nich povyšovať Rv Ak by som mal takeho arogantneho zamestnanca akosi ty davno by som ho vyhodil a ešte by som od neho žiadal peniaze za poškodenie dobreho mena firmy R^ ;P |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
par32som čakal že sa ozveš :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylinkto je uplne fu/c/k ci to bude skylink alebo ako sa to bude volat M77 moze si tu vysielat...cez luxemburglink...kapital maju..akurat par manazerov cechov co tam este posobi dostane padaka..nic sa nezmeniskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenna slovensku som bol manažér...avsak v čechách ménežer. až som dožral. do reichu... ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
JupiNič v zlom ja rešpektujem teba aj ostatnych -ale vyjadrovať by si sa mal inač -klient je pan R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
visperTy fakt vazne veris ze chudaci M77 si odtrhavaji od huby aby mohli "za nas tahnout 2 roky poplatek..." tj. dotovat soucasny "ZTRATOVY" provoz skylinku...??Ze M77 dala 2mld za "firmu pred krachem" a delaji to vse pro nase dobro abychom nemeli tmu na 23,5e ??? Tvoje naivita a tobe podobnych nema hranic - probudte se !! Jde jen a jen o business !! MAKING MONEY as much as possible!! Prave takove tupe dojne kravy jsou pro kazdou "firmu" hotove terno... jeste se jim uklonte a piste pravidelne dekovne dopisy za jejich dobrodini... a nechte si kalet na hlavu, to se totiz vyplati, jen jim nezapomente podekovat az bude ser-po 200/mes vcetne balickaru..., az si za mesic vymysli dalsi nesmyslne poplatky... Proc by ne, dobre si spocitali ze u nas nemusi dodrzovat vubec nic, natoz dobre mravy... tady najdou ve stade dost ovci ktere jim budou jeste dekovat. Vzhledem ke kupni cene apoctu pravidelnych abonentu CS/SL ... M77 od pocatku investice nepochybne pocitala s tim ze zacne dojit gratisaky v rozporu s puv. reklamou CSL/SKyl (pri kazde takoveto transakci kupujici prebira od prodavajiciho veskere prava i zavazky ...). V klamave reklame pokracovali vesele dal i po prevzeti firmy kdy meli uz detailne nalajnovane dalsi kroky... v pohode... Deda si koupil pred pul rokem misto investice do dvbt sat.komplet za petku s tim ze to ma vyreseno "bez dalsich poplatku" a ted se muze "svobodne" rozhodnout zda pristoupi na zmenene VOP a bude platit navic... nebo hodi svou 5ku svobodne do kyblu... Tu petku by nikdy do nich neinvestoval, kdyby nebyl oklaman reklamou "bez poplatku" - a to je prave ta skoda na jedne strane a podvodny zisk na druhe strane o ktere tady jde... Hlavni ovsem neni vyse poplatku ale princip - kazda firma ktera klame zakaznika pri koupi sveho produktu si zaslouzi krach, nic jineho, spolecnosti by tetno priklad jenom prospel!! Stejne CR/SR uz ted z dani od M77 neuvidi ani kacku! Samozrejme uvolnene misto na trhu se v normalni ekonomice v kratkem case zalepi, takze tma z 23,5 by jiste dlouho nebyla... pokud jde o tvoje obavy... K tomu ovsem bohuzel u nas v bananove republice nikdy nedojde, kdyz bude hoooodne velke stesti tak M77 dostane symbolicky pres prsty nejakou pokutickou (smesnou v pomeru k ziskum ze ser-po) a pojede se dal... bohuzel |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lancePřesně tak. R^ |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
@ lanceSi to vystihol do detailu! R^ |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
lanceM7-M77Group-skylink, chce svoju investiciu co najskor spet. avsak ich financna strategia v těžko-slovensku nebude platit aj preto lebo vela platforiem M7 co slape v irdeto2 pozera hocikto aj v emu. no ta investicia do skylinku sa im bude tazko vracat...na Těžko-slovensko budu spominat v cervenych cislach...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkTady si se servisním poplatkem p. Glisník kope hrob, potom třeba mu nevýjde "TZV" - podnikatelský záměr u M77 Gšoup a Ti ho vykopnou a jak zde psal kolega decmen, p. Glisn -mík skončí v Pennymárketu u zeleniny. :laughing: ;P :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
hotovyradno neviem, na co mas tu VIP, mozno aj na digi alebo sky (nie skylink) :))) prajem vela zdaru |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
lanceSamozřejmě, že jde v prvé řadě o byznys, to je princip kapitalizmu. Zákazníkovi nepřísluší soudit jestli je zisk přiměřený nebo ne, po tom mu prostě nic není. Zákazník má možnost odejít k výhodnější konkurenci, pokud nějakou najde. Na druhou stranu kdyby kapitalizmus nepřišel tak bychom tyto problémy neměli, koukali bychom na dva programy ČT v SECAMu na CRT Tesla. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
@CESv penny u zeleniny tihle bezpáteřní vychcánci nekončí.... bohůžel :lookaround: :-/Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
visperno kdyby kapitalisti nepřišli, tak by to takovej rozdíl třeba taky nebyl, v tuzexu by se třeba prodávali značkový plazmy a lcd a v normálních elektrech plazmy a lcdéčka značky tesla. Na systém pal by se třeba taky přešlo :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
![]() |