![]() |
|
plazmová televize LGZdarec. Před zhruba 10 minutama jsem vypnul tuto televizi, ovladačem. Nyní jsem ji chtěl zapnout, ale nesvítilo světýlko, nejde zapnout, nejde nijak zprovoznit... Nevíte, jaký je tam problém? Díky.nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: plazmová televize LGZkontroluj ovladač jde to přes foťák na mobilu nebo taky odešla ledka na telce. Kdo ví co se tam stalo? R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
OdešelTi zdroj v televizi!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: plazmová televize LGskus vymeniť baterky |
ucetni
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
Jistě pánové.Vadná LEDka v TV nebo vadné baterky v DO způsobí, že nejde zapnout televizor. To jsou opravdu rady k nezaplacení!Když nesvítí LEDka na TV, tak do ní nejde napájení. To znamená, že je buď vypnutá ze sítě, vypnutá hlavním vypínačem (pokud je), je praklá pojistka nebo vadný zdroj. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: plazmová televize LGAhoj Eniku, já bych si zavedl nějaký poradenský příspěvek, který by museli platit. Ani ne tak za ty rady, ale za ty nervy co musíš prožívat, když to čteš a píšeš... :laughing:Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: plazmová televize LGMozno u nich napaja ledka ten zdroj ! :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tukanJá už se dávno nerozčiluju. Pokud chce někdo naslouchat těm nesmyslům, tak klidně může. Pokud má někdo potřebu tady ze sebe dělat trouby, tak klidně může. Aspoň je vidět, jak lidi tady přemýšlejí. Mně už vůbec nepřekvapuje, že je naše společnost i celý svět v tak ubohém stavu, když je většina civilizace mentálně na úrovni houpacího koně.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
![]() |