Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M77 Group hrozí pokuty

https://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/ pěkný článek, komu vadí servisní poplatek které zavádějí satelitní služby Skylink a CS Link, tak by si měl na ně stěžovat u Český telekomunikační úřad, čim nás víc bude, tím je větší pravděpodobnost že na to Skylink a CS Link šeredně doplatí,

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: M77 Group hrozí pokuty

Diskusia k článku je tu: https://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/komentare/

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Téma: M77 Group hrozí pokuty

Do riti uz to zasa zacina. Stale to iste a o hov.ne. :fuming:

hajnalka
Registrace: 5/2010

z.marian: Ty tu čo kritizuješ? Ty si UPC, choď tam!

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Uplakánci zase v akci, fňuk, fňuk, fňuk Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011

Dám si o dvě piva míň za měsíc a jeto.Jenom otázka času,kdy zavedou poplatek, že máte doma settobox na pozemní vysílání. :laughing: TV + rozhlas se platí jenom otázka času :laughing:

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Okamžite zmazat!

Okamžite zmazat. Diskusia je predsa tu:https://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/

Nechápem, načo sa zakladá nové vlákno!!!! :razz:

Milan C
Registrace: 4/2006

Zmazat temu a zalozit novu: "nech zije serpo - zdruzenie za nizsiu spotrebu piva!"
Kvôli kazdemu kto ti zvysi poplatky, ked si das o pivo menej,nakoniec budes abstinent.... :laughing:
Teda ja si dam menej o pivo, aby si on mohol dat viac o pivo..... :laughing: pripadne pozval pitomca co to chvali (myslim imaginarneho nie toho zdejsiho) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Založení takovéhoto vlákna

by s ohledem na to, že se už diskutuje jinde mělo být za citron v každém případě.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@Milan C

Nic nemazat tady si počte podstatně víc lidí,do diskuse pod článkem nahlédnou pouze registrovaní uživatelé!

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

martin5

A ono je snad k tomuto tématu možné napsat ještě něco nového?

joscer

Krásný den.....

Třetí dnes nově založené vlákno na téma SP u M77 a to ještě zdaleka nemáme večer :-)))

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Ale, taková pokuta pro ně nic není za 2 měsíce to mají od nás zpátky když volné programy zaplatí ser.poplatek

josef1
Registrace: 9/2009

vsak, ked vam vadia prispevky o servisnom poplatku, tak nie je nic jednoduchsie ako ich necitat a nereagovat na ne, naviac ked sa vas tato prolematika ako platiacich ani vobec netyka. Mne to tu niekedy pripada akoby niektorym prispievatelom typu pitomec joscer a pod niekto drzal devinu pri hlave :)))

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jj, pokuta by bola zasluzena. Evidentne tu tato rozkadacska banda prisla s pocitom, ze idu rabovat do nejakych dvoch vychodnych rozvojovych krajin, v ktorych neplatia ziadne zakony a kde zrejme podla nich neexistuju ziadne urady, kde by bolo treba niekomu nieco oznamit. Byt zapisany v obchodnom registri? Na co taky detajl? hlavne ze zakaznici caluju a z roka na rok budu calovat viac :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

já bych vám dal kdyby šlo dat trojského koně dal bych vám konskou dávku aby váš tohle přešlo ale zase servis by vám nauctoval pěknou částku :laughing:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

@joscer

Proč nového,nám musí stačit úsloví "opakování je matka moudrosti" a proto známé podvodníky si musíme stále připomínat ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Dyť ročně vyberou 750.000.000 KČ !!!!!!!!! Tak nějaká pokuta 25.000.000 kč je jen neškodné pošimrání :)))

Vegos
Registrace: 8/2011

martin5

Jasně chápu to. Ale nic se tím nevyřeší.
A předpokládám, že když je máš za podvodníky, tak jsi jejich karty už dávno hodil někam do popelnice.

joscer

Pokud se to někomu nelíbí tak at jde k jiný společnosti , nebo at platí . Je to tak jenoduchý a co se napíše blbostí kolem toho - stejně budete platit . Jo vychvalovaný Skylink Brrrrrrrrrrrr .

standa111
Registrace: 11/2009

Ale zase len češi CTU sú aktivny.
Blbá slovač zase len nečine sedí na (nevhodné slovo)i.
Načo máme tie urady a poliltikov?
aby sa nažrali u koryta a za štyri roky odbehli žobrať o hlas od chudiny? :fuming:

stanob
Registrace: 2/2006

stanob

Ať ČTÚ robí to či ono, servisní poplatek u nás bude tak jako tak.
A výše pokut? To se píše jen o maximálních, které by mohli dostat, pochybuji, že to na tu úroveň dosáhne.

joscer

z.marian

z.marian: máš nejaký problém?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Je to vecny boj,klidne je mozne zavest (krome neceho jineho) jeste aspon 10 000 techto temat,protoze je nutne o tom diskutovat neustale.Je nadherne,fantasticke a bajecne,jak se stretavaji nazory tzv."uplakanku" a naopak zastancu SERPO (mezi nimiz jsou pry i agenti:).
Pravda je jen jedna,pochopitelne marxisticko-leninska,o tom asi nebude sporu,eventualne Pepo Goeblsovska.O cem musi byt sporu,je to,jakym zpusobem firma podnika na uzemi CR a samozrejme oklamani zakazniku.Osobne bych byl pro jakousi stredni cestu:
- programy CT na karte zadarmo,
- na 1 registrovanou osobu max.3 karty za 1 servisni poplatek,kazda karta navic = dalsi servisni poplatek.
Toto bych povazoval za schudne.

hdpe
Registrace: 11/2007

@joscer

budeš se divit ale nehodil a všechny svoje tři CW vyměnil :)
co mě ale vadí je že musím za někoho stále vysvětlovat ve svém nejbližším okolí co se vlastně stalo a to se zkrátka neodpouští Rv

martin5

martin5

No jestli jsi na prodeji Skylink a CSlink vydělával díky jejich sloganu, tak si to teď vypij až do dna.
Já mám také pár "klientů" mezi známými a příbuznými. Ne nejsem montážník, jen mám odvahu se plést do montáží sat.příjmu. Když jsem to někomu montoval, tak jsem ho v euforii vyvolané sloganem "navždy zadarmo" vždy dost krotil. A teď? Jsem v pohodě, protože mohu s klidem říci "Já jsem vás krotil, já jsem říkal, že to navždy zadarmo nemusí být".
Kdo chce, půjčím mu ICE kartu, aby mohl vyzkoušet kompatibilitu svého přístroje a mohl koupit kartu Výměna. Bez dalekosáhlého vysvětlování. A to dokonce i v případě lidí, kterým jsem ten sat.příjem nezřizoval.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra