![]() |
|
Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkKoupil jsem si od nich dvě karty a s doplatky za Novu a SK se celková cena přehoupla přes 5000Kč. I přes inzerci "Kvalitní televizní příjem bez poplatku" zavádí měsíční poplatek. Jejich ultimátum "Zaplať, nebo tě vypneme" se mi nelíbí. Mám vážný důvod, že mi vznikne "škoda nikoli nepatrná - 5000kč" a cítím se zavedením poplatku z jejich strany podveden. Zvažuje ještě někdo na ně podat trestní oznámení? |
jmaci
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
par32Chcel som len vysvetlit, že administratívny poplatok sa využíva úplne na niečo iné ako servisný poplatok. Aspoň u UPC je to tak...skylink operácie, ako ma UPC, nemá. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan CPlať u Skylinku měsíčně za nějakej balík programů a SP se tě taky týkat nebude. Je to naprosto stejný jako u freeSATu :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na Skylink:) :) :) ahoj |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Tak už nám doporučují......i kucí od Paroubkahttp://www.nslev21.cz/aktuality/mate-satelit-tak-uz-asi-vite-ze-jste-byli-podvedeni%E2%80%A6 |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
vážení pánimyslite ze skylink zakl. ponuka a nielen to, nebude slapat na smiesne emu???...aj preto lebo vela sat. platforiem spolocnosti M7 pozera hocikto v irdeo2 na emu a nemusi platit...prechod skylinku z CRW na irdeto je preslap z blata do kaluze...tak im treba :)))Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Zvažuji podat trestní oznámení na SkylinkSecure Silicon na ně :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 156 | |
![]() |
|
![]() |