Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

plazmová televize LG

Zdarec. Před zhruba 10 minutama jsem vypnul tuto televizi, ovladačem. Nyní jsem ji chtěl zapnout, ale nesvítilo světýlko, nejde zapnout, nejde nijak zprovoznit... Nevíte, jaký je tam problém? Díky.

nevim.. :/

sawe
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: plazmová televize LG

Zkontroluj ovladač jde to přes foťák na mobilu nebo taky odešla ledka na telce. Kdo ví co se tam stalo? R^

slapet
Registrace: 11/2007

Odešel

Ti zdroj v televizi!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

skus vymeniť baterky

ucetni
Registrace: 4/2012

Jistě pánové.

Vadná LEDka v TV nebo vadné baterky v DO způsobí, že nejde zapnout televizor. To jsou opravdu rady k nezaplacení!
Když nesvítí LEDka na TV, tak do ní nejde napájení. To znamená, že je buď vypnutá ze sítě, vypnutá hlavním vypínačem (pokud je), je praklá pojistka nebo vadný zdroj.

Enik

Ahoj Eniku, já bych si zavedl nějaký poradenský příspěvek, který by museli platit. Ani ne tak za ty rady, ale za ty nervy co musíš prožívat, když to čteš a píšeš... :laughing:

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Mozno u nich napaja ledka ten zdroj ! :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tukan

Já už se dávno nerozčiluju. Pokud chce někdo naslouchat těm nesmyslům, tak klidně může. Pokud má někdo potřebu tady ze sebe dělat trouby, tak klidně může. Aspoň je vidět, jak lidi tady přemýšlejí. Mně už vůbec nepřekvapuje, že je naše společnost i celý svět v tak ubohém stavu, když je většina civilizace mentálně na úrovni houpacího koně.

Enik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra