![]() |
|
HD v DVB-T a plasma PanasonicMěl bych dotaz mám TH42PX70 tak jestli by šlo na této TV přijímat HD programy z DVB-T.Ta televize. má slot na nějakou kartu tak jestli by nestačilo "něco" dokoupit aby to šlo nebo bude potřeba zase nějaký set top box či co ?? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicMá to na ty necelý 3 týdny smysl něco dokupovat? |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma Panasonicna to se ani tak neptám, mně jde o to jestli to nějak jde zprovoznit bez set top boxu nebo ne :)) |
jona
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicKdyž to nemá MPEG-4 tuner, tak s tím asi nenaděláš nic, ne? :) |
Pitomec
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma Panasonicto máš asi bohužel pravdu, jen mám pocit, že když jsem tu TV kupoval tak jsem někde zahlédl, že do toho slotu půjde právě koupit nějaký "modul" který ten HD příjm umožní |
jona
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicTo se tehdy psalo o modulu Neotion, ale i tak by to nebylo nic platný, protože tam byla podpora pouze SD/MPEG-4, nikoliv HD/MPEG-4. |
Pitomec
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma Panasonichttp://shop.atoselektro.cz/modul-neotion-np4-mpeg4-mpeg2_d1615.html |
Pitomec
![]() |
|
Jediněstb dvb-t mpeg4,neotiony v panason.px,pz,80,70 ap.nefungují,zdroj-polské fora o elektronice !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@jonatuner je jistota...zrovna jeden hodně dobrý v záruce prodávámDI-WAY T-100HD RF za 7kil je Tvůj a je fakt dobrý :-) zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicJá mám panasonik , ale LCD a má HD/MPEG-4. V menu je rubrika zdali chci přidat programy HD .Pokud to tam je tak na to klikni a řid se podle návodu co ti to napíše jako třeba1. Vymažou se včechny programy doposud naladěný v DVB-T 2. musíš vypnout TV hlavním vypínačem 3. po nastartování TV začne znovu TV ladit , ale je jiné zobrazení při laděný atd. 4. za 5 min koukáš na HD ( takhle jsem to udělal taky a jde to bez problémů , ale mě je jedno zdali koukám na HD nebo SD , aspon nevidím plno detajlů který nemusím , někdy je to i lepší nevidět HD ) |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicTaky mám LCD Panasonic 2009 model , ale s vestavěným satelitem a i tato TV má všechno co má mít i HD/MPEG-4 .Popis jak dostat HD v MUX 3 do TV je od amatéra SKORO PŘESNÝ a TV vás na to i navede .Stačí jen číst co máte dělat. Jo PANASONIC LCD R^ R^ R^ !!!!!!! |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Jste natvrdlípanasonic px70,80 má dvb-t tuner jen mpeg2 !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma PanasonicTak to je pěkný krám není to náhodou plazma ? cha cha |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: HD v DVB-T a plasma Panasonic@standa111V roce 2007, kdy se tenhle model prodával, tak patřil k nejlepším. Ani jiné televize na tom nebyly lépe. Čas nám kvapí a z televize se stalo spotřební zboží, dnes koupíš a za rok abys hledal novou. :-/ Jinak k tématu, před lety se psalo o použití transkodéru z MPEG4 na MPEG2, jeden tu výše uváděl Pitomec, ale jejich využití bylo a je nulové. Nejlepší způsob je koupit stb |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Standa111vlastním 42px80 už víc jak 4 r,nemluv o něčem,když o tom nemáš ani páru,buď tak laskav-děkuji !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |