Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink a licence

Zdravim panove, jen tak pro zasmani.. Jak skylink presel pod lucemburskou hlavicku tak ma neplatne vsechny vysilaci licence.. Zitra se tim bude na zasedani zabyvat rada pro rozhlasove a televizni vysilani.. Skylink neni vsemohouci.. :bomb:

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

slapet

Ja Te taky neurazim, jen nazyvam veci pravym jmene. Mame zde UOHS, Ustavni soud, CTU a dalsi instituce.... dle vsech je podnikani M77 naprosto koser a chces mi rict, ze nejaky anonymni kecal od klavesnice ma nad tyhle hlavy pomazane navrch? Predpokladam, ze jsi svuj Zivotopis do CTU poslal...

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: skylink a licence

Tak mě nenazývej lůzou. Rv

slapet
Registrace: 11/2007

slapet

to jsem myslel obecne na tech 100 a jednoho uplakanku zde - musis uznat, ze dva mesice po zavedeni SP denne videt 3/4 odborneho fora zapleveleneho timhle plačtivým shitem je už moc... Tobě se omlouvám

hotovyrad

načo

platiť za nejaké licencie, šak to cezhraničny prenos. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

hotovyrad

OK ;) R^

slapet

Licence

Nerad bych se pletl, ale licenci na vysílání v té které zemi muejí mít přímo ty vysílané stanice, nikoliv provider

hotovyrad

To mate fakt naplneny zivotm ked tu stale smrdite na fore........a este tie duchaplne prispevky ........... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No jo, co naděláš. Možná tady čekals zfanatizovaný odpůrce poplatku, ale nějak se ti rozutekli, asi je to už nezajímá a vypisujou složenku na zaplacení :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

To myslis mna?Nic som necakal, skor vidim ako sem prestali chodit slusny ludia, ktorych si pamatam este s pred roka.
Bohuzial sa to zuzilo na par platenych blbeckov a rusofilov.......Myslim, ze je to na skodu prevadzkovatela tohoto fora. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@hotovyrad

Trošku sa pletieš. Stanica by mala mať licenciu na vysielanie, tam je Tvoj názor správny. Ale satelitní, kábloví či IPTV operátori musia mať licenciu na retransmisiu. A tú napríklad na Slovensku taká Digi Slovakia má.

LuboTS
Registrace: 5/2006

oprava

slusní ludia...

liquere

Jak jinak, kdo nesouhlasí s poplatkem, tak je slušňák a kdo s ním souhlasí (resp. ho bere jako nutný zlo), tak je ta černá ovce (podle tebe dokonce placenej blbeček), že? Tyto názory probíráte v privátní sekci na ABF? :lookaround:

Pitomec

LuboTS

Jenomže M77 tady nepodniká podle ZOK, vlastně tady nepodniká vůbec, takže ani nemusí mít nic od RRTV. Zajímavá situace, ale právně asi v pořádku...

Pitomec

To je nesmysl musí mít aspoň někde v eu tu licenci na šíření programu.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

to satmam

Takže pokud ji mají v Lucembursku, je vše OK, je to totéž jako Evropská homologace u aut....

hotovyrad

boha at uz ty NEPLATICE odstrihnou a je KLID(nejlepe dneska o pulnoci)

tanabe
Registrace: 7/2010

Nicol opět v akci na s...

Fanyn

Pitomec motas dokopy veci ktore som nikdy nenapisal. Poplatok som nespomenul a na ABF som tiez nic nepisal do tej sekcie uz dlho.
Takze vymysli nieco nove.Tych par kriklunov co obhajuju poplatok a pritom maju VIP karty to nie su pokrytci? Mensie zlo ?To uz pocuvam 20 rokov.To ten vychvalovany volny trh nevie produkovat nic ine ako mensie zlo? Ale no nic az aj nemcom pretecie pohar trpezlivosti a nechaju padnut EU potom sa vsetci co sa modlia k "WALL STRETU" zobudia. Potom mozes tarat o odpojenych baterkach v skodovkach,vecne zapnutych pristrojoch,legalizovani svinstva a zastavat sa neferovosti.
Dufam ze k tomu vychovavas aj svoje deti,aby spolocnost mala svetlu buducnost. Rv

liquere

oprava

"Wall Streetu"

liquere

liquere

Řekl bych, že největší křiklouni jsou tady spíše odpůrci SP.
A jen tak na okraj. Já třeba mám celkem 4 karty, přičemž za dvě budu platit SP. Věř nebo nevěř, ale je to tak.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tak, tak, nejvíc řvou odpůrci SP. Navíc liquere a spol. si ten signál stejně šlohnou sdílením, takže jejich prskání na adresu Skylinku je úplně mimo mísu a mělo by význam snad s příchodem Secure Silicon.

Pitomec

to Pitomec

Klienti nikomu nic nekradou, to se pleteš.... ale to už se zde řešilo....

hotovyrad

dodatek....

Je zvláštní, že titíž lidé, kteří brojí proti share ochotně odpovídají na otázký týkající se Keys do EMU, přičemž klíče do EMU jsou narozdíl od klientství share evidentní a do očí bijící zlodějina. Klient share nikoho neokrádá... a že tak hypoteticky dělá poskytovatel? Co je mi po tom, můj boj to rozhodně není. Takoví šedí mobilní operátoři... jistě, jsou takoví, kteří mají vše košer, ale je jich spousta, kteří fungují stejně, jako poskytovatelé share.. levné volání za zlomek oficiálních cen se líbí každému, ale je to totéž... a další příklad... levná "zelená nafta"... každý, kdo by měl možnost ji koupit, tak takto učiní... a tak bych těch příkladů mohl najít mraky.. Tihle pokrytci mě fakt baví...

hotovyrad

Aj tu nejaký Pitomec?

http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=516&start=30

tatar
Registrace: 4/2006

Pitomec dělá čest svému nicku

Pitomče, já na dovolené nebyl, mám totiž cestovku a vyvezl jsem jednoho klienta. Ale nazývat tady někoho uplkánkem a podobnými názvy, může pouze chudák, který nemá argumenty a v diskusi mu jde pouze o urážení ostatních, což je tvůj případ. Už dlouho jsem tu neslyšel tolik nesmyslů, blábolů a protiřečení jako od tebe. Srandu z tebe mají i naši psi.Někdy si to po sobě přečti, ale asi i to bude zbytečné.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra