![]() |
|
funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOHD)tetka skousim jen tak z nudy projizdim programy jestli neco nejede a ejhle...najednou mi jede Nova sport sd ale je mi to prd platny kdyz mam HD :D. jedeto i vam?PS: Mam Skylink ICE a predplacene HD PLUS a HBO HD (bez Cinemaxu) |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...to je snad jasny ze ti pojede i SD verze :laughing: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...To teda moc jasný není, protože když si platím balík HD Plus, tak proč by to mělo otvírat i programy z nabídky Multi nebo Kombi? Ale jestli jo, tak fajn, nikdo se jistě zlobit nebude :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...Ono to přece jen docela jasné je, mrkni se i na HBO sd..Vždyť to mají v té brožuře. ;) Je to samozřejmě pochopitelné, platíš přece za obsah navíc ve vyšší kvalitě(tedy dražší produkt). Je to praktické třeba při poruše HD přijímače, dřívějších výpadcích S2 při bouřce a ten další důvod už uvádět nebudu :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...U HBO je to přímo uvedený, tj. "HBO HD+HBO 2+HBO Comedy(+ HBO) trojice prémiových programů", ale u Nova Sport HD (nebo čehokoliv z balíku HD Plus), se nic takovýho nepíše a navíc by pak kromě Nova Sport musel šlapat ještě Eurosport, Eurosport 2, Filmbox a History, protože HD verze těchto stanic jsou v balíku HD Plus. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
ano pitomec ... presne takto ja vim ze hraje i hbo sd kdyz mam hbo hd ale nevim jaktoze hraje NOVA SPORT SD ... jinak nic jinyho z kombi nebo ostatny ...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...Odvolávám co jsem odvolal..Je fakt, že v brožuře je to zatím jen u HBO(už jsem do ní dlouho nekoukal), tak nějak nevím proč (asi přání otcem..) jsem si myslel, že to bude obyčejná praxe.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...ja to neodvolam :))) jednou sem to rekl tak si zatim stojim i kdybych nemel pravdu:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...NovaSport SD aj HD mi ide momentálne aj na karte kde je len základná ponuka (0D96 ICE); |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...Taky mám jen základ a nova sport SD/HD jdou. Karta skylink ICE. |
jankorych
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
tak se prece neco deje :Dtak se prece neco deje :DZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...To je promo akce novasportu ,protože tam nic nedávají :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigj:laughing: :laughing: :laughing: |
tanabe
![]() |
|
RE: funkcni NovaSportSD (mam jen HDPLUS a HBOH...ja mat vase problemy.. |
tophunter