Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Výměna

Už o pár dní se přetahuje 2měsíční promo po registraci.Máte s tím někdo zkušenost ?? Né,že by mi to wadilo,hehe... :)

wlada
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Výměna

kuba, jj, po reautorizacii karta nabehla do 15 sec. Nevim co to tam maju za bordel, v kazdom pripade ale vyhovorky o patchoch a posuvani niektorych emm na vedlajsiu kolaj s tym nemaju nic spolocne

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

pitomec, nic mimoriadne verejne nevytrubujem. Zalezitosti okolo global free sa povaluju na nete od maja r 2011
To ako bleskovo na ne Irdeto zareagovalo len svedci o skvelej podpore, o ktoru cryptoworks po roku 2012 prichadza :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

škoda,že u mě Gratis nepřetahoval.Měl končit 29.7 a dnes ráno ukončil.No stejně mě programy moc nebrali.Koukala jsem hlavně na Papriku a tu bych si i zaplatila,ale musela by být samostatně,nebo v jiné skupině.

marie2
Registrace: 10/2007

To JozefBA

Súhlasím,máš pravdu.

Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000

artin
Registrace: 1/2008

Jo a proto je Aukro plné Výměn bez Global Free !!!

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Pánové je to hezký co zde píšete , ale co chudák normální divák jako já který tomu nerozumí ani neví co je to BLOKER atd. Toho zajímá pustit programy a pak zda-li jdou a nebo nejdou . Pak se divíte , že plno lidí odradí Skylink ( těch bude po 1.9. 2012 dost ) , ano lidi tomu nerozumí , nechtějí změny , časté přeladování programů , každou chvíli nový SW atd všechno stojí pro lidi hromadu peněz za mechanika na udržení Skylinku .Lidi chtějí jen koupit přístroj a koukat jako u DVB-T i u DIGI TV atd. bez rozdílu kvality . Plno lidí nemá ani internet ani neví co se nového děje .U nás na vesnici 60 obyvatel mají třeba jen dva ve vesnici internet a v práci je plno lidem blokovaný . Plno lidi ani neví ani o servisným poplatku že bude od 1.9.2012 , nebo výměně karet za ICE , protože reklama v TV tam není na to a kde to mají zjistit . Jedině od kamarádů nebo babičce až to dojde a nebude moc nic sledovat . Rv :bomb:

amater3389
Registrace: 7/2012

U DVB-T nic nepřelaďuješ? Ha, ha, ha - to je dobrej fór, hlavně v souvislosti s muxem 3 :D

Pitomec
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra