Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sky Italia card

Ahoj,
najde se zde někdo kdo by mi pomohl znovu rozjet kartu Sky Italia. Koupil jsem roční kartu, ale fungovala pouze 2 měsíce, ve výpise karty expire date 27.7.2012. Dnes jsem kontaktoval zdá se ochotného prodejce karty, kterému jsem zaslal číslo karty aby ji zaktivoval. Nicméně se to nepodařilo. Dle jeho instrukcí zápisy na kanálu Sky Uno nepřišly. Mám linux a netuším zda to může třeba být nastavením oscamu, poněvadž v tom nejsem kovaný. Prodejce mi i nabídl originální skybox, ale předpokládám, že by to mělo jít zprovoznit i bez něho. Oceňuji jakoukoliv radu, popř. jsem ochoten s kartou i někam dojet (okolí Zlínska ideální). Pište případně i do mailu jfs"zavinac"centrum"tecka"cz. Thx

sinus
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Italia card

Kartu dát prodejci a pokud se mu ji podaří aktivovat ve Skyboxu, tak aspoň bude jasno, kde je chyba.

Pitomec
Registrace: 9/2011

sinus

Poradiť by ti vedel Padre pio ale tych čo vedia radiť tu zakažu-skus susedne forum :laughing:

par32
Registrace: 11/2007

R^ http://cccam-exchange.com/threads/4011-OScam-Cards-List-and-Configurations-all-cards-that-can-read

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Nepamatuji si to úplně přesně ale tuším že aktivační kanál byl TG24 nebo jeho frekvence a Ferguson HF8900 nic nepsal..prostě jen Videoguard karta vložena..možná ten oscam není to pravé..určitě to jde ještě aktivovat na Vantage..co psal Vorti

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Jak píše shoky/nejlépe a nejrychleji se tato karta aktivuje ve VANTAGE-vyzkoušeno!!!/I Ferguson 8800HD umí ,trvá to o něco déle/ale fubguje to!!!
Chce to vyzkoušet,jestli někdo v okolí má tyto přístroje.
Jestli tuto možnost nemáš,tak rada Pitomce je zlatá!!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Ok. Díky. Jestli nikoho neseženu, tak koupím asi nějakého orig. střepa na rozjezd. Možná se vyplatí i do budoucna.

sinus

Update karty 093b i 09cd funguje bez problemu pod oscam. Konfigurace neni slozita. Dulezity je povolit AU pro ctecku a uzivatele (uzivatel ma AU "1", ctecka pa AU povoleny a nic blokovanyho). Update karty trva vetsinou 1-2 hodiny a nezalezi na tom, co za kanal naladis. Pri spravne nastavenym oscamu uvidis ve statistice ctecky spoustu prijatych EMM. I kdyz ty cekas na EMM-UQ, tak EMM-G nebo S chodit musi porad.

A jestli tu kartu mas z ebay, tak bych se nedivil ani moznosti, ze karta vubec rocni nebyla. A ty s tim neudelas vubec nic, protoze po PayPal/Ebay prijimaji reklamace jen cca 40 dni od nakupu. Stalo se to me a niceho jsem se nedomohl. Prodejce na ebay navic zmizel a ted vystupuje pod novym jmenem a mozna vesele okrada dal.

drhans
Registrace: 12/2009

No, mě je to právě divné. Karta před tím v pohodě fungovala. Na druhou stranu včera jsem komunikoval právě dobré 2 hodiny s tím prodejcem (eBay) a vypadalo to, že se snaží pomoci. Otázka zní, jestli se doba expirace té karty dá prodloužit? I když si myslím, že oscam je nastaven správně, ovšem nejsem fundovaný to říct určitě, nejlepší by bylo tu kartu odzkoušet v orig. boxu, pak by se pravda ukázala. Kdyby se tady někdo takový našel, bylo by to fajn.

sinus

Mám oreginalny prijímač SKY. V nedeľu, po dvoch týždňoch som sa vrátil z pracovnej cesty a keď som pustil SKY ITALIA tak nič nefungovalo a na obrazovke písalo, že sa overuje karta. Trvalo to 120 min. a karta nakoniec nabehla. Mám ročnú z eBay. Asi robili nejaký záťah, lebo po dlhšom čase nepozerania sa karta overila do 5 min. Priznám sa, že som sa dosť vyľakal a po 60 min. som sa s kartou začal lúčiť.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Ešte by ma zaujímalo, čo sú to za karty z eBay. Keď si ju nechám overiť cez taliasnké mobilné číslo formou SMSky, tak sa mi vráti SMSka, že kartá so zadaným číslom neexistuje.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra