![]() |
|
Humax Irdeto IRHD 5100SVymenil som skylink za freesat. Na skylink mi išli HD programy bez problémov, na freesat mi obraz digitalizuje a zvuk sa zasekáva. Vie mi niekto poradiť ako mám problém odstrániť? Ďakujem |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100SOdpověď je jednoduchá, svěř se svému novému operátorovi |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100SĽudmila-Ty si mu dala! R^ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100Spřijímačem to asi nebude (pokud jel Skylink HD), operátor UPC to taky asi nebude , zbývá natočení paraboly |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Reakcia na príspevky :(Operátor to riešiť nevie, signál má kvalitu 97%. Ďakujem Vám za "odborné rady". |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
satelittTento prijimac som daval asi 5-tim zakaznikom so sluzbou Freesat a HD programy idu bez problemov. Urcite ti odporucam presne nastavenie paraboly,nakolko pri HD programoch su na to prijimace haklive. Skus to namerat na 11 842 V/30 000. AK naladis presne tento TP, malo by ti to ist bez problemov.Bezalo mi to aj na 60-tke parabole,ale istejsie je to s 80-tkou a dal som konvertor Inverto. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Humax Irdeto IRHD 5100SDělá mě to taky, možná pomůže změna software, já mám 1.06, zatím jsem neaktualizoval, tak nevím. Dělalo to u tohoto přístroje od začátku a prodejci o tom věděli. Teď už se o tom nepíše, takže to možná nový software opravil. |
mak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
![]() |