![]() |
|
skylink a licenceZdravim panove, jen tak pro zasmani.. Jak skylink presel pod lucemburskou hlavicku tak ma neplatne vsechny vysilaci licence.. Zitra se tim bude na zasedani zabyvat rada pro rozhlasove a televizni vysilani.. Skylink neni vsemohouci.. :bomb:Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
s.p.a.mADNIM DELETE Rv |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: skylink a licencea já že dneska nic nebude od plaček RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: skylink a licencePreco by to mal byt s.p.a.m. ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: skylink a licenceno nicolepcd si chce hrát na důležitýho a sám Antoš je plačka :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: skylink a licenceJestli je to pravda tak to je taky pěkný bordel.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: skylink a licenceFirma, která tady nepodniká, nemá tady IČ ani organizační složku, tady nemusí mít ani licenci, takže jak bylo napsaný: spam Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
PitomecTo je zajímavý ser. pop. vybírat to můžou že? ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: skylink a licenceSpamer pitomec hlasi spam. Informace to je jinak docela zajimava.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: skylink a licencePitomec, ty si vírus tohto fora. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
slapetNemusíš nic platit a ti skuhralové, kterým SP vadí, taky ne :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
kubaBěž se zrefreshovat a neotravuj, zjevně ti dovolená v tropech nestačila :razz: |
Pitomec
![]() |
|
RE: skylink a licenceJá jsem nepsal o placení, psal jsem o vybírání poplatku. ;) |
slapet
![]() |
|
RE: skylink a licenceA proč by firma z EU nemohla v nějakým členským státě něco vybírat? Ty taky můžeš v Lucembursku, akorát je otázkou, jestli ti někdo něco dá :))) |
Pitomec
![]() |
|
FňukKvóta denně jednoho založeného tématu na téma uplakánků je naplněna, vše je OK :-)))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: skylink a licenceadmin asi spí to je témajo a ten co psal ze skylink tu nemá co dělat ze má majitele až v luxemburku nebo kde to je a co takový digi tv taky nemá majitele v czech a vysila tu |
nicolepcd
![]() |
|
Pitomec hotovyradTady jde o to, že se mění pravidla během hry. Třeba jako při hokeji kdyby během hry ikdyž by to bylo upozornění pět minut před daným okamžikem, že to či ono platí či neplatí. Je to nefér. Rv |
slapet
![]() |
|
RE: skylink a licenceTo je taky pěkný nesmysl. Pokud tady podniká, tak má platit daně tam kde podniká a ne tam kde sídlí. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
chytrolín slapeta copak se změnilo? Já myslím, že nic... M77 jakožto společnost z jiného státu zde rozhodně mít licenci nemusí. Má ji snad Cyfra, jejíž kartu si koupit legálně můžeš a zde se na ni koukat? O registraci C+ v rámci Polska nemluvím, to je zase vztah mezi Cyfrou a zákazníkem.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: skylink a licencea digi tv ho platí :O |
nicolepcd
![]() |
|
chytrolín slapeta proč by nemohli vybírat poplatek? ten není na licenci vázaný už vubec.... Fňuk :laughing: |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradUž jsem pleteš něco jinýho než jsem psal já. ;) |
slapet
![]() |
|
mBankVem si mBank, ta má licenci polskou, myslíš si, že její podnikání zde je nezákonné? Zažaluj je, hrr na ty vrahy z Wall Streetu, lůzo!!!! |
hotovyrad
![]() |
|
slapetanalogicky je to totez.... a vubec, Tobe nejde vubec o nejakou licensi, jsi stejná plačka jako mnoho dalších, kdo pláče nad SP, tak sisi našel rádoby zástupný důvod, jak na M77 hodit špínu. Pokud Ti není trapně před ostatníma, opravdu se sám před sebou cítíš hrdý, že se chováš jako malé dítě? |
hotovyrad
![]() |
|
slapetTo už jsme slyšeli a jestli na tom chceš něco skutečně změnit, tak podej žalobu a doufej. Ale tím denodenním hekáním na fórech nezměníš naprosto nic, to ani doufat nemusíš. |
Pitomec
![]() |
|
hotovyradJá Tě taky neurážím tak se na to vykašli. Já jen psal, že to je nefér jednání. Rv |
slapet
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |