![]() |
|
M77 Group hrozí pokutyhttps://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/ pěkný článek, komu vadí servisní poplatek které zavádějí satelitní služby Skylink a CS Link, tak by si měl na ně stěžovat u Český telekomunikační úřad, čim nás víc bude, tím je větší pravděpodobnost že na to Skylink a CS Link šeredně doplatí,Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyDiskusia k článku je tu: https://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/komentare/Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
Téma: M77 Group hrozí pokutyDo riti uz to zasa zacina. Stale to iste a o hov.ne. :fuming: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyz.marian: Ty tu čo kritizuješ? Ty si UPC, choď tam!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyUplakánci zase v akci, fňuk, fňuk, fňuk Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyDám si o dvě piva míň za měsíc a jeto.Jenom otázka času,kdy zavedou poplatek, že máte doma settobox na pozemní vysílání. :laughing: TV + rozhlas se platí jenom otázka času :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
Okamžite zmazat!Okamžite zmazat. Diskusia je predsa tu:https://www.parabola.cz/clanky/4712/ctu-m77-group-hrozi-pokuty-az-do-vyse-25-milionu-korun/Nechápem, načo sa zakladá nové vlákno!!!! :razz: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyZmazat temu a zalozit novu: "nech zije serpo - zdruzenie za nizsiu spotrebu piva!"Kvôli kazdemu kto ti zvysi poplatky, ked si das o pivo menej,nakoniec budes abstinent.... :laughing: Teda ja si dam menej o pivo, aby si on mohol dat viac o pivo..... :laughing: pripadne pozval pitomca co to chvali (myslim imaginarneho nie toho zdejsiho) :))) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Založení takovéhoto vláknaby s ohledem na to, že se už diskutuje jinde mělo být za citron v každém případě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@Milan CNic nemazat tady si počte podstatně víc lidí,do diskuse pod článkem nahlédnou pouze registrovaní uživatelé!VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
martin5A ono je snad k tomuto tématu možné napsat ještě něco nového?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Krásný den.....Třetí dnes nově založené vlákno na téma SP u M77 a to ještě zdaleka nemáme večer :-))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyAle, taková pokuta pro ně nic není za 2 měsíce to mají od nás zpátky když volné programy zaplatí ser.poplatek |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyvsak, ked vam vadia prispevky o servisnom poplatku, tak nie je nic jednoduchsie ako ich necitat a nereagovat na ne, naviac ked sa vas tato prolematika ako platiacich ani vobec netyka. Mne to tu niekedy pripada akoby niektorym prispievatelom typu pitomec joscer a pod niekto drzal devinu pri hlave :)))Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyjj, pokuta by bola zasluzena. Evidentne tu tato rozkadacska banda prisla s pocitom, ze idu rabovat do nejakych dvoch vychodnych rozvojovych krajin, v ktorych neplatia ziadne zakony a kde zrejme podla nich neexistuju ziadne urady, kde by bolo treba niekomu nieco oznamit. Byt zapisany v obchodnom registri? Na co taky detajl? hlavne ze zakaznici caluju a z roka na rok budu calovat viac :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyjá bych vám dal kdyby šlo dat trojského koně dal bych vám konskou dávku aby váš tohle přešlo ale zase servis by vám nauctoval pěknou částku :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
@joscerProč nového,nám musí stačit úsloví "opakování je matka moudrosti" a proto známé podvodníky si musíme stále připomínat ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyDyť ročně vyberou 750.000.000 KČ !!!!!!!!! Tak nějaká pokuta 25.000.000 kč je jen neškodné pošimrání :))) |
Vegos
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
martin5Jasně chápu to. Ale nic se tím nevyřeší.A předpokládám, že když je máš za podvodníky, tak jsi jejich karty už dávno hodil někam do popelnice. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyPokud se to někomu nelíbí tak at jde k jiný společnosti , nebo at platí . Je to tak jenoduchý a co se napíše blbostí kolem toho - stejně budete platit . Jo vychvalovaný Skylink Brrrrrrrrrrrr . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyAle zase len češi CTU sú aktivny.Blbá slovač zase len nečine sedí na (nevhodné slovo)i. Načo máme tie urady a poliltikov? aby sa nažrali u koryta a za štyri roky odbehli žobrať o hlas od chudiny? :fuming: |
stanob
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
stanobAť ČTÚ robí to či ono, servisní poplatek u nás bude tak jako tak.A výše pokut? To se píše jen o maximálních, které by mohli dostat, pochybuji, že to na tu úroveň dosáhne. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
z.marianz.marian: máš nejaký problém?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
RE: M77 Group hrozí pokutyJe to vecny boj,klidne je mozne zavest (krome neceho jineho) jeste aspon 10 000 techto temat,protoze je nutne o tom diskutovat neustale.Je nadherne,fantasticke a bajecne,jak se stretavaji nazory tzv."uplakanku" a naopak zastancu SERPO (mezi nimiz jsou pry i agenti:).Pravda je jen jedna,pochopitelne marxisticko-leninska,o tom asi nebude sporu,eventualne Pepo Goeblsovska.O cem musi byt sporu,je to,jakym zpusobem firma podnika na uzemi CR a samozrejme oklamani zakazniku.Osobne bych byl pro jakousi stredni cestu: - programy CT na karte zadarmo, - na 1 registrovanou osobu max.3 karty za 1 servisni poplatek,kazda karta navic = dalsi servisni poplatek. Toto bych povazoval za schudne. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@joscerbudeš se divit ale nehodil a všechny svoje tři CW vyměnil :)co mě ale vadí je že musím za někoho stále vysvětlovat ve svém nejbližším okolí co se vlastně stalo a to se zkrátka neodpouští Rv VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
![]() |
|
martin5No jestli jsi na prodeji Skylink a CSlink vydělával díky jejich sloganu, tak si to teď vypij až do dna.Já mám také pár "klientů" mezi známými a příbuznými. Ne nejsem montážník, jen mám odvahu se plést do montáží sat.příjmu. Když jsem to někomu montoval, tak jsem ho v euforii vyvolané sloganem "navždy zadarmo" vždy dost krotil. A teď? Jsem v pohodě, protože mohu s klidem říci "Já jsem vás krotil, já jsem říkal, že to navždy zadarmo nemusí být". Kdo chce, půjčím mu ICE kartu, aby mohl vyzkoušet kompatibilitu svého přístroje a mohl koupit kartu Výměna. Bez dalekosáhlého vysvětlování. A to dokonce i v případě lidí, kterým jsem ten sat.příjem nezřizoval. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |