Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat digit mf4-s

Prosím poraďte!Mám Digit MF4-S CC a rodičům nebral jejich satelit ICE IRDETO kartu.Tak jsem jim ho sehnal také,jen je označen MF4-S.Bohužel je tam starší soft 2.22.0.3 já mám 2.22.0.11.Ten starší si neporadí s kartou a mně se nedaří stáhnout novější.Ani technisat a ano Omko už ho nenabízí.Stačil by mi program,který by dokázal načíst údaje z mého a vložit do jiného.Ale na nic takového jsem nenarazil.Pouze Editory.Mám přístoj připojený k PC pomocí RS232,ale počítač ho nevyhodnotí jako datové uložiště,a tím pádem nezobrazí.Jestli máte někdo nějaký nápad nebo novější Firmware,bylo by to super.

zlobrmogi
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat digit mf4-s

na tenhle typ je běžně ke stažení na astře

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Byla na mysli tato astra?http://www.onastra.cz/4217/cz.Ani tam nic nevidím.Ani na astra.de

zlobrmogi

Nedávno sem to tahal z Astry 19,2E

Pitomec
Registrace: 9/2011

Typ MF-4 S má pouze čtečku Conax, karta CW nefungovala. Z boku vložit modul CW nebo Technistat Technicrypt CI+ IRDETO a kartu. ICE karta funguje jak s Eurocam modulem CW, tak by měla i s novým od Technisatu.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Je je cislo HW? Je ti uvedené v konfiguracnim Menu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Technisat digit mf4-s

Číslo HW je 25.15 a něco v závorce.Momentálně to nemám u sebe a netuším zda je i závorka tolik důležitá.Právě,že mě mate,že mám stejné číslo HW,ale rozdílný soft.Měl jsem to měsíc běžet včetně nastaveného automatického stahování aktualizací z astry,ale nedaří se mi Update.Píše,že nemá k dispozici novější.Ale asi to bude hlavně tou čtečkou.To mně totiž vůbec nenapadlo.

zlobrmogi

RE: Technisat digit mf4-s PoldaS

Omlouvám se.Večer mi to dobliklo.Celej den jsem seděl u PC a snažil se stáhnout soft.Proto ta otázka na adresu.

zlobrmogi

Tak a teď asi pobavím všechny.Dnes jsem restaroval na tovární nastavení,a vyzkoušel Update.A je tam nová verze!!!Takže aktualizuju,pak budu vědět víc.Já se z toho ... :bomb:

zlobrmogi

Technisat digit mf4-s

Funguje a bere kartu Irdeto ICE !!!!

zlobrmogi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra