Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zvažuji podat trestní oznámení na Skylink

Koupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení?

jmaci
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylink

Jo, věřím tomu, že v Tuzexu by ty plazmy byly ale nebylo by do nich co pustit. Jenom ty dvě ČT v analogu. Možná by nám Rusi vypustili družici Molnija a místo karet by se tam strkaly průkazky SČSP. Ale to jsme odbočili, tu klamavou reklamu Skylinku samozřejmě taky odsuzuji, to nebylo úplně fér ani v kapitalizmu.

visper
Registrace: 5/2008

Prosat: suhlasim, zastancovia ser poplatku neako prehliadaju, ze su ludia, ktori maju nielen jednu ale i viacero kariet, a v takom pripade sa ser poplatok predrazuje, a nebavime sa uz len o 1.2E... Cez to vsetko, aj toto ukazuje moralnu rovinu danej spolocnosti, resp. sluzby.

tulen: v pripade sharingu, nechcem ta priatelu sklamat, ale nie je nekonecny, a v ramci EU mozes najst viacero platforiem, ktore sa UZ nesharuju. Napriklad talianska Sky platuje obdobu surflocku tiez, takze.... Tym samozrejme nechcem povedat, ze v pripade talianskej Sky bude enormne usielie aby sa vyvinul XYXscam ktory bude vediet obist antisharingove opatrenia, no moze sa realne stat, ze to bude trvat i roky...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: no aj ked malokedy ale uprimne zacinam lutovat predajcov/monterov, ktori na seba rego karty roznych dochodcov a podobne (robili to s dobrym umyslom), no a ak teraz im pridu zlozenky na 20 kariet, tak to potesi :)))

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

ok. sharing neprevadzkujem takze mi je to v tejto chvili uplne fuk. pre mna za mna nech si to aj bloknu.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Navyse je otazka jedneho ukazkoveho rozsudku a kazdy si dobre rozmysli ci mu to riziko stoji za to.Nie je to technicka otazka dokazat to.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Dokázat se dá jen ta klamavá reklama, za to dostanou jen pokutu. Peníze zpět za karty nečekejte. Prodali vám věc (kartu) na jejíž funkčnost je zákonná záruka 2 roky. Když po se záruce "pokazí" tak nic nenaděláte. Dávají si pozor aby i na poslední karty registrované teď byl 2 roky odklad placení. Potom se "pokazí" a když zaplatíte tak vám je "opraví".

visper

Teraz som myslel ten sharing.V tom druhom pripade si neplet zarucnu dobu a zivotnost.Co to ma spolocne? Nic nazahadzujes po zarucnej dobe ak to funguje nie ? Alebo ? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Myslel jsem to tak, že když se pokazí cokoliv po záruční době (třeba TV) tak nic nevysoudíš. Nevím ale jak by se řešilo kdyby tam bylo zamontované tzv. k.urvítko a pokazilo by se to hodně lidem ve stejnou dobu. To už je zřejmý úmysl.

visper

visper

Na to už sem taky myslel, na kartě předplacený až do roku 2015 a když mně to odstřelí na dálku, tak kulový poznám a nemám nic. Leda si připlatit za NEXT, tam by to jet muselo :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Myslím, že když máš předplacený tak nic odstřelovat nebudou a i kdyby se karta opravdu pokazila tak by ji bez řečí vyměnili.

visper

alfasex

Věř nebo nevěř, ale i já coby zastánce poplatku budu platit za dvě karty. Jednu má máti v pokoji a druhá je v pokoji pro hosty.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

visper

Za žádnou klamavou reklamu "Navždy zdarma" (z minulosti) M77 pokutu dostat nemůže, protože kvůli tomu ani není řešena. M77 je řešena za nekalou obchodní praktiku, protože neměli v ceníku uvedenou koncovou cenu produktu Gratis, tedy včetně servisního poplatku.

joscer

joscer: to je ok, ja respektujem nazor inych (aj ked s nim nemusim suhlasit) ...

http://youtu.be/LlpQfuIuMN8

toto je inak narez jako (nevhodné slovo) :8) ... ospravedlnujem sa ale musel som...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: co ma prosim vas spolocne zarucna doba zo ser poplatkom? :8) to uz vazne nemiesajme hrusky s jablckami...

alfasex

alfasex

To (nevhodné slovo) jsi tam takhle rovnou napsal nebo jsi tam to nevhodné slovo napsal skutečně a nechal jsi to na "automatickém cenzorovi"? :))

joscer

no malo to byt p.r.a.s.e ... automat je ale sikovny :laughing:

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

omg, lidi. vy furt řešíte že je to nefér, že to mělo být zadarmo do konce světa, atd.
kua, otevřeli jste obálku s kartou? tím pádem jste souhlasili s podmínkami, kde je jasně napsané, že provozovat má právo na "změnu pravidel hry" ať se vám to líbí, nebo ne. tak už nás (co to pochopili) vaší nechápavostí prosím neobtěžujte. na toto téma tady toho bylo napsáno dost. nemá smysl to řešit furt dokola, stejně nic nezměníte.

pejvl2
Registrace: 7/2009

Mi připadá ten servisní poplatek od Sku-rlinku a M-d 77 Gšoup, je jak SOMRAČENKA - pro CIGI SOCKY, jako když si jdou na """""""""", Správu pro sociální zabezpečení pro dávky,"""""""""""""" už jste někde zažily, po koupi : pračky, auta, televize, aby po Vás někdo chtěl dotatečný měsíční poplatek ???? Ať vrátí many za přístup karty co jsou v záruční době - jsou-li to slušní lidé !!!!!!!!!!! Rv :bomb: Rv

CES
Registrace: 4/2007

@CES

Toto je zajímavý právní precedens. Z lidského hlediska by měli vrátit ale asi budou tvrdit, že ti služba v záruční době funguje takže nemáš nárok.

visper

uživatel CES

Dle vnímání veřejnosti,je to podvod,ale v rámci daleko větších podvodů se to stratí.Je pravda,že to bylo letadlo,nešlo to provozovat do nekonečna,ale když jim odejdou kunčofti,budou na tom lépe?Mohli vytvořit nějakou platformu,kde by si lidi mohli vybrat z celkové nabídky k základu pár programů a jistě by nikdo nereptal.Je to na nich,zda se k tomu postaví čelem!! :lookaround: :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

Pro lance

Pro tady píšeš takové hovadiny: "Na druhou stranu kdyby kapitalizmus nepřišel tak bychom tyto problémy neměli, koukali bychom na dva programy ČT v SECAMu na CRT Tesla."

Za komunismu nikdy nevysílali dva programy ČT protože ani neexistovali!!!

Za další umíš vůbec česky? Od kdy se česky píše "kapitalizmus" a co je to "koukali".

PS: Pokud začneš trojčit tak je to, že tvé hovadiny se nedá jinak reagovat.

risposta
Registrace: 2/2012

risposta

Ty taky nějak špatně koukáš, to nepsal lance ale já. Obávám se, že česky neumíš ty, v pravopisu jsou povoleny oba výrazy: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/kapitalizmus-kapitalismus
Za komunismu neexistovala televize a nebyly dva programy?
Nevím jak se má správně trojčit.

visper

visper

on asi nekouká, on čumí a televize nebyla ČT, ale ČST :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil

Jo, pravda byla to ČST a nebylo to za komunizmu ale za socializmu. Nevím ale proč se do mne naváží, já jsem jen popisoval jak to funguje v kapitalizmu ale není z toho poznat jestli jsem pro nebo proti. ;)
Mimochodem má tam dvě hrubky.

visper

Toto svinst...im prejde len z jedneho dôvodu:DPH! Aj tie naše slavne štaty su uvedomili že zo serpa sa nažeru aj oni ... Rv

par32
Registrace: 11/2007

DPH -sorry :)))

par32
Registrace: 11/2007

@CES

"už jste někde zažily, po koupi : pračky, auta, televize, aby po Vás někdo chtěl dotatečný měsíční poplatek ????"
Co to je za přirovnání? Nebo ty už jsi zažil, že ten co ti tu pračku, talevizi prodal ti poskytoval další pravidelnou měsíční službu k tomu zboží a tedy měl s tebou další náklady?

joscer
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra