![]() |
|
ČT a jejich cit pro živé přenosyTo je vrchol hlouposti, co nyní předvádí ČT. Je super, že Vávra ma stříbro, ale přepnout obraz na vodní kanál v okamžiku, kdy se ještě ani nezačíná vyhlášeni výsledku a dávat centrální pohled a přitom zatnout časovku jednotlivců, kdy jedou do cile poslední tři závodníci a mezi nimi dva o medaile. To se vam teda nepovedlo...Krasne by se to stihlo vsechno viz BBC. Jinak Vávra Hradílek super!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT a jejich cit pro živé přenosyNakonec to stihli oboje, vyhlášení i dojezd. Koneckonců výsledek časovky byl už od posledního mezičasu jasný.Faktem je, že já bych zase nadával, kdyby to bylo obráceně :))) |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: ČT a jejich cit pro živé přenosyTen dojezd časovky byl už ze záznamu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ČT a jejich cit pro živé přenosyKdyby jenom CT,Nova sport,Eurosport a další to je ta samáhrůza a EPG které většinou neplatí. |
jave
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
SaxonŽe se ještě kolego divíš ??? Takových umělců v ČT jako je p. Bosák, je zřejmě víc, fakt odborníci !!!! Já koukám na BBC. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ČT a jejich cit pro živé přenosyJe fakt, že kanály BBC Olympics jsou to nejlepší, co nás mohlo potkat. Člověk si vybere sport na který má chuť, v dobré technické kvalitě a s velmi dobře srozumitelným komentářem (pokud tam je)... Palec nahoru BBC R^ |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
re: .....máš 24 kanálů,tak jak víš,že to ČT takhle udělala..?Asi protože jsi nekoukal na BBC,ale dal přednost našemu komentáři.Já dělal T90 a o tom stříbře vím z lišty ČT24.Zjistil jsem,že A1N za Jihlavou pěkně padá,neboť cca 20km východně od ní už ani neťukne,což bych u T90 normálně očekával,když to u mě hraje i na 78cm.Škoda.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
LubbikProč? Protože jsem dělal v garáži a tam mám naroutovane je DVB-T, ale tento dotaz je úplne mimo mísu. BBC je famózní, dnes jsem dělal jednu montáž s BBC v SD a ty kanály co jedou z 1N/16 kanálu/ jedou celkem slusne i na silhacku přes 85cm.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |