Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Trikolor nejede v cccam

Zdar, mám nasdílený ruský Trikolor (to, kde a za kolik zde neřešme, bavíme se o technické stránce) a přes MGCamd je vše OK, ale jelikož z praktických důvodů preferuji používat CCCam, přepsal jsem zápisy do cccam.cfg ve formátu N: server port name pass. Tady funguje vše košer krom toho Trikoloru. Na fórech je psáno, že holt ten DRE Crypt je celkem divný systém - Platforma taky měla u "alternativních poskytovatelů Pay TV" problém.... Předpokládám, že vše vyřeší korektně napsaný cccam.prio, ale nevím jak... Pokud někdo družici 36E má, klidně mu na měsíc ten Trikolor zaplatím, aby mi s tím pomohl, díky. Možná by bylo řečení to přepsat do Oscamu, ale ten jsem nikdy nezkoušel a nechci ztrácet čas něčím, co může být slepá ulička.... Má s tím někdo zkušenosti?

hotovyrad
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Trikolor nejede v cccam

prepísanie adresy ti nepomôže. každý zdieľací server preferuje newcamd 5.25 , Mgcamd. podpora pre trikolor pre Cccam nemusí byť aktuálne podporovaná.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

to oneeeee

Spíše je to tím DRE Cryptem, protože Platforma když ještě jela tak pokud ji někdo měl, nedalo se hovořit o spolehlivosti... Tak říkáš, že se mohu stavět na hlavu, ale asi s tím neudělám nic jo?

hotovyrad

skús to cez oscam. raz som o tom tu aj písal. Z pôvodnej adresy C: mi cez oscam išlo asi 80% paketov.
ruské servery preferujú CWS: cez protokol newcam je to naj-stabilnešie a neseká sa to tak ako u cccam.

oneeeee

to oneeee

ano, ale pak mám jeste CCCam linku pri jiné providery, tak jsem to chtel mit v jednom, abych nemusel EMUlatory prepinat

Prosím te, pokud bys mi mohl poradit, jak prepsat MGCamd/CCCam do Oscamu, budu rad, s Oscamem nemam zkusenosti, event pokud mas nejaky link.. diky

hotovyrad

no hold neni tricolor ako tricolor... na onej pozici sa pouzivaju 3 verzie drecryptu a myslim ze aj mgcamd ma problem s poslednou verziou pouzivanou na HD programoch - dlhe ecm
Kazdopadne CCcam az od verzie 2.1.12 podporuje drecrypt ..
BTW: zrovna vcera som s kamosom skusal rozbehat jednu pirate tricolor v kombinacii oscam ako server a mgcamd ako klient a vsetko co malo ist v starom systeme slo, dokonca aj HD-cka presunute z 9E slapali vratane pecka Iskusenie HD :8)

medik
Registrace: 11/2011

adresa pre cccam ide aj pod oscam. netreba nič prepisovať. oscam zožere aj Cccam cfg.

oneeeee

to oneeee

takže když nainstaluju a zapnu oscam, nepotřebuju žádný jiný zápis, on si vyzobe ten cccam.cfg? Jinak samozřejmě na gemini Projectu 5.1 mám funkci Autocamd, tak ty 3-5 sekund holt počkám no.....

hotovyrad

Mgcamd má (bohužel) problém extérně zpracovat (poslat na server) ECM větší než 256 bajtů. Tak dlouhé ECM se ale vyskytují pouze výjimečně...
Když slyším/čtu slovo cccam, tak se osypávám a cítím se jak svěcenou vodou poletý satanista. :razz:

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

to Ales Havel

Je zvlastni, že vychodni sdileci preferuji MGCamd, kdezto ti zapadni jedou vyhradne na CCCamu

hotovyrad

cccam 2.3.0/oscam 1.2

po přepnutí na výše uvedenou kombinaci 3kolor jede.... díky všem... ale ve své podstatě je řešením i ten AutoCamd....

hotovyrad

na túto kombináciu by ti mali ísť niektoré programy na siriuse- viasat. aj bez adresy.

oneeeee

Aj na CCcam line použi MgCamd a máš po probléme.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

torasto

ale vždyt píšu, že MGcamdový zápis přepsaný do formátu N: nehraje :-) Teda ano, ale program naskočí po dobré čtvrthodině a po přepnutí totéž, což jaksi není to nejlepší.... ale s tou kombinací s oscamem to jede pěkně

hotovyrad

To hotovyrad

Ja som to myslel,že C line z CCcam.cfg prepíšeš do cccamd.list
(var/keys) určeného pre MgCamd - a ten bude dekodovať N aj C.

Rasto

to Rasto

Jako naopak jo? Tzn že zápis z cccam.cfg vepíšu do var/keys/cccam.list a zapnu MGcamd? Ne, takto to nejede

hotovyrad

To hotovyrad

Zisťoval si prečo to nejde ? Máš v mg_cfg správne nastavený parameter G: { 33 } ?
Ale ak Ti to ide cez oscam, tak to ber iba ako info.

Rasto

to Rasto

volbu 33 zde vůbec nenám....

# network mode, use summ for several clients
# 00 no network (default)
# 01 newcamd netclient
# 02 radegast netclient
# 04 camd3 netclient
# 08 gbox netclient
# 32 cccamd netclient, card list saved as /tmp/cccamd.info
# (ECM only, supported server version up to 2.1.1, later not work)
G: { 01 }

Přes Oscam to jede, ale více možností je lépe, než míň....

hotovyrad

To hotovyrad

Volba 33 (network mode, use summ for several clients) je vlastne suma 32+1 - aby si mohol MgCamd používať ako newcamd netclient aj cccamd netclient.
Čiže namiesto G: { 01 }, vložíš G: { 33 }

Rasto

Tak mi ho teda vyndej :-)

Super, jde to i naopak, dík :-)

hotovyrad

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra